QUOTE(morkus @ 2011 02 02, 11:07)
matai viena kaina yra sau pasigaminti, kita pardavimui. jeigu pats gaminciau ta valdymo bloka, tai kainuotui man gal apie 200lt, ir pasidaryciau ji geresni negu prie tu katilu yra. ventiliatorius kainuoja apie 200lt, tena galima deti, galima ne, bet jis labai pigus, sneka reiktu pasiklausti uz kiek istekintu, galima ir gatava nusipirkti pas lenkus pigiai yra. variklis manyciau puikiai tiktu is masinos valytuvu varikliukas uz 10lt. srote pirktas. nu degiklio gelezis galetu kainuoti apie 1000lt manyciau.
Bet siaip man tos granules jau nebepatinka is principo, nes kaina vis kyla, ju kokybe prasteja, nesamone kazkokia. Su kondicionieriumi (oras-oras silumos siurblys) pigiau gaunasi sildytis ir nereikia knistis su jokiomis granulemis.
Bet siaip man tos granules jau nebepatinka is principo, nes kaina vis kyla, ju kokybe prasteja, nesamone kazkokia. Su kondicionieriumi (oras-oras silumos siurblys) pigiau gaunasi sildytis ir nereikia knistis su jokiomis granulemis.
O stokeris - antras padavimo mechanizmas degiklio viduje (snekas, alkune, motoreduktorius)?
Jutikliai irgi kainuoja
Ikurimo mechanizmas (fenas) nori/nenori bus reikalingas, sio tipo degiklyje pasiekus max temp, jis turetu issivalyti ir laukti kada vel reikes silumos ir vel kurs (is ko jei nera deganciu granuliu?)
Apsauga? - jutiklis bent jau ant degiklio?
Snekui vamzdis ir gofra irgi reikalinga. Sutaupytum gal iki 1000lt, bet ar turetum "normaliai funkciuonuojanti"?
P.S. snekas paprastai netekinamas (ypac jeigu "spirales" formos)