Laba diena visoms mergaitems
jau nebezinau, kaip jus pasivyti kai tik retkarciais apsilankau
teks dazniau ateiti.
QUOTE(pilveliukas @ 2010 08 11, 21:36)
o catier esi naudojusi sampunus
cattier sampunu nesu naudojus, bet turiu duso zele su lavandu ekstraktu, visai nieko, tokia kremo konsistencijos, putoja, esu patenkinta.
Dar turiu kauke veidui su moliu, tai irgi esu lb patenkinta.
QUOTE(eglute82 @ 2010 08 11, 21:51)
jau rasiau kazkur, kad esu labai patenkinta. Aciu tau
uz galimybe
is pradziu kelias dienas galvojau, kad man
sakutes nes taip griauze, bet kai oda priprato buvo labai gerai, man labiausiai patiko kinroziu, sviestmedzio ir slamucio kvapai, vanile silpnoka, o ir sese is kart ateme, likusieji liko pas mama.
Sakyk kur perki Cattier kosmetika?
man irgi is pradziu sie dezodorantai grauze, bet kai oda apsiprato tai
o Cattier perku is
cia
del siuntimo i Lietuva nieko neraso, bet turetu buti apie 20eur, o jei uzsakoma uz daugiau nei 150 EUR - siutimas nemokamas.
Didelis pasirinkimas, kainos nesikandzioja.
QUOTE(Satura @ 2010 08 11, 22:09)
o kas su tuo kvapu?
Ir kokia tavo oda? Nes atsiliepimuose radau, kad sausiaodės labai giria, bet gal čia tiesiog sutapo, kad parašė dvi lenkaitės ir abi su tokia oda?
kremai tai kremai, ar turi kažką iš dekoratyvinės?
Mano oda vietom sausa, vietom rieboka, siaip jautri ir su issipletusiais kapiliarais.
Makiazo pagrindas nesausina odos, mano odai tiko, tik nelabai skaniai jis kvepia, nezinau kaip nusakyt ta kvapa
nera astrus ir tikrai necheminis ir ne EA, sakyciau kvepia kazkokiom durpem. Bet greitai dingsta tas kvapas, pora minuciu tikrai pakentek galima.
QUOTE(Hibisco @ 2010 08 12, 16:06)
Gal esate naudoję Aubrey Organics kondicionierių? kokie atsiliepimai?
AO turiu GPB sampuna ir kondicionieriu ir dar melynuju dumbliu kauke.
Man labai smirda (na su naturalios kosmetikos kvapais man vis dar sunku), o poveikis, kaip normaliu priemoniu, sampunas gerai isplauna plaukus, kondicionierius juos suminkstina ir padaro lengvai sukuojamus.
QUOTE(pilveliukas @ 2010 08 12, 22:09)
o gal galit palyginti si Sante Brilliant Care su laveros mango kondiske kuris geresnis
Laveros mango kondiske skaniai kvepia
poveikis daug maz panasus, gal Laveros kondiske geriau drekina, bet Sante suteikia daugiau biizgesio. Geriausia turet abu
QUOTE(Daddygirl @ 2010 08 16, 21:32)
Mano suki prausiklio versija
vauuuuu
Tikiuosi nepasikartosiu, nes jau neprisimenu ar kalbejau apie tai :
MELVITA
Veikla pradejo 1983 metais ir yra vienas didziausiu naturalios kosmetikos gamintoju Prancuzijoje. Kol kas isbandziau tik pora ju produktu, bet esu lb patenkinta
Kainos irgi labai prieinamos, o kokybe irgi gera.
turiu :
http://www.mondebio....200ml/4755.html
Apelsinu pilingas kunui ( 12.25 ). Pasakiskai skaniai kvepia
pilingas gana svelnus, bet mano sausai, jautriai odai idealiai tinka, labai dziaugiuosi ji atradus.
antras atradimas - stangrinantis kremas biustui ( 16.75 )
http://www.mondebio....s-50ml/930.html
na zinoma, stebuklu nedaro ir krutine netapo labai stangri
Bet tikrai malonus kremas, greitai isigeria, gerai drekina, oda siek tiek stangresne tapo. maloniai kvepia.
ir dar vienas stebuklas kunui (15.90 )
http://www.mondebio....150ml/4930.html
vasara gal siek tiek riebokas, bet ziema - nepakeiciamas. Laaaabai skaniai kvepia, labai gerai drekina, maloni tekstura. Labai rekomenduoju sausiaodems.
Na ir dar turejau Melvitos buciu pieneli, kur vartojau ziema, kad nekibtu prie manes jokie gripai ir slogos. Nezinau ar tai daugiau placebo efektas ar tikrai mane nuo visu ligu apsaugojo ir dar energijos pridave ir slogia ziemos nuotaika toliau nuo manes nustume.
kazko foto neikele, tai idejau nuorodas