QUOTE(omsone @ 2011 01 15, 19:29)
As irgi visa gyvenima plaukus plaudavau su sampunais is prekybos centru ir nieko man nebudavo. O dabar nuo tu sampuno tiek niezteti galva pradejo ir pleiskanu atsirado, kuriu gyvenime neturejau. Paveike kazkaip blogai mano galvos oda.
Suprastejo tie sampunai turbut visiskai
va ir man tas pats ankščiau ploviau galva paprastais šampūnais iš prekybos centru , ir viskas buvo ok , bet paskutiniu metų jau nebežinau ką daryt dar taip nebuvo....o dabar plaukai riebaluojasi akimirksniu , jei ankščiau išplovus galva su paleistais plaukais bent tris dienas galėjau vaikščioti , tai dabar tik viena nes jau kita diena jie atrodo susirebalavę , prof.šampūnams tikrai neturiu pinigų
ir ką daryti? jau taip pavargau nuo to... kodėl taip? jau išbandžiau visus kiek yra maximose norfuose ir pan... efektas tas pats , bandžiau jau ir šampūnus rebiems plaukams nulis emociju , greit rebaluojasi , pradėjo veltis ko ankščiau niekada nebudavo , galai pučiasi džiūsta ..o plaukai ilgi ...beveik iki užpakalio ... tai kai tokios bedos tai nei vaizdo nieko
Papildyta:
QUOTE(Fiolita @ 2011 01 14, 22:34)
Kazkada kazkur skaiciau kokios sampunu sudedamosios dalys sukelia odos niezejima. Gal kas zino is atminties?
ir kuriuose sampunuose nera tu medziagu? Visa laika kuo puikiausia tiko sampunai is prekybos centru, pirkdavau nesirinkdama. Ir plaunant su Elvitalio kelintu buteliuku pradejo nieztet. Ir nepraeina
šiaip cinkas džiovina galvos oda dėl to atsiranda pleiskanų nei nežti oda..cinko yra visose šampūnuose nuo pleiskanų.... oda prie jo pripranta ir nustojus vartoti tokį šampūną pleiskanų bus dar daugiau..
Papildyta:
QUOTE(bahamos @ 2011 01 04, 13:17)
Man labai tinka ir patinka
Down Under Naturals Nude vis kokį kitą pabandau, bet vis vien grįžtu prie šito
bandžiau nepatiko ... toks pat kaip ir visi pantenai ir pan...