QUOTE(supere @ 2010 08 20, 14:54)
Mano patyrimai apie krempudras. Turiu Hauschka ir Madara (Mėnulio gėlė) mėginėlį. Kai tik ateina laikas naudoti- tai ir kyla ranka link Madaros. Man ji, palyginus su Hauschka, lengvesnė, spalva idealiai tinka (taip atrodo, kad prisitaiko prie odos spalvos) ir tikrai suteikia švytėjimo. Hauschka užsitepus- jaučiasi man krempudra ant veido, visiškai nieko įpatingo. Hauschkos nebepirksiu.
O, tikrai, priminei Madarą, aš gi turiu saulės gėles spintoje. Ot vištelė, jau tikrai reik mažint priemonių kiekį
Man Hauschka visai patiko, gan rieboka ir greit tept reikia, nes džiūna ant veido akimirksniu (kaip ir dauguma mėgintų nat. pudrų), bet maskavimo irgi apskritas nulis
QUOTE(Babi* @ 2010 08 20, 14:55)
O kažkiek maskuoja?
Aš labiausiai noriu paslėpti strazdanas, todėl ir ieškau, kad maskuotų. Pala, o Hauschka skystas bronzatas lyg ir paslėptų jas, taip?
Aš labiausiai noriu paslėpti strazdanas, todėl ir ieškau, kad maskuotų. Pala, o Hauschka skystas bronzatas lyg ir paslėptų jas, taip?
Maskuoja labai gerai Tik ten tų spalvų gan daug, tai yra ką veikt bandant atitaikyt tinkamą, bet čia su visomis priemonėmis taip, kai perki internetu.