Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai... :)

Savo vaikučio dar tik laukiu, bet taip smagu paskaityti šią temą ir prisiminti giminės mažųjų perliukus:

paklodė = paklovė

kai mama aiškina, kas yra mandagu, mažoji pakomentuoja: "ne tau dagu, man dagu!"

kai pirmą kartą vaikiuką (mano dabar jau vyrą) tėvai sumanė maudyti ne bliūde, o vonioje, buvo tiek streso mažiui, kad rėkė: " paleiskit, rupūžės, padvėsiu!!!" lotuliukas.gif

kai gimus mažajai sesutei, vyresnės dukros mama klausia, kokie jai gražiausi mergaičių vardai (rinko vardą sesutei), ši nesudvejojusi atsakė: "Pilnutė ir Figurytė" lotuliukas.gif

o spėkit ką reiškia: "kakaliutas nukale" --- ogi kalakutas nelėkė
Atsakyti
O mano be keliu minuciu penkiametis kartais prieina prie manes ir nutaises rimta veida, paplonines balsa sako: nu ka mazyte? blink.gif lotuliukas.gif
Pasirodo cia mane kopijuoja. Na kai jam buna liudna ar kas nesiseka as priejus prie jo klausiu: na ka mazyti?

O kai isgirdo Bagi By na to is Kelias i zvaigzdes priedaini Mano chika man patinka tai visa diena dainavo: mano maciute man patinka doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nupirkau šiandien arbūzo.Mažius 2 m. valgo,sakau,eik močiutės paklausk ar nori ji arbūzo.Jis ir klausia:Močiute,guzo nori.... doh.gif
Atsakyti
Smagu skaitineti sia tema smile.gif

Mano sesute maza sakydavo:
tyfalia - dviratis
momlinka - mokykla
lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2009 08 04, 21:02)
Kartą mano Ignas dainuoja:
_išėjo tėvelis į mišką
-Nušovė tėvelis motinėlę....  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif gerai susidėliojo vaikui smile.gif

QUOTE(Bubumka+ @ 2009 08 19, 18:29)

kai pirmą kartą vaikiuką (mano dabar jau vyrą) tėvai sumanė maudyti ne bliūde, o vonioje, buvo tiek streso mažiui, kad rėkė: " paleiskit, rupūžės, padvėsiu!!!" lotuliukas.gif

lotuliukas.gif čia irgi-šaunus sakinukas gavos smile.gif jaučiu būčiau paleidus tą vaiką iš juoko smile.gif

QUOTE(Naminė @ 2009 08 21, 22:59)
Nupirkau šiandien arbūzo.Mažius 2 m. valgo,sakau,eik močiutės paklausk ar nori ji arbūzo.Jis ir klausia:Močiute,guzo nori.... doh.gif

lotuliukas.gif tai ar norėjo močiutė guzo?
Atsakyti
Iš mano mažylio žodynėlio:

kompaktas - kompantas
makaronas - kalionas
smėlis - pensis
smėlėtas - pensintas
arbūzas - būza
laivas - lioula
vandenukas - uniukas
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2009 08 03, 16:29)
Šio savaitgalio įvykis. Brolis krikštijo keturmetę mergaitę, vardu Marija. Po ceremonijos jos paklausė, kaip jai jos krikštynos patinka. Marija atsakė: "mane kažkodėl malonės pilna pavadino, o mano tiatės duonos paprašė" blink.gif laugh.gif (Nekatalikėms: "Tėve mūsų" maldoje yra fragmentas "kasdienės duonos duok mums šiandien", o "Sveika, Marija" malda prasideda "Sveika, Marija, malonės pilnoji") biggrin.gif

va cia tai nerealus
Mano mazius dar tik pradeda po biski kalbeti tai labai juokingo kaip ir nebuvo bet isdaigu tai visokiu jau prikretes doh.gif
Atsakyti
Didzioji dar nei metuku neturejo, jau prasydama konors sakydavo "datin" "datin" ir i save delniukais judindavo atkisusi.
O mazasis mazasis maximoj aceit subare drauges vaika, nes ji sliauziojo grindimis, o viena moteris atsisuko sako: vaiko nesimato, jis matai kaip barasi ir juoktis pradejo. Tada ji dar manes klausia: ar jis liutas ( na zodiakas), nespejau istarti, kad turejo gimti po liuto zenku ( gime 8men ) tai maniskis man nespejus issizioti sako : as esu liutas karalius lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif na ta moteriske aisku dar labiau juoktis pradejo, jo sako zodziu kisenej neiesko
Atsakyti
Dukterečia, gyvenanti JAV, buvo atvaziavusi i Lietuva. Jungineja televizoriaus kanalus, pamate, kad per rusu kanala filmukus rodo, rusiskai sneka. Ji paziurėjo, paklausė, paskui sako man:
- Nesuprantu as tos anglu kalbos Lietuvoj lotuliukas.gif
Atsakyti
mano 3 mazyle vietoj ijunk sviesa - atgesink sviesa sako, o kai dzin prisiziuri tai ir po to sneka... kada cia kartojo kur karolukas klause tecio:
- o kas yra ..ulva? (kas mate tas zino), tai mano rado nuo uzgaveniu kauke, kur broliukas dare, uzsidejo ir gazdina veidrodi...as ..ulva... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubumka+ @ 2009 08 19, 18:29)

labai jau lietuviskai jis cia supanikavo lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Egipta @ 2009 08 27, 15:48)
Dukterečia, gyvenanti JAV, buvo atvaziavusi i Lietuva. Jungineja televizoriaus kanalus, pamate, kad per rusu kanala filmukus rodo, rusiskai sneka. Ji paziurėjo, paklausė, paskui sako man:
- Nesuprantu as tos anglu kalbos Lietuvoj  lotuliukas.gif

thumbup.gif susibalamutino vaikas biggrin.gif
Atsakyti
Prisijuokiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Manoji,dar nekalba,tai laukiu perliuku kol kas.
O cia mano brolio perliukai:
Laikrodis-kraudulys
Laikrastis-kreipstelis
Akmuo-amnikas
Traukinys-kriunkta
Drauges treju metuku dukryte pirstines vadina tympa.
Atsakyti