Turiu šios serijos šampūną ir kondicionierių
Esu labai patenkinta, plaukučiai žvilga, atrodo tokie sveiki..
man labai patinka firmos ENVY ir KC profesional tikrai labai geros priemones ir sampunai ir balzamai,plaukai blizga blizga,paklusnus ir svelnus,aliejukus jau pamirsau nes nebereikia ju
Gal kas bandete Natura Siberica sampuna nuo pleiskanu? Ar nebus, kad nuo jo plaukai neissiplaus, atrodys riebus bei dar laiau pleiskanos
QUOTE(Jurgitele25 @ 2010 08 27, 18:31)
man labai patinka firmos ENVY ir KC profesional tikrai labai geros priemones ir sampunai ir balzamai,plaukai blizga blizga,paklusnus ir svelnus,aliejukus jau pamirsau nes nebereikia ju
gaila Klaipedoje nezinau kur ieskoti...
QUOTE(Cherry_ @ 2010 08 27, 17:57)
MB naudoja paprastus sampunus kaip Lorealiai, pantenai ir t.t. nereiklus tie vyriski plaukai. Jis net balzamo nenaudoja, o plakai zvilga, sekas tiems vyrams
Aha, maniškis taip pat. Jaučiu su muilu galvą išsiplautų ir tai gerai būtų. Kažkada priverčiau balzamą užsitepti, sako, kokį čia š... man užtepei, plaukai riebūs paliko.
QUOTE(ruteliukste @ 2010 08 11, 08:58)
Esu bandžius - nepatiko Jausmas buvo toks, kad atrodė galva kaip neplauta
Pamegink Wella iš SP serijos-glotninanti
Daug metu naudoju wella šampūnus ir esu labai patenkinta jų produkcija, svarbiausia pasirinkti pagal plaukų tipa. :-)
QUOTE(agnieter @ 2010 08 27, 18:03)
Turiu šios serijos šampūną ir kondicionierių
Esu labai patenkinta, plaukučiai žvilga, atrodo tokie sveiki..
kur juos galimai isigyti,kiek kainuoja
QUOTE(Ingredd @ 2010 08 27, 16:09)
o kokius sampunus perkat MB? kasdienai reikia
galvoju ka cia uzakyti o tai mano naudoja
galvoju ka cia uzakyti o tai mano naudoja
QUOTE(Cherry_ @ 2010 08 27, 17:57)
MB naudoja paprastus sampunus kaip Lorealiai, pantenai ir t.t. nereiklus tie vyriski plaukai. Jis net balzamo nenaudoja, o plakai zvilga, sekas tiems vyrams
MB specialiai neperku, naudoja mano arba paprastus. Jo plaukai nereiklūs - nesvarbu kuo plauna, atrodo nuostabiai
QUOTE(bresk5 @ 2010 08 30, 10:56)
kur juos galimai isigyti,kiek kainuoja
Ju galima isigyti is sveikiproduktai.lt iejus i puslapi, pamatysi adresus, kur galima siu ekologisku sampunu nusipirkti
O kaina vien sampuno apie 40lt.. tas pats ir su kondicionieriumi
QUOTE(flixe @ 2010 08 25, 20:15)
Patarkit kokį šampūną riebiems plaukams! Jau nebe žinau ką daryti, išplaunu galvą, o ji vistiek riebi lieka.
Kaaral K05 gydomasis,nuo riebalavimosi
Šampūnas riebios galvos odos priežiūrai su gydomaisiais komponentais, tokiais kaip arbatinio medžio ekstraktas ir Piroktono Olaminas. Puikiai ir efektyviai padeda išspręsti galvos odos padidėjusio riebumo problemas. Naudojant pastoviai (rekomenduojama konsultuotis, kad teisingai pasirinkti gydymo laiką) normalizuoja riebalinių liaukų veiklą.
Man kol kas Amway "Protique" šampūnas ir kondicionierius pirmoje vietoje.
Prieš tai naudojau "Battaglia" plaukų šampūną ir kondicionierių, jie man irgi patiko. Bet mama man padovanojo Amway, pabandžiau ir labai maloniai buvau nustebinta - plaukai švelnūs, blizgantys. Rekomenduoju
Merginos, parašykite ar apsimoka šį "Alterna" šampūną ir kondicionierių parsisiųsti. Būtų malonu išgirsti nuomones
Prieš tai naudojau "Battaglia" plaukų šampūną ir kondicionierių, jie man irgi patiko. Bet mama man padovanojo Amway, pabandžiau ir labai maloniai buvau nustebinta - plaukai švelnūs, blizgantys. Rekomenduoju
Merginos, parašykite ar apsimoka šį "Alterna" šampūną ir kondicionierių parsisiųsti. Būtų malonu išgirsti nuomones