Įkraunama...
Įkraunama...

Sausinukų nameliai

QUOTE(*Bitutė* @ 2011 01 10, 11:46)
savo vaikus du skiepijau visais skiepais,o kai susilaukiau treciojo ir kai paskiepijo kudikeli dvieju dienu ir kai atsirado guziukus ant kaklo,ir kai norejo visi hirurgai isoperuoti atsirado reakcija,tai dabar tikrai neduodu jokiu skiepu skiepyti savo vaiku,esu labai pries visus skiepus,beje nei vyras,nei as,nei visi dauguma draugu buvo neskiepyti ir aciu dievui esame sveiki,ai cia labai daug diskutuojamas kl,bet kiekvienas elgiasi kaip ismano,kaip pripomuoti informaciojos,gerai,kad pagaliau praregejau
Visas su Naujais Metais,linkiu daug daug sveikatos,seimynines laimes 4u.gif

suprantama ir cia kiekvienu pasirinkimas,bet as irgi esu uz butinus skiepus,nes kai pagalvoji kiek visko vaikai gali pasigauti bendraujant su kitais vaikais,ypac mano atveju,kai mes gyvenam "zmoniu misrainej" kur visi suvazeve,nezinai kas ko gali "uzvezti" juk neauginsi vaiko siltnamy rolleyes.gif taip pat esu ir tos nuomones,tik nesupyk ax.gif ,kad neskiepijantys vaiku tevai naudojasi situacija skiepituju atzvilgiu blush2.gif

Jubilijatams po daug daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
NYC kaip jumi sekas auginti visas atzaleles, kaip maziausiam smile.gif Kazkaip senai senai girdeta.

Del skiepu, tai as skiepysiu, tik pralauksim visus situs ligu periodus. Nemanau, kad yra gerai vengti butinu skiepu, o kad nesergama siuo metu tomis baisiomis ligomis, tai kad nedaleidziama liga del skiepu. Jei dauguma nesiskiepytu, manau situacija galetu buti ir nevaldoma, plius niekada negali zinoti kam gali buti naudingas nesiskiepijimas. Paskutiniu metu visgi prisiklausai visokiausiu naujienu, kad farmacininkai specialiai uzkratus paleidzia, ka gali zinoti kas kokia situacija gali pasinaudoti. Aisku baisu komplikacijos, bet tai ju visuomet buvo ir bus. Man baisiau atrodo, kad dabar medikai kazkaip sunkiai diagnozuoja ligas ir pastoviai esi kazkokiuose bludijimuose, vis reik kazka bandyti, ziureti, o liga daugeliu atveju neina geryn o tik blogyn. Man tai kazkoks pasityciojimas.

Sveikinu tuo paciu visus jau sulaukusius sestojo gimtadienio.
Atsakyti
QUOTE(lile @ 2011 01 13, 13:57)
NYC kaip jumi sekas auginti visas atzaleles, kaip maziausiam smile.gif Kazkaip senai senai girdeta.

mes gerai,augam ir naglejam kai sakoma doh.gif Bernuzeliai jau kaip ir adaptavosi mokykloje,na dar G siek tiek reik ant to reikalo padirbeti,bet jo tokia tylenio natura,tai as net ir nesistebiu,o A tai kaip zuvis vandeny biggrin.gif bet jam visada visur gerai buvo.paildomos veiklos jiems per daug dar nera lanko tik plaukima,nuo kitu metu ziuresim,gal dar kazka dadesiu unsure.gif Maziukas irgi auga kaip ant mieliu,tuoj begioti prades biggrin.gif visu be galo mylimas ir lepinamas ax.gif
Atsiusiu nuotraukyte i AZ parodyt kaip atrodom mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikri saunuoliai, o kokie visi grazus smile.gif
Atsakyti
broliukus Adam ir Gedą su gimtadieniu!!!

user posted image

ir Nojuką su gimtadieniu!!!

user posted image

Atsakyti
Aurėja su gimtadieniu!!!
user posted image

Stela su gimtadieniu!!!
user posted image

Atsakyti
Aciu 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Matui Gabrieliui

user posted image

Aivarui

user posted image

Deivarui

user posted image

sveikinimai vyrukams gimtadienio proga!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renute: 22 sausio 2011 - 19:29
O dekui uz sveikinimus smile.gif

Musu gimtadienis karantininis-nes pasigavom virusa panasu i roto ar noro...
Labai sugedo nuotaika Matui, kai ryte supykino sad.gif bet paskui pralinksmejo vaikas, tai gimtadienio meniu pusiau dietinis smile.gif bet svarbu yra dovanu, balionu, zvake ir tortas-sakotis ...
Is dalies man net patiko toks gimtadienis be sveciu. Nereikia ruosti ispudingu vaisiu sveciams-tai pagrindini demesi skiri jubiliatui-visgi jis ta dien svarbiausias smile.gif
Atsakyti
Užsukam pasveikinti jau sulaukusius ir dar belaukiančius šeštojo gimtadienio 4u.gif
Dėkojame ir mes už sveikinimus.
Atsakyti
Aistute su gimtadieniu!!!

user posted image

Atsakyti
Aciu uz sveikinimus,sauniai prasventeme.
Visus taip pat su praejusiais ir ateinanciais gimtadieniais,daug sveikatytes 4u.gif
Mes taipogi i ligoniuku gretas isirasome,pasiiemiau is darzelio,tikiuosi greitai isbrisime,gal tik vienos dienos nesugalavimas,geriam daug avieciu arbatu,vitamino c

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Bitutė*: 24 sausio 2011 - 15:02