Man šitas labai patinka
http://s1.pigu.lt/co...998/large-0.jpg
QUOTE(Tiffany @ 2010 09 20, 13:12)
oi, kokia patirti turejau su AO sampunais zodziu, turejau alergini dermatita nuo ju smagus sampunai, nieko nepasakysi nereikia taip nuvertinti vaistinese parduodamu sampunu, be to - ziuret i reikia i sudeties visuma, o ne atskira ingridienta, o tam, deja, jau reikia farmakologinio issilavinimo
cia nuo kurio konkreciai taip atsitiko? Ten visokiu naturaliu ingridientu yra, tai matyt kazkuris alergiskai suveike... Tfu tfu tfu, man kol kas labai gerai, nera alergiju, plaukai nesivelia, blizga.
Labukas,norejau paklausti ka manot apie siuos sampunus www.neringucy.webs.com .Ar jie tikrai profiasionalus
QUOTE(Chanele @ 2010 09 21, 00:27)
cia nuo kurio konkreciai taip atsitiko? Ten visokiu naturaliu ingridientu yra, tai matyt kazkuris alergiskai suveike... Tfu tfu tfu, man kol kas labai gerai, nera alergiju, plaukai nesivelia, blizga.
linijos nepamenu, bet nerods drekinanti buvau pasiemus o nuo kvapo intensyvumo galva isiskaudo, ko man isvis nebuna
Aš nusipirkau Aubrey Organics šampūną jautriai galvos odai pabandymui. Labai tikiuosi, kad tiks.
QUOTE(micefee @ 2010 09 21, 18:31)
Aš nusipirkau Aubrey Organics šampūną jautriai galvos odai pabandymui. Labai tikiuosi, kad tiks.
paskui parasyk, kokie ispudziai, ar geras
man tai geriausias headandshoulders ir jokie kiti jo nepakeis, is vieno karto dingo pleiskanos, plaukai nebesmuko ir apskritai matyt jis man sukurtas
QUOTE(Kesari @ 2010 09 19, 21:00)
iš naudotų patiko Biosilk ir John Frieda
galima apie John Frieda placiau? gunausi isbandyti ..kokiems plaukams naudojate?kokia kaina sampunu?
As pries pora dienu nusipirkau Eurokose Live Clean drekinanti sampuna,parasyta "paraben and SLS free".tas ir sugunde ,jau isbandziau karta,nieko visai,plaukai minkstesni,padrekinti pasirodetik putoja maziau negu iprasti sampunai ir skystokas. va toks
QUOTE(~PiNa_Colada~ @ 2010 09 22, 12:48)
galima apie John Frieda placiau? gunausi isbandyti ..kokiems plaukams naudojate?kokia kaina sampunu?
As pries pora dienu nusipirkau Eurokose Live Clean drekinanti sampuna,parasyta "paraben and SLS free".tas ir sugunde ,jau isbandziau karta,nieko visai,plaukai minkstesni,padrekinti pasirodetik putoja maziau negu iprasti sampunai ir skystokas. va toks
aha, as irgi sito naudoju jau 2 buteliuka.... pakaitalioju su savuoju sampunu, kad nepriprastu plaukai... tai nieko toks, normalus sugunde tik kad ekologiskas ir naturalus
QUOTE(neimanoma @ 2010 09 22, 13:15)
aha, as irgi sito naudoju jau 2 buteliuka.... pakaitalioju su savuoju sampunu, kad nepriprastu plaukai... tai nieko toks, normalus sugunde tik kad ekologiskas ir naturalus
butent
Labai patiko
tiek man, tiek MB labai tiko
tiek man, tiek MB labai tiko
QUOTE(~PiNa_Colada~ @ 2010 09 22, 11:48)
nors ne manes klause bet atsakysiu ir as. is JOhn Frieda man patys paciausi briunetem skirti produktai. esu isbandzius ir purinancius bei garbanem skirtus produktus, bet briuneciu pats geriausias mano plaukui
dabar naudoju naturalias priemonestai iki siol geriausios rastos priemones tai avedos smoothing linija ir anemarie borlind sampunas