QUOTE(Ingėnas @ 2011 02 12, 18:38)
Va nesu nieko bandžiusi iš Matrix. Gal kas esat atradę gerų šio gamintojo šampūnų? Arba dar domino NOAH šampūnai, bet jie pakankamai brangūs, nebandžius nesinori aklai pirkti.
Papildyta:
Tai juk dabar (iki primadienio imtinai) kaip tik Maximoje nuolaidos visai kosmetikai (ir šampūnams) 30 proc. Bent pas mus Vilniuje Natura Silberica yra ir Maximoje.
Taip, aš giriu riebiems plaukams skirtą šampūną. Man galvos odos )nei pačių plaukų) visai neišsausino (o to pati irgi bijojau). O anksčiau esu naudojusi NS jautriai galvos odai, tas irgi patiko (bet riebiems plaukams, rodos, man visgi labiau patinka).
Žodžiu kitas mano pirkinys bus NS riebiems plaukams šampūnas. Jei netiks man, sesei viskas tinka
Aš turėjau Matrix šampūną, didinantį apimtį. Tai naudojau jį gal tik 2 kartus. Kažkokio ypatingai gero poveikio aš nepajutau. Negalėčiau jo išskirti iš mano turimų kitų šampūnų. Paskui vėl mano sesuo pagrobė iš manęs jį.
Sakė, kad jai jis buvo super. O jos plaukai labai riebaluojasi prie galvos, nors ir šviesinti ir gan išsausėję. Bet žinoma yra ir kitokių Matrix šampūnų. Aš tuomet ieškojau tokio, kad purintų plaukus, nes mano pats plaukas plonas ir ilgas, tai nesinori, kad būtų prie galvos prigludę
Mane dar domina ir
Goldwell šampūnai. Esu turėjusi balzamą Kerasilk - tai man jis buvo labai nuostabus - balzamas, kurio poveikis būdavo kaip kaukės.