Leiskite įsijungti įgranulinių katilų gerbėjų būrį ir man Visus praėjusius metus sekiau jūsų diskusijas ir apsisprendėme už granules ir mes
Gal kas nors galėtų atsakyti, ar nebus problemų su granuliniu katilu, jei pas mus kartais pradingsta elektra. Gal tada reikalingas tas automatinis uždegimas?
QUOTE(zozulia @ 2010 09 16, 12:17)
Leiskite įsijungti įgranulinių katilų gerbėjų būrį ir man Visus praėjusius metus sekiau jūsų diskusijas ir apsisprendėme už granules ir mes
Gal kas nors galėtų atsakyti, ar nebus problemų su granuliniu katilu, jei pas mus kartais pradingsta elektra. Gal tada reikalingas tas automatinis uždegimas?
Pasakykit kuriam laikui pradingsta tuomet galesime pakomentuoti
QUOTE(Paliukas @ 2010 09 16, 12:30)
Pasakykit kuriam laikui pradingsta tuomet galesime pakomentuoti
Gyvenam kaime, tai bent kartą į mėnesį dingsta elektra keliom valandom
QUOTE(zozulia @ 2010 09 16, 22:15)
Gyvenam kaime, tai bent kartą į mėnesį dingsta elektra keliom valandom
Na jeigu dings valandai ar max dviem dar nieko tokio, bet jei ilgesniam laikui tuomet uzges katilas - reiks po to vel ikurti, jeigu tas ikurimas bus karta per menesi - nieko baisaus, jei ilgesniam laikui tuomet teks pasidairyti su autoikurimu.
QUOTE(nerina @ 2010 09 17, 09:38)
Sveiki, kokia jusu nuomone apie granulini katila PELLETS FUZZY LOGIC 25 . Senukuose dabar jam akcija. Neuzilgo teks pirkti, sildymo sezonas arteja
Katilas kaip katilas,
Jeigu tikra akcija tai trys variantai:
arba parduoda is ekspozicijos senus modelius
kazko juose nera kas turetu buti (cia jeigu gera kaina)
arba gamintojas nusprende zenkliai sumazinti kaina tam kad issilaikyti rinkoje
cia mano kaip konkurento nuomone
QUOTE(Paliukas @ 2010 09 17, 09:12)
Katilas kaip katilas,
na yra ir kitu keleta marketinginiu tikslu, kuriuos galima pasiekti su akcijomis, todel nebutinai ten kazkas negero su tuo peciumi
QUOTE(zojux @ 2010 09 17, 10:16)
na yra ir kitu keleta marketinginiu tikslu, kuriuos galima pasiekti su akcijomis, todel nebutinai ten kazkas negero su tuo peciumi
Pasiknisus po kitus tinklapius ir sulyginus kainas (ypac atstovo), kazkaip nesitiki... Bet uzteks - tampu salisku
QUOTE(nerina @ 2010 09 17, 12:14)
kaina 8999 lt dabar to katilo, tik neaisku yra lambda zondas ar ne. Pardavejas senukuose nieko nezino
Cia tik vienam katilui nuolaida?
Jeigu taip, tuomet nebus liambda zondo (ekspozicijai stengias kuo pigesni varianta pastatyti, juk liambda zondo nematote plika akim).
QUOTE(nerina @ 2010 09 17, 11:14)
kaina 8999 lt dabar to katilo, tik neaisku yra lambda zondas ar ne. Pardavejas senukuose nieko nezino
Tai [paimkite ir paskambinkite atstovui ir paklauskite ar su tuom pecium viskas tvarkoj.
Arba operskaitykite instrukcija, ir paziurekite ar yra numatyta, kad tas pecius gali buti be lemda zondo, o lemda zondas tik kaip opcija. jei nera numatyta, kad gali nebuti reiskiasi jis yra. jei kas ne taip yra garantinis laikotarpis ir kiti pardavejo ispareigojimai. O preke vienaip ar kitaip turi butibe gamykliniu defektu.
Paklauskite jei noresite pirkti 2 vnt. ar paruoduos, tada irgi bus aisku.