Įkraunama...
Įkraunama...

Sausinukų nameliai

Sveiki, mes siemet antrokes. Sekas kol kas viskas puikiai, i mokykla viena nori, kita ne. Bet pas mus vienodai nebuna smile.gif Tik va viena mergina sugebejo truputi persalti, tai viena dienele nebuvom mokykloje. Renkames burelius smile.gif Didelio uzsidegimo nera. Vienai svarbu daile, kitai tai dararba aktoriai arba dainavimas. Na neissirinkome dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lile @ 2012 09 12, 09:48)
Sveiki, mes siemet antrokes. Sekas kol kas viskas puikiai, i mokykla viena nori, kita ne. Bet pas mus vienodai nebuna smile.gif Tik va viena mergina sugebejo truputi persalti, tai viena dienele nebuvom mokykloje. Renkames burelius smile.gif Didelio uzsidegimo nera. Vienai svarbu daile, kitai tai dararba aktoriai arba dainavimas. Na neissirinkome dar smile.gif

Mano pirmokė, tai kolkas ori lankyt visus būrelius, kuriuos siūlo. Tai kas vyksta mokykloj sakiau gali viską lankyt, o kas jau toliau tai derinam
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2012 09 12, 12:09)
Mano pirmokė, tai kolkas ori lankyt visus būrelius, kuriuos siūlo. Tai kas vyksta mokykloj sakiau gali viską lankyt, o kas jau toliau tai derinam

Sveikos,
maniskis kai buvo pirmokas lygiai taip pat visus norejo lankyti kiek siule mokykloje,bet deja tik prie futbolo pasiliko,skina ju komanda laurus.O siaip antroje kl. gerai sekasi kaip ir pirmoje,nors dar tik kelios savaites praejo,labai patinka anglu kalba biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus kazkaip is anglu kalbos garsu negirdziu. Mokytojos minejo, kad neissigasti jei vaikas sako kad nieko neveike pamokoje, nes cia pradinis anglu kalbos mokymas, ir mokymas susiveda ne i griezta mokinimasi, bet i mokinimasi su zaidimais ir t.t. Bet tai kad kai klausi ka aplamai veikei pamokoje, tai sako kalbejosi, o kalbasi tai ne apie anglu kalba. Man atrodo, kad kol kas pas juos paruosiamieji darbai, ir siek tiek atsiputimas, nes praeitais metais mokomasi buvo burelyje, tai kaip ir pradzia yra.

Atsakyti
Labas 4u.gif
Ieškau pagalbos ax.gif Gilė 8 psl,2 užduotis blush2.gif Mums tik 2 kategorijos gaunasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2012 09 24, 17:39)
Labas  4u.gif
Ieškau pagalbos  ax.gif Gilė 8 psl,2 užduotis  blush2.gif Mums tik 2 kategorijos gaunasi  blush2.gif

Matos, kas namų darbus daro 4u.gif
Maniškė visad daro pati be mano pagalbos, tai net nežinau kokios užduotys yra Gilės 8psl. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2012 09 25, 07:49)
Matos, kas namų darbus daro  4u.gif
Uoj,ne ax.gif Paprašė pagalbos,o kai supratau,kad suprantu tiek,kiek jis blush2.gif Neradau pirmokų temos,o kadangi jis sausio vidury gimęs,atbėgau čia unsure.gif
Atsakyti
smile.gif as nebepamenu, bet jei apie zenklu suskirstyma i kategorijas, buvo trys smile.gif

O as namu darbu tikrinu, ir kaip be darytu, patikrinus man, pasirodo, kad dar kazka reikejo padaryti smile.gif

Gal kas gali pasufleruoti, kokiomis kompiuterinemis programomis vaikui iseitu lengviau piesti. Turim darbeli padaryti kompiuterinemis piesimo programomis ir man kazkaip niekuomet neteko jomis piesti, tai net nezinau kuo vaikui patarti smile.gif Gal kazkas yra susidure.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lile: 25 rugsėjo 2012 - 08:14
QUOTE(lile @ 2012 09 25, 09:12)
smile.gif as nebepamenu, bet jei apie zenklu suskirstyma i kategorijas, buvo trys smile.gif

O as namu darbu tikrinu, ir kaip be darytu, patikrinus man, pasirodo, kad dar kazka reikejo padaryti smile.gif

Gal kas gali pasufleruoti, kokiomis kompiuterinemis programomis vaikui iseitu lengviau piesti. Turim darbeli padaryti kompiuterinemis piesimo programomis ir man kazkaip niekuomet neteko jomis piesti, tai net nezinau kuo vaikui patarti smile.gif Gal kazkas yra susidure.

OMG, kompas privalomas jau ir pirmose klasėse doh.gif Gal su Paint'u pabandykit g.gif

Dabar namuose tik Riešutas yra, tai tik vakare galėsiu pasižiūrėt kas su kuo. Maniškė gavo papildomas pratybas, nes pusę pamokos sėdi ir laukia kol kiti padarys, bet kartais ten tokios neaiškios sąlygos surašytos ir net su klaidom doh.gif

Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2012 09 25, 10:27)
OMG, kompas privalomas jau ir pirmose klasėse doh.gif Gal su Paint'u pabandykit g.gif

Jos mergytės antrokės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2012 09 25, 10:34)
Jos mergytės antrokės.  4u.gif

Žinau, bet man kažkaip ankstoka kaip privalomas atrodo g.gif
Atsakyti
Cia yra ne pamoku dalykai, o Smalsuciu akademija. Kas nori, tas eina, o mokytojos stengiasi vaikams idomesnes uzduotis sugalvoti, o darbeliai turi buti daromi su teveliu pagalba. Mokykla itraukia ir tevelius i mokymosi procesa. Na man kaip ir patinka, nes kitaip neina prisest su vaiku prie kompo ir ji ka nors pamokyti smile.gif O vadabar piesti pamokinsi, dareme su kompiuteriu minimales apklausos anketas, kur paskiau reiks padaryti diangramas smile.gif Smagu siaip. Daro tikrai noriai ir versti nereikia, plius kad tai ir neprivaloma. Tik greiciausiai be tevu pagalbos nesugebes tokiu dalyku. O mano merginos taip antrokes, nepatikesit kiek tie pirmokai per metus ismoksta smile.gif

O i uzduotis ziureti sudetingai nereikia, visgi tai pirmokai ir uzduotys yra pritaikytos jiems. Jei ziuresit is savo varpines, tai uzduociu tikrai galit nesuprasti, nes mes su savo ziniu bagazu nusifilosofuojam. Vaikai patys lengiau gauna atsakymus. Man tik viena uzduotis buvo tikrai dviprasmiska is pirmokeliu, dar ir po siai dienai nesutikciau, kad ji turi buti padaryta taip kaip buvo pateikta.
Atsakyti