Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 69

QUOTE(Daddygirl @ 2010 08 17, 12:49)

Sveika smile.gif AZ neiseina siusti, tai cia rasysiu, pries visus geda pasidarysiu smile.gif
Labai senai (gal jau du metai), is jusu pirkau muiliukus ax.gif
Iki siol nesugebejau ju pasiimti blush2.gif
Norejau paklausti, ar jie dar yra Kedainiuose? ax.gif Reiktu gal pasiimt viena karta doh.gif

Ir turiu klausimeli smile.gif Ar dar siunciate kokosu, sviestmedzio, kakavos ar/ir kitus aliejus?
Atsakyti
Merginos, kurios pirkote Lavera Biosaloj su akcija- pirkote PC Europa? Ju tinklapy Biosala.lt kažkaip nematyti akcijų Laverai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 08 19, 18:35)
Palomina, gal gali priminti, kokią pudrą gyrei? blush2.gif

Kada gyriau? biggrin.gif Su pudrom sunkus reikalas.. vis dar ieskau sau idealios doh.gif

QUOTE(oxidem @ 2010 08 19, 19:43)
Sveikos merginos,
Nvey eco tuso tai tikrai nepatariu pirkti. Buvau girdejusi Saturos neigiama atsiliepima, bet galovojau mano blakstienos iskirtintines, tiks biggrin.gif Deja nusiviliau, neisejus is namu jau tenka valyti juodus paakius doh.gif

Viskas aisku.. dar gundziausi bandyti (su mintim, kad gal man kitaip bus nei Saturai biggrin.gif ), bet jau daugeja neigiamu atsiliepimu, tai nebandysiu...

QUOTE(Odrey @ 2010 08 19, 19:56)
as tai noriu pasigirti, kad Palomina ta grazuju lupu balzama su saltalankiais padare man clap.gif  clap.gif  clap.gif
Aciu jai labai labai  notworthy.gif !!!  Labai maloni panele ir buvo smagu gyvai pasimatyt!  smile.gif

Aciu aciu 4u.gif blush2.gif O ar jau isbandei balzama? Labiausiai ir laukiu atsiliepimu, kad zinot kaip ten man jis isejo ar neisejo biggrin.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
O esat kuri nors gaminusi garsųjį "L'Eau de La Reine de Hongrie" vandenį ("Vengrijos karalienės"? ax.gif Baisiai įdomu kas gaunasi g.gif Užsikepiau pasidaryt, nors man ir ne 70 metų, o savo aplinkoje nepažįstu jokio Lenkijos karaliaus g.gif
Mačiau, kad tokiu pavadinimu "L'erbolario" produktas yra, bet niekad nebandžiau..gal kas bandėt?

Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 08 19, 19:40)
Labas visoms 4u.gif
O esat kuri nors gaminusi garsųjį "L'Eau de La Reine de Hongrie" vandenį ("Vengrijos karalienės"? ax.gif Baisiai įdomu kas gaunasi g.gif Užsikepiau pasidaryt, nors man ir ne 70 metų, o savo aplinkoje nepažįstu jokio Lenkijos karaliaus g.gif
Mačiau, kad tokiu pavadinimu "L'erbolario" produktas yra, bet niekad nebandžiau..gal kas bandėt?

Kaip prabangiai skamba? bigsmile.gif Iš ko ir kaip jis daromas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 08 19, 20:40)
Labas visoms 4u.gif

buvau pernai ji pasidariusi.. visai patiko.. kvapas nestiprus, malonus.. tik nelabai ilgai laikosi..
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 08 19, 19:17)
Nu va...  biggrin.gif Satura, kiek žinau, irgi su OP iš vakaro plauna galvą, agl tikrai taip geriau su juo  g.gif Bet aš tai mėgėja rytais galvą plauti, ypač kai kas antrą dieną tai darau, tai papildoma naktis, man atrodo, ne į naudą būtų smile.gif
Plaukai mano gal vidutiniai, prie šaknų riebesni, galai sausesni. Šviesiai dažyti, ilgi.
Bandžiusi esu:
- Urtekram su rasulu
- Lavera su apelsinais
- Urtekram su ruduoju cukrumi
- Druide body&shine (berods taip vadinasi)
- Druide OP
Toks įspūdis, kad nuo Urtekram man mažiausiai reibalavosi. O per ilgį su visais iš esmės tas pats - be to, vis tiek kondicionierių naudoju  g.gif
Kažkokia neapsisprendusi aš jaučiuosi dėl savo potyrių su tais šampūnais...  blush2.gif  biggrin.gif

Man tai labiau patiktu plauti is vakaro, bet kad sunkiai per nakti jie man atlaiko nesukrite, tai dazniausai tenka plauti rytais doh.gif
Hm, esu bandziusi UT su rasulu ir OP. UT pirmas 2 sav. lb patiko, bet po to toks vaizdas pasidare, kad apatiniai plaukai kaip neplauti, tai net nebebaigiau buteliuko.
O kaip tau UT su cukrumi ir Lavera? Galetum palyginti su UT rasulo samp. ir OP? smile.gif
(As irgi kai kada jauciuos visiskai nesusipratusi, bet manau, kad tai reiskia, jog dar nesu atradus butent savojo sampuno-kai atrasi, suprasi tsakant rolleyes.gif )
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 08 19, 19:49)
Hm, esu bandziusi UT su rasulu ir OP. UT pirmas 2 sav. lb patiko, bet po to toks vaizdas pasidare, kad apatiniai plaukai kaip neplauti, tai net nebebaigiau buteliuko.

Man nuo Urtekram šampūno irgi taip pasidarydavo unsure.gif Galvojau, kad aš čia kažką ne taip darau, bet vat su kitais šampūnais man taip nebūna...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hibisco: 19 rugpjūčio 2010 - 19:52
QUOTE(Hibisco @ 2010 08 19, 20:44)
Kaip prabangiai skamba?  bigsmile.gif Iš ko ir kaip jis daromas?  smile.gif

Aš receptą "Aromaterapijos" knygoje radau, bet sužavėjo istorija bigsmile.gif
72 m. suparalyžuota ir podagra serganti Vengrijos karalienė Elizabeta iš alchemiko gavo vandenį, kuriuo kasdien trynė savo kūną..vanduo buvo toks stebuklingas, karalienė taip atjaunėjo ir išgražėjo, kad jai pasipiršo keliskart jaunesnis Lenkijos karalius (nors kituose šaltiniuose rašo, kad Lietuvos ekshercogas) Karolis Albertas biggrin.gif

O receptas duotas toks:
4 lašai rozmarinų
6 lašai citrinų
2 lašai apelsinų
5 ml nerolio hidrolato
5 ml rožių vandens
40 ml spirito

Gaila, kad jis ne autentiškas (a.a.alchemikas nėr pas ką paklaust), na bet o tačiau sudomino bigsmile.gif
QUOTE(Palomina @ 2010 08 19, 20:46)
buvau pernai ji pasidariusi.. visai patiko.. kvapas nestiprus, malonus.. tik nelabai ilgai laikosi..

Ar darėt pagal "Aromaterapija" receptėlį? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 08 19, 20:53)
Aš receptą "Aromaterapijos" knygoje radau, bet sužavėjo istorija bigsmile.gif
72 m. suparalyžuota ir podagra serganti Vengrijos karalienė Elizabeta iš alchemiko gavo vandenį, kuriuo kasdien trynė savo kūną..vanduo buvo toks stebuklingas, karalienė taip atjaunėjo ir išgražėjo, kad jai pasipiršo keliskart jaunesnis Lenkijos karalius (nors kituose šaltiniuose rašo, kad Lietuvos ekshercogas) Karolis Albertas biggrin.gif
Ar darėt pagal "Aromaterapija" receptėlį? bigsmile.gif

Taip, pagal "Aromaterapija nuo A iki Z"..
Tik as tai nenaudojau veidui.. Kazkaip kai alkoholio prideta, tai nesinorejo purksti veido.. Naudojau kaip kvepaliukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 08 19, 20:32)
Kada gyriau?  biggrin.gif  Su pudrom sunkus reikalas.. vis dar ieskau sau idealios  doh.gif

Gal apie Nvey eina kalba? (matyt iskrito is konteksto) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 08 19, 20:56)
Gal apie Nvey eina kalba? (matyt iskrito is konteksto) rolleyes.gif

Gal.. neseniai tikrai kalba buvo apie Nvey smile.gif

Beje, kaip tik siandien buvau uzsukus pas Bryla i Ekosali (Panoramoj), tai pabandziau ta Nvey Deluxe kompaktine-kremine pudra.. ir dar ipyle tos paprastos kremines pudros pabandymui.. tai rytoj ziuresiu kaip man ji patiks (si kart kitoki atspalvi pasiemiau, gal geriau tiks..)..

Dar nusipirkau Sante nagu lako valikli.. Jau ir spejau isbandyti.. Labai patiko thumbup.gif Nagu laka nuvale kuo puikiausiai + kas man patinka, kad nesmirda..
Atsakyti