kol kas sitas geriausias
arba urtekram dilgeliu, lb padejo kai turejau pleiskanu
Vakar pagaliau gavau WELLA SP COLIR SAVE Shampoo ir kauke,pirkau is karto 1000ml naujoje pakuoteje,namie buvo likusi dar sena pakuote sampuno,palyginau kvapus,skiriasi,bet tikiuosi poveikis bus toks pats,su kitais produktais ( Schauma, Nivea,Fructis...)plaukai budavo siurkstoki,be blizgesio,o su Wella Sp produktais,plaukuciai blizga,jauciu,kad siek tiek atsigauna
Daug visko isbandziau, bet paskutniu metu labai patinka sampunas is serijos "TIKRAS VARNALĖŠŲ ALIEJUS (NASTOJAŠČEJE REPEJNOJE MASLO) "ELFA"
pirkau kartu su aliejuku, tai esu labai patenkinta
pirkau kartu su aliejuku, tai esu labai patenkinta
isbandziau ivairiu ir amway ir wela ir dar daug. pats geriausias iki siol buvo garnier
QUOTE(4love @ 2010 11 20, 22:34)
man tai sis labai nepatiko
QUOTE(Simoniux18 @ 2010 11 23, 11:59)
neblogas, nespasakyciau kad prastas,bet yra ir geresniu
QUOTE(Simoniux18 @ 2010 11 23, 10:59)
Man jis irgi nepatiko. O dar turint omeny jo kainą Užskaičiau kaip nepavykusį pirkinį.
Labas vakaras merginos. Norejau pasiteirauti ar kuri is Jusu esate bande Sebastian Professional Laminates sampunu linija. Kaip supratau jie taip pat laminuojantys, na bet zinoma ne taip kaip kirpyklos laminatas. Planuoju juos isigyti, bet noreciau suzinoti a verta? Busiu dekinga uz atsakyma
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 23, 16:40)
Man jis irgi nepatiko. O dar turint omeny jo kainą Užskaičiau kaip nepavykusį pirkinį.
ir as. Plaukus ne suglotnindavo, o tiesiogine prasme sulaizydavo, susiriebalindavo ziauriai greit.
Esu isbandziusi tikrai nemazai sampunu,bet siuo metu naudoju ir galiu drasiai rekomenduoti Kaaral SOFTLY tikrai puikus sampunas,plaukai isplovus svelnus,purus,elastingi,nesivelia o kartu naudojant Baco kauke jie is viso atsigavo,pradejo augti,zodziu,superinis sis sampuniukas man