QUOTE(zuvyte26 @ 2011 02 12, 18:24)
Tai aš irgi akis vis nukreipiu į Natura Siberica šampūnus, bet kad pas mane tų šampūnų dar tiek o tiek, kad nesinori vėl naują ir naują pirkti
Reiks pabandyti, kad taip čia giriat - tik palauksiu nuolaidų
Man irgi iš prof. šampūnų ne visi tiko, pvz. labai galvos odą erzino Kadus - plaukai nuostabūs, gyvybingu likdavo, bet po kelių plovimų atsirado pleiskanų, niežėti ėmė galvą..teko atiduoti sesei
Aš du iš Natura Siberica esu bandžiusi - dabar baiginėjamą riebiems plaukams (nors pirkau su baime, nes riebiems plaukams šampūnų paprastai nebeperku, jie man suerzina odą ir paskatina vėliau dar labiau riebaluotis, ir ir plauką džiovina, šis , laimei, ne iš tų agresyvių). O kitą- jautriai galvos odai (ar plaukams), šviesioje bonkutėje.
Kad jau patiko to gamintojo produkcija, pasidairiau, kokį dar šampūną galėčiau nusipirkti. Yra dažytiems plaukams, bet vėlgi truputį abejoju, ar neriebalins. Nors pačios plaukai dažyti, dažniausiai visgi renkuosi normaliems plaukams skirtus šampūnus. Kartais perku ir dažytiems, jei jau iš brangesnių, bet ne visi jie pasiteisino, nes dažnai nuo tokių man tik apsineša pats plaukas (gal silikonai?), ir nebėra šviežumo jausmo, reikia būtinai naudoti tuos giliai valančius (kas dažytiems plaukams nelabai gerai, nes skatina spalvą nusiplauti).
Dabar aš pati esu šampūno paieškose, nes turimi jau prie pabaigos. Labai daug kas išbandyta, kas domino. O prie to pačio dažniausiai negrįžtu, nes mano plaukas pripranta.
Va nesu nieko bandžiusi iš Matrix. Gal kas esat atradę gerų šio gamintojo šampūnų? Arba dar domino NOAH šampūnai, bet jie pakankamai brangūs, nebandžius nesinori aklai pirkti.
Papildyta:
QUOTE(zuvyte26 @ 2011 02 12, 18:24)
Tai aš irgi akis vis nukreipiu į Natura Siberica šampūnus, bet kad pas mane tų šampūnų dar tiek o tiek, kad nesinori vėl naują ir naują pirkti
Reiks pabandyti, kad taip čia giriat - tik palauksiu nuolaidų
Tik, kaip supratau
giriat būtent riebiems plaukams skirtą Natura Siberica šampūną? Aš pvz. bijau, kad per daug neišsausintų galvos odos
Tai juk dabar (iki primadienio imtinai) kaip tik Maximoje nuolaidos visai kosmetikai (ir šampūnams) 30 proc. Bent pas mus Vilniuje Natura Silberica yra ir Maximoje.
Taip, aš giriu riebiems plaukams skirtą šampūną. Man galvos odos )nei pačių plaukų) visai neišsausino (o to pati irgi bijojau). O anksčiau esu naudojusi NS jautriai galvos odai, tas irgi patiko (bet riebiems plaukams, rodos, man visgi labiau patinka).