QUOTE(Odrey @ 2010 08 17, 09:39)
Sveikos mergaites, vakar po darbo nepatingejau i SP nuvaziuot, ir isigyjau vakar gausiai aptarta AO kondicionieriu su kamelijom. Dieve koks geris jis mano pasiputusiams ir besisukantiems plaukams
( cia zinoma po pirmo plovimo tik). Negaliu savo plaukais atsidziaugti. Jokio slapio efekto jis man nepaliko. Bet "pazabojo" mano issausejusias garbanas. Reiks dar pameginti pries plovima palaikyt 15 min, gal tada tas slapias efektas atsiras.
Bet kol kas jis man labai labai labai
Dieve dieve, atostogos isplove visus smegenis
, neatsimenu kas yra AO
DG , noriu tau pasakyti, kad labai labai idomiai atrodo muilo gabalaiciai, supjaustyti belenkaip ( cia maciau toj alia nat.muilu parduotuveje ) tokie lyg sendinti... Kazin kaip padaro?
Rudas pvz. muilas, o sonai lyg kokia balsvo, pilksvo krastai- na, lyg senas butu.Man kaip super atrodo
- toks atrodo,kad is kokio 18 amziaus atkeliaves. Ten jie buvo ivairiausiu spalvu ( na, nenuostabu-su sintetika kiekvienas gudrus isgauti nerealias spalvas) , bet pvz. rusva, pilka, ruda gal galima kazkaip padaryti. Cia tik pamasciau, gal esi kazka dariusi- man uzsinorejo tokio labai