Gal būtų atsiliepimų apie šį?
QUOTE(negrazioji_deive_ @ 2010 12 24, 21:58)
keune kiausininis sampunas likau suzaveta.
Prasyciau placiau Pati gundausi sita sampuna pirkt, bet kazkaip gaila butu litra vien del gunymosi nusipirk Kokie jusu plaukai?
ką manote apie laveros šampūnus? gundausi
Paskutiniu metu naudojau TIGI superstar( samp. ir kond.), na nieko blogesnio nesu turejus. Atsirado pleiskanu, kuriu gyvenime nesu turejus, plaukai tokie, kaip riebaluoti.
Dabar uzsisakiau JOICO (Body Luxe Volumising), labai jau gerai atsiliepimai, laukiu isbandyti.
Dabar uzsisakiau JOICO (Body Luxe Volumising), labai jau gerai atsiliepimai, laukiu isbandyti.
Mano plaukai labai aikstingi ir jiems pritaikyt priemones nelengva, vienas mano naujesniu atradimu - John frieda volume, mano plaukams jis laaaabai tinka Turiu ilgus, tiesius, blondintus plaukus, kuriuos dauguma sampunu priploja, toks ispudis, lyg vaskuoti butu, dienos pabaigoje dar ir nefainai sukrenta. Sampunas, kuri mesciau i siuksledeze, kaip labiausiai nenusisekusi - tigi dumb blonde. Kvepia puikiai, bet mano plaukams nepatiko
Jau visai pasimeciau ka pirkti . Pasiskaicius jusu tiek daug ivairiu pavadinimu, idomu kuris tikrai geras. Noriu.kad plaukai atrodytu purus, ju daug, aisku svelnus ir blizgantys. Tai kuris sampunas ta padaro ir kur ji nusipirkti?
QUOTE(omsone @ 2011 01 03, 19:59)
Jau visai pasimeciau ka pirkti . Pasiskaicius jusu tiek daug ivairiu pavadinimu, idomu kuris tikrai geras. Noriu.kad plaukai atrodytu purus, ju daug, aisku svelnus ir blizgantys. Tai kuris sampunas ta padaro ir kur ji nusipirkti?
Man dabar Nr1 Volume Kaaral sampunas,man purumas buvo labai svarbu,nes plaukai stori ir sunkus,tai sis pateisino lukescius,pirkau is SM nares(kuziukas)is pradziu 250ml,o dabar litriuka paemiau
QUOTE(double coffee @ 2011 01 03, 20:11)
Man dabar Nr1 Volume Kaaral sampunas,man purumas buvo labai svarbu,nes plaukai stori ir sunkus,tai sis pateisino lukescius,pirkau is SM nares(kuziukas)is pradziu 250ml,o dabar litriuka paemiau
Mano kolkas irgi šis favoritas, su kuriuo patenkinta būnu savo plaukais.
jau 3metai naudoju tik si sampuna
ir tos pacios linijos jojobos kondiocionieriu Plaukuciam tiko,patiko labai,ilgiau islieka neriebaluoti,tad tikrai nekeisiu i joki kita .
ir tos pacios linijos jojobos kondiocionieriu Plaukuciam tiko,patiko labai,ilgiau islieka neriebaluoti,tad tikrai nekeisiu i joki kita .
QUOTE(double coffee @ 2011 01 03, 20:11)
O kaip butu galima susisiekti su Kuziuku?
QUOTE(DuNNo @ 2011 01 03, 20:48)
jau 3metai naudoju tik si sampuna
esu bandžiusi, šis irgi geras buvo
omsone, až rašyk ir viskas
Jau susisiekiau Ir aciu uz patarimus