QUOTE(Palomina @ 2010 08 15, 19:13)
Meginuku anksciau budavo galima nusipirkti Zalia Zalia Stepone.. Ar ju dabar yra tai nezinau.. Bet testeriai tai tikrai yra, tai gali vietoj issibandyt, arba nusinesk indeli, gal kartais leis isipilti truputi ir namie tada issibandytum..
Pudra kiek prisimenu kainuoja apie 75 lt
Del taupumo.. gal ir taupiai naudojasi
Pasiskirsto lengvai ir graziai.. bet nei kiek nemaskuoja, kaip as sakau - tai vos ne kaip kremas su spalva..
Manau, jei detum Hauschka ir dar ant virsaus lengvai su mineraline pudra prasieitum, tai graziai atrodytu veidas..
Nvey dekoratyvines yra Panoramoj ten kur parduoda Logona, Sante ir kt.. (atrodo Biopasaulis vadinasi
)..
Meginuku nebuna, tai neskis indeli, gal leis isipilti.. As kazkada Sveikuose produktuose (kai dar ten buvo galima Nvey isigyti) taip paprasiau krempudros pabandymui ir dave..
L. aciu uz issamu komentara
brangoka pudra, nebandziusi tada tikrai nepirksiu, nes ir mano oda pasitaisiusi, o jei dar nemaskuoja, tai kam daryti sviesta sviestuota su mineraline pudra. Gal savo kremo pakaks pagrindui. Zodziu, reiks bandyti, gal ant mano odos visai kitaip guls
Ok, uzsirasau kur ko galima rasti, reiks indukais apsirupinti tik
na jei nepils uz dyka pasibandymui, tai tikrai negaila pinigais atseiketi-bile tik ne pilna pakuote pirkti
svarbu yra galimybe pasibandyti ir atsirinkti, oi kaip man patinka
QUOTE(Hibisco @ 2010 08 15, 19:14)
O kur tu bazuojiesi? Aš vieną krempudrą pirkau Vilniaus Sveikuose produktuose Jakšto gatvėje, o tą kompaktinę deluxe Via naturalis Kaune... O dėl mėginukų žinok nežinau, ar būna... Aš abiem atvejais bandžiau parduotuvėje ir gerai išsirinkau, gal pasisekė
Ta deluxe pudra manau, kad raudonį prislopintų, nes ji visokius randelius nuo spuogų gana neblogai užmaskuoja, na bet pati pabandysi...
Tai reiks sukti pro stepona-panorma, viso tvarkarascio dar nesusidariau, bet kur galima pasibandyti, ten reiks ir
minti
Dar man klausimas-kaip su pudryciu spalvomis? Apskritai, tiek hauschkos, tiek nvey?
turbut keli atspalviai tera (mazesnis galvos skausmas renkantis
)
Ok, turesiu omeny ir del deluxe
QUOTE(Satura @ 2010 08 15, 20:21)
Hauschka gan riebi ir gula į poras. Kai bandžiau pasidaryti su ja makiažą, o paskui pasiguodžiau čia, temoje, nemažai panų pripažino tą porų užpildymą
Nepirkčiau jos nei už 75, nei 25 litus. Jei man pavyks išbandyti Argile Provence pudrą, apie kurią Chippie sakė, kad lengva ir visiškai nekemša porų, tai gal bus kas nors gero atrasta
Rasma žadėjo daug išbandyti ir pasisakyti, bet gal dar nebaigė savo eksperimento
Paskaiciusi prisiminiau ir tavo post'a, berods kazkokiai sventei kai dareisi makiaza (bandysiu meginuka, aklai tikrai nepirksiu, ir turesiu omeny del poru kimsimo
).
Tiesa, Rasma zadejo berods menesio gale daug atsiliepimu. Laukiam issizioje
Kada zadi testuoti Argile Provence? Ar cia toji, kur neseniai rasei, kad atradai?(Lenkijoj ar kur, tiksliai nepamenu)