QUOTE(Dramaqueen @ 2011 01 19, 21:14)
Aš pati irgi jau nebeperku iš prekybos centrų, nes nors ir pigesnis, bet dažniausiai šlamštas.
Mano plaukai labai riebūs, tai anksčiau kiekvieną dieną reikėdavo būtinai plaut, o dabar atradau Panthenol eurovaistinėse pardavinėjo su akcija dabar berods 20 lt, tai pirmas šampūnas, kuriuo išsiplovus galvą galėdavau 2 dienas pravaikščiot (viena naktis).
Vartoju jau penkis mėnesius porą kartų per savaitę, dabar matyt jau įprato plaukai tai šiek tiek greičiau riebaluojasi. Bet vis tiek man tas šampūnas kaip stebuklas koks
Dabar ieškau kokio gero pakaitalo jam.
Bandysiu tą franco battaglia,jaučiu.
man irgi prekybos centrai jau senokai nekelia pasitikejimo siuo klausimu.. dabar geriau renkuosi tokias a la butikines parduotuveles, kur zmoniu mazai ir konsultantes kazkiek apmokytos, gali daugiau atsakyt i klausima apie pati produkta, arba perku internetu, kas jau darosi patogu. Vaistininkes tai vel, ant kokios papulsi, viena parekomenduoja saziningai, kita nurodo kas vaistinei naudingiau... Panthenolio ir as ten isbandziusi, tik nepamenu, ar riebiems, tai man nelabai... Manau, Franco blogiau tikrai nepadarys, isbandyta ant savo galvos.
Beje, naturalaus ieskancioms tai galiu parekomenduot toki medum kvepianti Omnia Botanica sampuna, cia jau rasiau kad akcijos metu internetu su 30 proc. nuolaida pirkau, tai griebiau viska, kas bent kiek galejo prisireikti. Tai sitas labai sodyboj tinka, su kaimo vandeniu galva plaunant, nei balzamo nereikia... ir plaukai gerai laikosi, bet mieste man jis per lengvas, per svelnus, plaukai tokie per minksti
Papildyta:
QUOTE(luli @ 2011 01 20, 17:26)
As nusprendziau dabar nusipirkt daznam plovimui,is eko koki nors sampuna,balzama,kauke turiu,ir daznai naudot eko priemones,o profesionales pasilikt karts nuo karto,kazkaip pagailo plaukus daznai tepliot profesionaliomis priemonemis.
kokius planuojat isigyt sampunus
Drauge labai gyre Dr. Hauschka sampuna, gal sita kada bandysiu.... Nors patenkinta dabartiniu, bet mes juk moterys, nepamirstamas jausmas uzsidaryt vonioj, kai grizti namo isleidusi begediskai daug pinigu visokiai "kuno chemijai"
nors i kelione galvoju nusipirkti maziuka lavera isbandyt, gerai apie ji atsiliepia. macioj toj parduotuvytej kur perku, yra laveros, tai gal ir mazu turi