QUOTE(Satura @ 2010 08 15, 20:26)
nesu net bandžiusi - man užtenka temoje paskaityti, kad mišriaodžių ji netenkina, tai net nesikankinu
Labai sveikas poziuris
as irgi pirma pasidomiu apie patyrimus kitu kailiu, tada pasinaudoju savo intuicija ir tada arba bandau, arba perku be bandymu, arba perzegnoju
QUOTE(Satura @ 2010 08 16, 08:49)
Hauschkos tai man pasirodė, kad nemažai - kokie 5 atspalviai tikrai bus
Nvey nežinau
nežinau, kada įvyks testavimas. Krempudra tai ta, bet reikia išsinagrinėti kelius, kuriais galima ją gauti
Tai tureciau issirinkti, as irgi apie tiek galvojau. Vakar dar temutes varciau, nvey atspalviai buvo berods ideti, tai tikrai dar daugaiu nei 5 buvo
Aisku, zodziu, lauksim ziniu bet kada
man asmeniskai skystos pudros iki spalio neprireiks, tai tikiuosi speti istesuoti hauschka ir nvey, sulaukti tavo ats. ir issirinkti pacia geriausia
QUOTE(Ayaan @ 2010 08 16, 11:47)
Nvey esu bandžius SP, tepės visai fainai, skysta tokia, bet nepamenu jau, kokia tai konkrečiai buvo. Bet nenusipirkau tada, jau nebepamenu, kodėl tiksliai, gal pasirodė, kad per mažai maskuoja.
Nusipirkau Lavera, nepatiko,
Gal tokia bandei?
Si kiek susidariau nuomone maziau maskuojanti, o delux (e?) jau tokia iseigine, pamaskuojanti:)
Tai lavera nesk i isparduotuve, vis ne toks nuostolis bus
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 08 16, 12:15)
savaitgalį išbandytas štai toks daiktas - avokadų
fitosteroliai iš AZ:
Koks egzotiskas, negirdetas pavadinimas
kam dar naudotini?
QUOTE(Honey @ 2010 08 16, 12:40)
Sugundėt Nvey Deluxe (man reik maskuojančios), tai dabar jau prasidės galvos skausmas kaip čia ją gaut pamėginimui, nes iki šiol nei viena mėginta to nedarė
Apie sia gera nuomone susidariau
garsiai rek, kas sutiks duoti pasiteplioti
QUOTE(Dolphin @ 2010 08 16, 18:28)
o visi anti celiulitiniai kremai tik ispustas burbulas
kad masazuojant su kazkokiu aliejum ar kremu pagrazejo oda tai naturalu, nes pagerejo nuo masazo
Sutinku pilnai.
Ir cia faktas, tik nenurasyciau pilnai EA ir baziniu alieju-vistiek yra ir sildanciu, skatinanciu kraujotaka. Tikrai prisideda prie rezultato Bet kad ten pirkti brangiausius, ale superinius kremus vien del to, kad raso, tai... Sociai pakanka kokio bazinio al. ir gero (kraujotaka skatinancio, sildancio) EA. Po masazo tauremis dar isivynioti i plevele, kad gerai uzkaistu ir to sociai per akis manau, nera stebuklinguju kremu; netingint rezulatas labiau matysis nuo ideto darbo masazuojant, tikrai ne nuo kremuku. Nesvaistykit pinigu jiems, o geriau imkites ranku darbo
QUOTE(Nidulia @ 2010 08 17, 17:13)
tomis tauremis negalima vidines slaunu puses vakumuoti)
Dobiliuke, va tokios taures
http://rytuzenklai.l...uklingos_taures
Perbraukiu ir ten
bet su protu.Siaip tikrai zinau, kad negalima, tp per plona oda ir pan.
As turiu tokio pat tipo, tik kitos spalvos.
Kiek zinau, ju
stiprumas nuo spalvos priklauso
, buna pirkti kur rusu prekiu yra, kaina mazesne nei 20lt.
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 08 17, 18:11)
Mano kondicionierius kaip tik į pabaigą - skaitau aš čia jus kelias dienas jau ir galvoju, bandyti šitą, ar ne...
Bet bijau, kad per sunkus bus, nenoriu sulipusių plaukų, ypač kai tiesūs pas mane, nors ir balinti...
Sante Brilliant labai patiko, bet noriu kažko naujo
Matyt, bus Laveros basis sensitive arba mangų, ar koks ten
Kalbi beveik mano lupomis
siaip jei jauti, kad nera poreikio super stipriam poveikiui, gali ir nepirkti. As is seno iprocio beprotiskai gaivinti, drekinti ir t.t. plaukus vis prisitepu be saiko arba per stipriu priemoniu, bet ziuriu, kad visai man ju nebereikia-apynormaliai plaukai, pakanka sampuno, sante kondic. laselio ir kartkartemis aliejumi patepti, palaikyti.
Man sante irgi tiko, patiko
tik kazkiek pabodo, gal kad tiek mazai tepti pakanka, kazkaip moraliskai atgyvena
moteriska logika
Man kauke lavera basis visai patiko, turiu, bet retokai bepanaudoju, nes kaip ir minejau, nebereikia tiek visko plaukams
Basis kondic. manau turetu buti neblogas ir tikti, kadangi lengvesnis bus uz kauke, bet is esmes toks pat
Papildyta:
Merginos, as dar su klausimu. Ar imti sampuna galvoju, ar ne. Ot dilema
Lavera apelsinu,
Lavera mangu ar geriau susilaikyti? Kaip svelnu sampuna naudoju OP, bet va Purity jau nebedaug liko-but gerai kazkoki sampuna prigriebti aliejinems kaukems isplauti, o ir siaip kaip stipresni, padziovinti riebias saknis kaip sakant
.
(Saknys riebios, plaukai ploni, jei dar kas nezino )
Labiau linkstu prie apelsininio, bet cia tik paskaicius blog'o nuomones (ir, aisku, kliaujantis nuojauta, kad citrusinis vaisius, tai ir geriau plauti turetu
)
Atveskit i teisinga kelia, turiu issirinkti iki rytojaus