Įkraunama...
Įkraunama...

Sausinukų nameliai

Mes i pirma klase zingsniuosim ax.gif
Atsakyti
Mes irgi zygiuosim i mokykla,nera ko sedet tam darzelyje,kai viska moka,skaityti,rasyti ir t.t.dar plius savarankiskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bitutė* @ 2011 08 16, 08:15)
Mes irgi zygiuosim i mokykla,nera ko sedet tam darzelyje,kai viska moka,skaityti,rasyti ir t.t.dar plius savarankiskas ax.gif

tai kai tiek moka jam ir mokykloj nuobodu bus,nes tikrai ne visi ta mokes daryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*NYC* @ 2011 08 19, 13:02)
tai kai tiek moka jam ir mokykloj nuobodu bus,nes tikrai ne visi ta mokes daryti 4u.gif

tai bus ka veikti,yra papildomos uzduoteles,tiksliau pratybos,jau ir mokytoja pastebejo, sake,kad jam nelabai bus ka veikti reikes pirkti papildomas pratybas,taip buvo ir su vyresneliu mirksiukas.gif bet jau as manau geriau mokykloje negu darzelyje antra karta ta pati mokintis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Bitutė*: 19 rugpjūčio 2011 - 17:08
Sveikos, ziuriu tylu smile.gif

Na kaip sekas jusu vaikuciams, kaip paruosiamukams, kaip pirmokeliams.

Mes jau pirmokeles, kol kas mokykla patinka, tik bureliu nenori. Aisku nera taip lengva ir mokintis, na dar mokykloje niek, bet namuose tai nemegsta daryti uzduoteliu. Labai sunkios kuprines smile.gif neisivaizduoju kaip tiems vaikams patiems jas nesioti, kol kas kai veziojam tai nunesam, parnesam. Ir is mokyklos kai pareina tai tik greiciau miegot, o paskui sunku pakelti. Gal cia tik maniskes tokios miegales.
Atsakyti
Lile, maniškė šiemet į paruošiamukus keliauja, tai irgi turim bėdą, kad rytas prasideda žodžiu nenoriu ir ašarom sad.gif Ir neaišku ar dėl pasikeitusio ritmo (vasarą miegodavo ir iki 11 val.), ar kokios problemos dėl mokytojos... Kas svarbiausia, nesako konkrečios priežasties, o tik NENORIU sad.gif Gerai, kad neskubėjau su mokykla, bus dar laiko su mokyklos tvarka susitaikyt.
Paliekat paneles prailgintoj grupėj? Iki kelių ji pas jus dirba? Kokius būrelius lanko?
Aurėja ir mažiukas mano šiemet į meno m-klą eina, tai ten dainuoja, šoka ir piešia, o Aurėjai dar ir vien apamoka instrumento priklauso. Pasirinko ji fortepioną ir kol kas eina labai noriai, labai laukia pamokėlių.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
na o pas mus visko buna,pirma sav.,tai labai noriai ejo i mokykla,na antra sav. kazkas nutiko pirmadieni nenoriu ir viskas doh.gif niekaip nepriverteme su vyru,kad eitu i mokykla,bandem graziuoju,as jau buvau ir dirza i rankas pasiemusi,bet nenorejau virkdyti,galvoju isvis paskui isiverks ir nenueis,bet pasirodo jis nebijojo nei manes,nei tevo,teko ir futbolo,baseino burelius atimti,neleisti i kiema ir prie kompiuterio ta diena,tai bande visaip prasyti ir su asarom,nenusileidome,tai siaip ne taip atkentejo ta diena,dabar lik oziu jokiu nerodo.Su mokslu gerai sekasi,bet va elgesys dar kaip darzelyje,teko raudonuoti pries mokytoja,tai bandem kalbetis su juo,tikiuosi suprato ax.gif o siaip bureliu labai daug nori lankyti,tik nezinau kaip su laiku ar spesim visur pabuvoti doh.gif O kuprines pas mus tuscios viska pasilieka pasuoleje mokykloje,nereikes pirmoje kl. nesiotis nei knygu,nei pratybu,tik jai ko nors nespes tada parsines uzbaigti uzduotis namie,va kaip pas mumis biggrin.gif
Atsakyti
Na maniskes kaip tik jokiu bureliu nenori, va noretu ciuozti, bet kad as jau islekiu is darbo pasiimu per pietus ir dar tektu anksciau iseiti, nes ciuozimas 17 va. Labai sunku su darbu suderinti. Dar problema, mes vis dar negalime atsisakyti pietu miego. NUlusta merginos po 5-6 pamoku juodai. Na mes lankome dar anglu kalba, ji kaip ir neprivaloma, bet kai klaseje daug kas lanko, nenorim atsilikti smile.gif Is bureliu Inesa nori tikrai dailes, bet kaip ten graziai mokina piesti, buvau apstulbus kai mergina parsinese savo pirmaji piesini. Ineta nori i amatus, bet nezinau kiek tai ilgai truks. JOkiu grojimu, dainavimu ar sokimu kol kas visai nenori. Į mokykla mes einame normaliai, atsikelia 6:20, pavalgo, einam pintis, rengtis ir vaziuojame,

Ilja jus gal rimtai ritmas ismuse, uztai taip gaunas.

Maniskes i paruosiamukus ejo noriai, tikrai noriau nei i paprasta grupe, aisku sentimentai senajai grupei buvo, bet visi tie uzsiemimai, darbeliai paruosiamukuose labai patiko.
Atsakyti
Labukas. Mūsų Saulius tai į priešmokyklinę žingsniuoja. Be didelio noro, bet ir be isterijų kolkas. Žino, kad reikia - vadinasi reikia. Auklėtoja sako, kad labai jau pas jį energijos daug, tai va po vasaros pertraukos vėl į karatė leist pradėjom. Bet man kažkodėl atrodo, kad jam to vieno būrelio bus mažai.. Kad bent jau kuo mažiau lietingų dienų būtų, tai lauke išsidūktų.. smile.gif
Atsakyti
Mano paruošiamukė labai noriai žingsniuoja į daržely, patinka jai ten. Pas mus daržely, as neužmiega gali nemiegot pietų, tai šitas dalykas mano panelę labaiusiai džiugina biggrin.gif Ji jau nuo pernai nebemiegodavo pietų, na kartais užmiega, kai lietus lyja, bet tai būna labai labai retai. Namie jau nebeverčiam, o dabar ir daržely nebereikia.
Kas liečia būrelius, tai pas mus daržely nuo spalio bus šokiai, pietų miego metu lanko dailės būrely, o vakarais vežam į dailiųjį čiuožimą.

Mano panlė tai tikras vyturiukas, keldavos ir vasarą ~7-8val, savaitgaliais irgi ir net jei nueina miegot labai vėlai doh.gif Tai dabar į daržely pati atsikelia.
Atsakyti
bigsmile.gif va kaip tema atsigavus thumbup.gif smagu skaityt 4u.gif

Mes i mokykla be kapryzu biggrin.gif nes zino,kad neturi kito pasirinkimo hihihi.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes, atsiprasom, kad sutrukdysim jusu temele, bet turim prasymeli, gal galetumete prabalsuoti uz musu suneli Rapola siame konkurse 4u.gif Isanksto dekojam 4u.gif
Atsakyti