QUOTE(Palomina @ 2010 08 11, 23:31)
Jei jau apie sampunus pradejau, tai ir toliau pratesiu.. Siuo metu turiu tris sampunus - Madara norm. pl., Ciel d'Azur norm. pl., Argital norm. pl.
Madara kaip jau rasiau, nekartosiu.
Aš šiuo metu naudoju lygiai tokius pat šampūnus plius weleda su rozmarinais, šis patinka, bet nepatinka kad jis su sls
Taigi iš šių visiškai pritarčiau dėl argital, man jis tinkamas tik kai plaukai pasausėję, nes jis stipriiai sakyčiau drėkinantis/riebinantis;)didelis nusivylimas, o dar už tokią kainą.
Ciel d'azur man labai patinka, kadaise buvo mano mėgstamiausias kol plaukai neįprato, man nuo jo plaukai labiausiai blizga, yra slidūs, išlaiko formą. Dabar naudoju pakaitomis su kitais šampūnais, kad neįprastu vėl. Šiaip pastebėjau plaukams patinka ištisas kaitaliojimas.
Madara normaliems plaukams, bandžiau vieną kartą tai atsiliepimas pradinis. Patiko. Labai skaniai kvepia. Pirmą dieną plaukams neturiu jokių priekaištų, antrą sakyčiau atrodo šiek tiek prasčiau nei po ciel d'azur ar weledos.
Dar išbandžiau Madara kondicionierių sausiems plaukams. Patiko. Plaukai padrėkinti, neapsunkinti. Gavau 25ml pabandymui kai pirkau Madarą per akciją, sakyčiau pirkčiau ir didelę pakuotę.