Sveiki, mes siemet antrokes. Sekas kol kas viskas puikiai, i mokykla viena nori, kita ne. Bet pas mus vienodai nebuna Tik va viena mergina sugebejo truputi persalti, tai viena dienele nebuvom mokykloje. Renkames burelius Didelio uzsidegimo nera. Vienai svarbu daile, kitai tai dararba aktoriai arba dainavimas. Na neissirinkome dar
QUOTE(lile @ 2012 09 12, 09:48)
Sveiki, mes siemet antrokes. Sekas kol kas viskas puikiai, i mokykla viena nori, kita ne. Bet pas mus vienodai nebuna Tik va viena mergina sugebejo truputi persalti, tai viena dienele nebuvom mokykloje. Renkames burelius Didelio uzsidegimo nera. Vienai svarbu daile, kitai tai dararba aktoriai arba dainavimas. Na neissirinkome dar
Mano pirmokė, tai kolkas ori lankyt visus būrelius, kuriuos siūlo. Tai kas vyksta mokykloj sakiau gali viską lankyt, o kas jau toliau tai derinam
QUOTE(jovka @ 2012 09 12, 12:09)
Mano pirmokė, tai kolkas ori lankyt visus būrelius, kuriuos siūlo. Tai kas vyksta mokykloj sakiau gali viską lankyt, o kas jau toliau tai derinam
Sveikos,
maniskis kai buvo pirmokas lygiai taip pat visus norejo lankyti kiek siule mokykloje,bet deja tik prie futbolo pasiliko,skina ju komanda laurus.O siaip antroje kl. gerai sekasi kaip ir pirmoje,nors dar tik kelios savaites praejo,labai patinka anglu kalba
Pas mus kazkaip is anglu kalbos garsu negirdziu. Mokytojos minejo, kad neissigasti jei vaikas sako kad nieko neveike pamokoje, nes cia pradinis anglu kalbos mokymas, ir mokymas susiveda ne i griezta mokinimasi, bet i mokinimasi su zaidimais ir t.t. Bet tai kad kai klausi ka aplamai veikei pamokoje, tai sako kalbejosi, o kalbasi tai ne apie anglu kalba. Man atrodo, kad kol kas pas juos paruosiamieji darbai, ir siek tiek atsiputimas, nes praeitais metais mokomasi buvo burelyje, tai kaip ir pradzia yra.
Labas
Ieškau pagalbos Gilė 8 psl,2 užduotis Mums tik 2 kategorijos gaunasi
Ieškau pagalbos Gilė 8 psl,2 užduotis Mums tik 2 kategorijos gaunasi
QUOTE(Germinė @ 2012 09 24, 17:39)
Matos, kas namų darbus daro
Maniškė visad daro pati be mano pagalbos, tai net nežinau kokios užduotys yra Gilės 8psl.
QUOTE(jovka @ 2012 09 25, 07:49)
Matos, kas namų darbus daro
Uoj,ne Paprašė pagalbos,o kai supratau,kad suprantu tiek,kiek jis Neradau pirmokų temos,o kadangi jis sausio vidury gimęs,atbėgau čia
as nebepamenu, bet jei apie zenklu suskirstyma i kategorijas, buvo trys
O as namu darbu tikrinu, ir kaip be darytu, patikrinus man, pasirodo, kad dar kazka reikejo padaryti
Gal kas gali pasufleruoti, kokiomis kompiuterinemis programomis vaikui iseitu lengviau piesti. Turim darbeli padaryti kompiuterinemis piesimo programomis ir man kazkaip niekuomet neteko jomis piesti, tai net nezinau kuo vaikui patarti Gal kazkas yra susidure.
O as namu darbu tikrinu, ir kaip be darytu, patikrinus man, pasirodo, kad dar kazka reikejo padaryti
Gal kas gali pasufleruoti, kokiomis kompiuterinemis programomis vaikui iseitu lengviau piesti. Turim darbeli padaryti kompiuterinemis piesimo programomis ir man kazkaip niekuomet neteko jomis piesti, tai net nezinau kuo vaikui patarti Gal kazkas yra susidure.
QUOTE(lile @ 2012 09 25, 09:12)
as nebepamenu, bet jei apie zenklu suskirstyma i kategorijas, buvo trys
OMG, kompas privalomas jau ir pirmose klasėse Gal su Paint'u pabandykit
Dabar namuose tik Riešutas yra, tai tik vakare galėsiu pasižiūrėt kas su kuo. Maniškė gavo papildomas pratybas, nes pusę pamokos sėdi ir laukia kol kiti padarys, bet kartais ten tokios neaiškios sąlygos surašytos ir net su klaidom
QUOTE(ilja @ 2012 09 25, 10:27)
OMG, kompas privalomas jau ir pirmose klasėse Gal su Paint'u pabandykit
Jos mergytės antrokės.
QUOTE(jovka @ 2012 09 25, 10:34)
Jos mergytės antrokės.
Žinau, bet man kažkaip ankstoka kaip privalomas atrodo
Cia yra ne pamoku dalykai, o Smalsuciu akademija. Kas nori, tas eina, o mokytojos stengiasi vaikams idomesnes uzduotis sugalvoti, o darbeliai turi buti daromi su teveliu pagalba. Mokykla itraukia ir tevelius i mokymosi procesa. Na man kaip ir patinka, nes kitaip neina prisest su vaiku prie kompo ir ji ka nors pamokyti O vadabar piesti pamokinsi, dareme su kompiuteriu minimales apklausos anketas, kur paskiau reiks padaryti diangramas Smagu siaip. Daro tikrai noriai ir versti nereikia, plius kad tai ir neprivaloma. Tik greiciausiai be tevu pagalbos nesugebes tokiu dalyku. O mano merginos taip antrokes, nepatikesit kiek tie pirmokai per metus ismoksta
O i uzduotis ziureti sudetingai nereikia, visgi tai pirmokai ir uzduotys yra pritaikytos jiems. Jei ziuresit is savo varpines, tai uzduociu tikrai galit nesuprasti, nes mes su savo ziniu bagazu nusifilosofuojam. Vaikai patys lengiau gauna atsakymus. Man tik viena uzduotis buvo tikrai dviprasmiska is pirmokeliu, dar ir po siai dienai nesutikciau, kad ji turi buti padaryta taip kaip buvo pateikta.
O i uzduotis ziureti sudetingai nereikia, visgi tai pirmokai ir uzduotys yra pritaikytos jiems. Jei ziuresit is savo varpines, tai uzduociu tikrai galit nesuprasti, nes mes su savo ziniu bagazu nusifilosofuojam. Vaikai patys lengiau gauna atsakymus. Man tik viena uzduotis buvo tikrai dviprasmiska is pirmokeliu, dar ir po siai dienai nesutikciau, kad ji turi buti padaryta taip kaip buvo pateikta.