QUOTE(supere @ 2010 08 20, 18:04)
Labai juokingai su tuo palyginimu išėjo
Niekada gyvenime nemėginau toninio kremo- naudoju krempudras, bet net nesuabejojau, kad Madara krempudra (ant meginėlio nebuvo parašyta, kad toninis kremas, o tik spalva), nes maniau kad toniniai kremai yra skystoki ir spalva "skysta".
Kaip tik dabar nubėgau palyginti ant rankos Hauschka ir Madara (kaip čia aš galėjau apsižioplinti, kad Madara toninis kremas
)- niu konsistencija laabai panaši (gal Hauschka net skystesnė), spalvos intensyvumas ir dengimas, tik vat pojūtis ant odos man skiriasi. Iš esmės, laabai panašūs- dėl to ir palyginau . Kitą kartą reikės pavadinimą atidžiau skaityti
Aš žinau, kad tikrai daug kas sumaišo toninį kremą su kremine pudra
Aš "Madara" esu naudojus, bet tik vasarą, kai nesinori darytis pilno makiažo, bet būna situacijų, kai norisi šiek tiek pakoreduoti veido spalvą..
"Mėnulio gėlė:
odos natūralų skaistumą išryškinantis mėnulio gėlės
veido kremas visų tipų odai, 50 ml. Drėkinantis makiažo pagrindas."
arba dar kitaip: "Kremas veidui su natūraliu atspalviu Madara Mėnulio gėlė (ekologiškas) 50 ml"
Tuo tarpu "Hauschka" rašo: "Dr. Hauschka skysta kreminė pudra visų tipų odai"
Ir "Hauschka" turi tokį pat toninį kremą (aš jį irgi naudoju, turiu kaip tik) kaip ir "Madara":
O čia aprašymas:
http://www.drhauschk...toned-day-cream
Papildyta:
Satura, kad tave kur
Man dabar svyla dėl nilinio sviestmedžio
Nu myliu aš tave už tokias rekomendacijas
O dėl mano išmanymo apie sudėtis, tai aš pati nesijaučiu tvirta, man atrodo, kad šiose temose yra tikrai daug daugiau žinančių, tad prašom manęs čia negirti
Bet va dėl "Annemarie Borlind" krempudros tai būtent ane ir stabdo labai didelė ingridientų gausa ir jie tokie neypatingi
Pvz. "Benecos" vos ne dvigubai mažesnė kaina, ingridientų mažiau, bet jie tokie 'aiškesni' ir geresni atrodo.
Kitą savaitę sakiau apvažiuosiu parduotuvės ir išbandysiu testeriukus visų. Dar "Miessence" firmos yra, tik ta krempudra nemaskuojanti (bet mėginuką irgi nusipirksiu).