Įkraunama...
Įkraunama...

Šildymas granulėmis 4

QUOTE(argentas @ 2010 08 17, 11:14)
Gal yra čia granulinių katilu savininku, kurie Klaipėdos regione gyvena ir žino kur kokybiškas granules pardavinėja?

Taip pat man keliantis nerimą dalykas yra grūdų kainų didėjimas. Ko gero šiemet grūdų niekas jau nebedegins, girdėjau, kad kainos šoktelėjo iki 600 Lt už toną.

Musu partneriai Mazeikiuose kiek zinau pavezioja i Klaipeda, pamegink pasiskambinti nr. +370 617 87106 , kokybes ir kainu nezinau.

Grudu kaina kyla:
1. Atsigauna ekonomika
2. Del sausru tuo paciu

Atsakyti
Sveiki, biški buvau dingusi smile.gif
Paliukas ačiū kol kas už paaiškinimus ir pasiūlymus. palieku dabar viską vyro galvai, nes aš čia nelabai ką gaudausi blush2.gif Vyras laukia dar kelių komercinių pasiūlymų katilui, o santechnikai laukia kada galės pradėti darbus.
Atsakyti
Gal yra čia granulinių katilu savininku, kurie Klaipėdos regione gyvena ir žino kur kokybiškas granules pardavinėja?

Taip pat man keliantis nerimą dalykas yra grūdų kainų didėjimas. Ko gero šiemet grūdų niekas jau nebedegins, girdėjau, kad kainos šoktelėjo iki 600 Lt už toną.

a durns gal tu,aisku ka nebedegins,taigi daba jau duona pradeja kept
ish grudu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeroscrew: 18 rugpjūčio 2010 - 01:19
QUOTE(zeroscrew @ 2010 08 18, 01:17)
a durns gal tu,aisku ka nebedegins,taigi daba jau duona pradeja kept
ish grudu biggrin.gif  4u.gif

Nuuu, man dar siam sezonui pavyko 6 tonas nusipirkt papigiai... TAi dar deginsim... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(silainiai @ 2010 08 18, 06:49)
Nuuu, man dar siam sezonui pavyko 6 tonas nusipirkt papigiai... TAi dar deginsim... mirksiukas.gif

tai laiku nupirkai, pasiseke tau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 08 11, 07:19)
Kas paskutiniu metu pirko granules aplink Vilniu ir isbande ju kokybe? Patarkit del kainu/kokybes ir kur pirkti.

Radau skelbima, kad Vilniuje medzio granules nebrangiai pardavineja LITVADA. Gal kas jau bandet ir turit atsiliepimu apie ju produkcija?
Atsakyti
QUOTE(silainiai @ 2010 08 18, 06:49)

tai ish ko mes tada duona kepsim kai grudus tokiais kiekiais deginat??? biggrin.gif 4u.gif aaaaaaa.. ish miltu juk... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
ish afrikos bandykite siustis granules,nes dabar vyksta tokia mainu prorama: afrikieciai keicia ranku darbo bambuko lukshto granules i visokias nesamones,tame tarpe ir grudus........ biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zeroscrew @ 2010 08 18, 21:24)
tai ish ko mes tada duona kepsim kai grudus tokiais kiekiais deginat??? biggrin.gif  4u.gif aaaaaaa..  ish miltu juk... biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
  ish afrikos bandykite siustis granules,nes dabar vyksta tokia mainu prorama: afrikieciai keicia ranku darbo bambuko lukshto granules i visokias nesamones,tame tarpe ir grudus........ biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Atvaziuokit pas mane, duosiu koki 10kg savo grudu, jei pazadesite is ju iskepta duona suvalgyti mano akivaizdoje essen.gif
Atsakyti

Sveiki,
Ir man rupi sis klausimas, nes pernai is kaunieciu pirkome granules big bag'ais, tai ne tik, kad kokybe buvo siaip sau, bet ir likome apgauti doh.gif
Kai kurendami bandeme pasverti kiek vienatoniame big bag'e kg, tai paaiskejo, kad tik po 800 kg buvo verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(sara77 @ 2010 08 19, 10:46)
Sveiki,
Ir man rupi sis klausimas, nes pernai is kaunieciu pirkome granules big bag'ais, tai ne tik, kad kokybe buvo  siaip sau, bet ir likome apgauti doh.gif
Kai kurendami bandeme pasverti kiek vienatoniame big bag'e kg, tai paaiskejo, kad tik po 800 kg buvo verysad.gif

Siaip pavargau jau pasakoti/kartotis kad nepagailejus papildomu 50lt/t gaunat ir normalu produkta ir be jokiu nesamoniu kaip su masem, slaku ar dar kazkuom...
Atsakyti
QUOTE(Paliukas @ 2010 08 19, 11:11)
Siaip pavargau jau pasakoti/kartotis kad nepagailejus papildomu 50lt/t gaunat ir normalu produkta ir be jokiu nesamoniu kaip su masem, slaku ar dar kazkuom...

Taip, suprantama mirksiukas.gif , bet tuos granuliu tiekejus pasiule katila pardaves Kostrzewa atstovas Klaipedoje, tai lyg ir nebuvo pagrindo nepasitiketi ax.gif
Atsakyti
Gal šitoj temoj kartais yra Alytuje ar Marijampolėje gyvenančių granuliniams katilams prijaučiančių naudotojų? Gavau nepatvirtintos informacijos, kad "Baltijos anglis", turinti rūšiavimo įrangą šiuose miestuose, parduota mums reikiamos frakcijos į maišus supakuotą anglį po 350Lt už toną. Reikėtų jūsų patvirtinimo.
Ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iriska: 22 rugpjūčio 2010 - 09:21