Labai aciu visoms, kad pasidalinat savo patirtimi, jau yra apie ka ir man pagalvoti . Dar vienas idomus dalykas ir klausimas, ar nenaudojat, ypac savo paneliu ilgesniems ar silpnesniems plaukuciams, kokiu kondicionieriu ar balzamu, papildomai pastiprinti, pamaitinti plauka, kad neskilinetu, nesisakotu? Nes as tai paskutiniu metu vis istrindavau kokiu naturalesniu savuoju, tai plaukai labai atsigaudavo, nes kitaip issausetu, o dabar graziai blizga, tokie gyvybingi . Aisku savaime susiprotejau geriau nupirkt specializuota vaikiska : , pagooglinusi internete radau va toki vaikiska kondicionieriu (buna tos pacios firmos ir sampunai), raso, kad naturalus, gal kas naudojot, kokie atsiliepimai?
QUOTE(lanvita @ 2010 08 14, 18:10)
... pagooglinusi internete radau va toki vaikiska kondicionieriu (buna tos pacios firmos ir sampunai), raso, kad naturalus, gal kas naudojot, kokie atsiliepimai?
va sampunas nieko, bet balzamas... tai nezinau net kaip apibudinti plaukai mums nuo jo labai veldavosi, ir isplovus tokie siurkstus sulipe, sukrite sruogomis buvo
tai siulyciau pasidometi naturaliu aliejuku- sviestu, galiukams atrodo kokosu tinka
QUOTE(ryyd @ 2010 08 15, 13:04)
tai siulyciau pasidometi naturaliu aliejuku- sviestu, galiukams atrodo kokosu tinka
O kokios firmos buna tie vaikiski aliejukai plauku galiukams, nes googlindama tai neradau tokiu dalyku? Nes man kondicionuojanti priemone labai butina, vakar isploviau mergaitei galva, tai vien su sampunu be sansu , veliasi plaukai, pas mus jie garbanoti ir butina papildomai pamaitinti, gal kitiems kitaip, gal musu vanduo sakau koks negeras, kad labai issausina oda, plaukus, jei nenaudoji papildomu priemoniu.
QUOTE(lanvita @ 2010 08 18, 18:57)
O kokios firmos buna tie vaikiski aliejukai plauku galiukams, nes googlindama tai neradau tokiu dalyku?
cia ne specialus vaikiski, tiesiog naturalus aliejus-sviestas
va cia galit pasiskaityti http://kosmetika.aro.../produktas/394/
jei jums butina kazkoks balzamas, tai gal ir galima ka atrasti gero, bet kai mums jis nera butinas, tai viena pabandziau ir viskas
variantas del velimosi, kad netinka sampunas. as saviskei kai pradejau naudoti Logonos ta, kur idejau nuoroda anksciau, baigesi problemos. idomu, kaip bus ziema, nes tada plaukai elektrinasi, tai gal ir reikes kazko specialaus paieskoti
Aš už natūralumą Kuo mažiau dažiklių, kvapiųjų medžiagų ir t.t.. Šampūnas vaikiškas, negraužiantis akių. Patenkinti mes
Mes naudojam sebamed ir avent , bet manau reik keist , nes plaukuciai labai ilgi ir manau kad reik daugiau demesio plaukuciams skirt
QUOTE(lanvita @ 2010 08 14, 17:10)
Labai aciu visoms, kad pasidalinat savo patirtimi, jau yra apie ka ir man pagalvoti . Dar vienas idomus dalykas ir klausimas, ar nenaudojat, ypac savo paneliu ilgesniems ar silpnesniems plaukuciams, kokiu kondicionieriu ar balzamu, papildomai pastiprinti, pamaitinti plauka, kad neskilinetu, nesisakotu? Nes as tai paskutiniu metu vis istrindavau kokiu naturalesniu savuoju, tai plaukai labai atsigaudavo, nes kitaip issausetu, o dabar graziai blizga, tokie gyvybingi . Aisku savaime susiprotejau geriau nupirkt specializuota vaikiska : , pagooglinusi internete radau va toki vaikiska kondicionieriu (buna tos pacios firmos ir sampunai), raso, kad naturalus, gal kas naudojot, kokie atsiliepimai?
As savo vaikams sios firmos ir sampuna, ir balzama naudoju, tai labai esam patenkinti. Plaukuciai svelnuciai, minkstuciai ir bent jau musu dukrytei isplovus siuo kondicionieriumi plaukucius jie tikrai nesivelia.
mes dabar atradom Faberlic vaikiska sampuna galioja tik 4 menesius,tai tikiu,kad yra naturalus ir plaukuciai tokie smagus pasidaro
Mes jau ketvirti metai naudojame Weledos produkciją. Viskas labai
Naudojam Johnson&Johnson produktus vaikams
na mes įžengėme i spirer-man erą ankščiau tiko bet kas , dabar jau ne
Naudoju Neutral tiek šampūna, tiek pienelį kūnui, tiek kūno prausiklį. Mums patinka