QUOTE(Indra A. @ 2011 01 11, 10:27)
QUOTE(aistuliaa @ 2011 01 11, 13:07)
Norėjau kažkurį šios firmos kažkada bandyti, bet sunku buvo atsiliepimų rasti parašykit kaip patiks. Kokiems čia plaukams?
Super šampūniukas, šukose nei vieno plaukelio nerandu
Šian dar ir ampules šios firmos Eurovaistinėj už 27lt nusipirkau
QUOTE(ZBITKA @ 2011 01 19, 00:10)
turejai omenyje ta ekologiska? nes jis kainuoja 20lt
Papildyta:
nu jau man franco bataglia tai ne..bandziau italijoje nepatiko. kazkokia pigena- 3ar 4 kainuoja
Papildyta:
nu jau man franco bataglia tai ne..bandziau italijoje nepatiko. kazkokia pigena- 3ar 4 kainuoja
Na, musu isgirtoji lietuviska kosmetika Lietuvoje irgi kapeikas kainuoja, bet del to visi tik dziaugiasi Isvezus i uzsieni, prisidetu mokesciai, logistikos kaina ir t.t., ir pasiektu musuose brangesniu kosmetiku kainu lygi. Bet sprendziant apie produkto tinkamuma man kaina nera vienintelis faktorius svarbu, kad tinka...
Papildyta:
QUOTE(Indra A. @ 2011 01 24, 14:02)
O, tai kazkokia akcija... mes pirkom berods uz 40 lt...
QUOTE(Shokolada @ 2011 01 24, 22:39)
Na, musu isgirtoji lietuviska kosmetika Lietuvoje irgi kapeikas kainuoja, bet del to visi tik dziaugiasi Isvezus i uzsieni, prisidetu mokesciai, logistikos kaina ir t.t., ir pasiektu musuose brangesniu kosmetiku kainu lygi. Bet sprendziant apie produkto tinkamuma man kaina nera vienintelis faktorius svarbu, kad tinka...
Papildyta:
Papildyta:
taip eurovaistinej dabar akcija, tai 3 dezutes iskart paemiau
QUOTE(jauniute @ 2011 01 24, 21:53)
taip eurovaistinej dabar akcija, tai 3 dezutes iskart paemiau
Po kiek ampuliu dezutej?
As isbandziau Sante brilliant jojoba sampuna ir esu juo labai patenkinta, mano plaukai ilgi,tankus,link galu sausesni, galvos oda tokia normali/riebi,tarpinis variantas Sampunas gerai isplove,putojo,po to plaukai graziai krenta,yra svelnus slidus, tikrai pirksiu pilna buteliuka.
QUOTE(Maserati. @ 2011 01 25, 11:49)
As isbandziau Sante brilliant jojoba sampuna ir esu juo labai patenkinta<...>
Pradžioje aš irgi panašios nuomonės apie šį buvau, bet sunaudojus beveik visą bankę pakeičiau kardinaliai numonę. Nekartočiau
QUOTE(Indra A. @ 2011 01 24, 15:02)
o ar greitai plaukai susiriebaluoja? Kiek teko tureti sampunu nuo plauku slinkimo, tai nusivildavau....
QUOTE(Maserati. @ 2011 01 25, 12:49)
Po kiek ampuliu dezutej?
As isbandziau Sante brilliant jojoba sampuna ir esu juo labai patenkinta, mano plaukai ilgi,tankus,link galu sausesni, galvos oda tokia normali/riebi,tarpinis variantas Sampunas gerai isplove,putojo,po to plaukai graziai krenta,yra svelnus slidus, tikrai pirksiu pilna buteliuka.
dezutej 7 ampules
QUOTE(bahamos @ 2011 01 25, 13:01)
Pradžioje aš irgi panašios nuomonės apie šį buvau, bet sunaudojus beveik visą bankę pakeičiau kardinaliai numonę. Nekartočiau
Kodel?kokie jusu plaukai?
QUOTE(Maserati. @ 2011 01 25, 14:03)
Kodel?kokie jusu plaukai?
Plaukai mano prie šaknų riebūs, o galai visiškai išsausėję (šviesinimo pasekmė) tai va kodėl? Nu bais jau neskalsus pasirodė, o kad putotų mano plaukus vos ne tris kart trinkti reikėjo be to nemaloniai nustebau, kad galvą vos ne kasdien jau norėdavosi plauti, kai anksčiau kas tris dienas maždaug užtekdavo, nu labai jau greit riebaluotis pradėjo. Bet galbūt čia tik mano plaukams jis taip netiko
QUOTE(bahamos @ 2011 01 25, 14:31)
Plaukai mano prie šaknų riebūs, o galai visiškai išsausėję (šviesinimo pasekmė) tai va kodėl? Nu bais jau neskalsus pasirodė, o kad putotų mano plaukus vos ne tris kart trinkti reikėjo be to nemaloniai nustebau, kad galvą vos ne kasdien jau norėdavosi plauti, kai anksčiau kas tris dienas maždaug užtekdavo, nu labai jau greit riebaluotis pradėjo. Bet galbūt čia tik mano plaukams jis taip netiko
Hm,na,bandysiu,nes pagal tai,ka apraset,musu plaukai gerokai skiriasi. Ir sampunas ne karve kainuoja,taip sakant Be to naudociau kas antra plovima, gal nepripras plaukai.