QUOTE(Leonora_ @ 2010 10 30, 11:16)
,,Technika Jums -Kaunas,kas galvojat granulini katila pirkti,nepatariu,nors ir pigiausia,bet jokio normalaus konsultavimo,jokio garantinio aptarnavimo,sutarciu garantinio aptarnavimo jus negausit.
Papildyta:
Gal kas turit ir naudojaties angliniu-granuliniu katilu EKO PERFEKT 23kw ,reiktu nustatymu valdiklio,baigiam nuproteti,katilas neveikia taip kaip turetu veikti o ir nesildo namu
Sveiki,
Pas mane ta pati "technika jums" pastate eko perfect 35 (angliai). Nors kalba vyko apie granulini katila, gavau skirta angliai. Istiesu su sia kompanija velniskai sunku. Visi manualai lenku kalba, pagalba ir patarimai prastesni nei buitiniai. ir dar daug butu galima apie juos sneketi, bet, jie neverti, kad butu galima gaisti laika peikiant sia kompanija.
Savo katiliuka susireguliavau pats versdamas is lenku i anglu valdiklio manuala. Taippt teko lengvai patiuninguoti pati katila, nes lenkai labai jau negraziai ir aplaidziai ji surinke.
Padeti tikrai galeciau tiek, kiek pats jau esu ismokes, bet kol kas esu patenkintas, tiek kurenant medzio granulemis, tiek anglimis.