Satura tiek gyrė nilininį sviestmedį, kad ir aš nusipirkau KN mažą indelį. Taip aš pripratus prie įprasto sviestmedžio, kad net keista, kad toks minkštas ir greitai tirpsta. Patapšnojau su juo žandus - minkštučiai kaip kūdikio
Beje, kam svarbu - KN yra ir nerolio eleksyro mažyčiai buteliukai (atrodo ~30lt kainuoja) Man asmeniškai nuo kvapo galva neapsisuko, bet rožių eleksyras pakerėjo.... Labai laukiu, kada galėsiu panaudoti veido kaukėje, šiandien kaktą pasitepiau, tai nepasakyčiau, kad labai jau staigiai susigėrė ir kad pats marulų al. labai lengvas. Simondsijų al. mano odai lengvesnis. Bet visvien malonus naudoti, o dar kvapas...
QUOTE(linutiaaa @ 2010 08 19, 17:14)
O aš dar turiu klausimą, pooperacinį randą (slenka jau link antro mėnesio) ar palikti taip gyti ar vertėtų kažkuo pateplioti, ką manot?
Tamanai būtų puikus sprendimas, gi buvo mūsų tarpe kas randus tepliojo ir jie mažėjo
QUOTE(Diva:) @ 2010 08 19, 17:36)
Mane vis vilioja tie sviestai... Dar truputi placiau - traukiniais gabenates? Ar yra LT pirkti?
Logonos sviestų yra ir LT pirkti, bet kaina Geriausia išeitis traukinukas
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 08 19, 17:44)
Dar nebandytas, kol kas sandėliuke, nes ir taip du šiuo metu naudoju, tai galvojau palaukti, jei ištversiu
Man atrodo iš ar tokį Lavera šampūną turiu, kaip tik aliejinėms kaukėms ėmiau