QUOTE(jauniute @ 2011 01 08, 22:07)
as isvis pastebejau, kad man rozmarinas labai tinka, labai pagereja galvos odos bukle
Aš kaip tik per Kalėdas gavau dovanų šampūną su rozmarinais ir ananasais -
Green People - rosemary shampoo itchy scalp. Man labai labai patiko. Ir kas keisčiausia, kad sudėtyje nėra
sodium lauryl sulfate, tačiau putojimas labai geras. Netgi rašo, kad šie 200 ml atitinka 600-800 ml šampūno - jo labai nedaug reikia sunaudoti, nes labai skalsus. Sudėtyje putojimo medžiagos išgautos pagrinde iš grūdų (corn - nežinau ar tiksliai išverčiau) ir kokoso. Apskritai sudėtyje nėra jokių
blogų dalykų. Na, o patys plaukai po galvos trinkimo liko gyvybingi, purūs, žvilgantys - nedėjau jokių kaukių ar kondicionierių, nes norėjau pažiūrėti koks pačio šampūno poveikis. Mano galvos oda labai jautri, pleiskanoja..kolkas nejaučiu jokio diskomforto. Likau labai patenkinta, nors naudoju dar tik 2 kartą. Bet skiriu 10 balų
Mano naujų 2011 metų atradimas.
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 08, 22:57)
Galvos odai gal ir tiko tas Weleda šampūnas, jau nepamenu (apskritai Weleda produkcijai aš simpatizuoju). Bet plaukams tai neperlabiausiai tiko.
Man neteko dar išbandyti Weleda produkcijos. Tačiau įsimylėjau
Lavera dėl turimo kremo ir prausiklio.
Norėjau nusipirkti Lavera šampūną, bet kažkas sulaikė. Kai jau atradau Green people šampūną...nebesinori daugiau bandyti kitų
Nors būtų įdomu išgirsti atsiliepimą apie
Lavera šampūną su migdolais, skirtą jautriai galvos odai.