Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai... :)

oi, prisijuokiau.

mano dukrytei dar tik 3 men, bet linksmu nutikimu buvo su mano kriksto dukryte.
kai laukiausi ir nuvaziavusi pas sese rinkausi kriksto dukrytes kudikiskus drabuzius, ji klausia:
-kam tau jie.
-leliukui.
-o kur jis?
- mano pilvelyje.
- tai isimk
biggrin.gif

paskui vezemes ja pas save i namus, tai vaziuojant masinoje:
-o kai parvaziuosi i namus, jau isimsi leliuka?

vis smalsu jai buvo as leliukas.
-o kaip jis ten atsirado?
ir po akimirkos pakraupusi: - tu ji prarijai?????

ryte nuejau i dusa maudytis, islendu, o ji:
- tai tu su leliuku ir maudeisi?

kai jau dukrytei buvo pora men, tai kriksto dukra pamate, kaip ja maitinu. ir klykdama nubego pas mociute:
-elzyte kumą valgo!!!!
Atsakyti
Siandien mano 3,5 metu dukryte aiskino broliui kas yra kruša ...
Kruša , tai kai sniegas krušas lotuliukas.gif . Na ir juokėmės abu su vyru mašinoj tongue.gif
Atsakyti
Iš kalbos perliukų: Lauras vakar žiūri TV, ir sako: "o, žiūrėk, kaip neblogai įsitaisė. Nu nieko sau, taip fainai atsigulė, kaip įsitaisė gerai gulėti". Pasižiūriu į TV, ogi ten rodo, kaip karstą su negyveliu veža doh.gif
Atsakyti
Šio savaitgalio įvykis. Brolis krikštijo keturmetę mergaitę, vardu Marija. Po ceremonijos jos paklausė, kaip jai jos krikštynos patinka. Marija atsakė: "mane kažkodėl malonės pilna pavadino, o mano tiatės duonos paprašė" blink.gif laugh.gif (Nekatalikėms: "Tėve mūsų" maldoje yra fragmentas "kasdienės duonos duok mums šiandien", o "Sveika, Marija" malda prasideda "Sveika, Marija, malonės pilnoji") biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes,na ir prisijuokiau biggrin.gif
sugalvojau kad ir man reikia kanors parasyti. viena diena mama parsiveze grybu,tai sunus (2m) sako ***** lotuliukas.gif nu niekaip jam neiseina grybai pasakyt ax.gif na bent pasijuokiam ir nieko blogo nematau blush2.gif
arba,zino kad pas mane rankinuke yra kramtomos gumos,tai atnesa man rankinuka sako ngu,tipo guma bigsmile.gif
ir seip zodynas nera platus,ta prasme pasako bet koki zodi,bet tik skiemeni,pvz buteliukas-bu,senelis-nelis..
atsimenu kai as buvau maza,mama sake kad sakydavau ne labanakt o labagant lotuliukas.gif
Papildyta:
ir va,prisiminiau kai parasiau doh.gif
vyro sesuo,mokino savo vaikiukus spalvas,ir rodo ant pomodoro,sako kokia cia spalva? tai vaikai-cia reikia valgyti lotuliukas.gif
Atsakyti
taigi ir vel prisiminiau doh.gif
buvo karta bajeris,kad mano mama su suknele buvo,ta diena karsta,arutis priejo prie babos,kelia suknia sako pempe,baba juokias sako neturiu as pempes,arutis jau ipykes pempe ir viskas,baba sako nera pempes,tai ant galo vaikas labai uzpyko kodel tos pempes nerodo biggrin.gif
Atsakyti
Nu nerealiai prisijuokiau visi namai skambejo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Vaiku dar neturiu, bet mama pasakojo kai as buvau maza ir sese...
Visada tecio prasydavau kad panestu mane ant pando (sprando) doh.gif
Arba viena karta ziurejau tv ir atbegau pas mama ir sakau: mama koki dideli strieni rode per televizoriu! lotuliukas.gif
mama: kas tas strienis?
as: nu strienis nu zinai!
mama: stirna?
as: ne
mama: briedis?
as ne
mama: tai kas tada?
as: nu tu pati mokinkis, kaip tu nesupranti, taigi strienis! ir nuejau susinervinus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Taip iki dabar ir neaisku kas tas strienis... doh.gif lotuliukas.gif

O sese gandra pamacius visada rekdavo: gandrai atnesk man leliuka lotuliukas.gif
Atsakyti
Kartą mano Ignas dainuoja:
_išėjo tėvelis į mišką
-Nušovė tėvelis motinėlę.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Kai mano mergyte buvo 5m., pamate mano rankinuke metines gumos pakeli. Ant pakelio - metos lapelis nupiestas. Ji: "Mama, nusipirkai lapu skonio gumos?" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meškinija: 06 rugpjūčio 2009 - 22:31
Viena karta,kai norejau pabut viena,isejau i kita kambary,o dukryte 2,5metuku pradejo manes ieskoti,tai vyras sako-isejo mamyte,po kiek laiko ieinu i kambary,o dukryte tokia patenkinta sako-va mamyte-gyva lotuliukas.gif
dar mano dukryte,kai kazko supykstu ar siaip pasigerint nori,tai vis prieina,prisiglaudzia prie manes ir sako-miela dukrele,tai man taip juokingai skamba thumbup.gif
Atsakyti
sveikos ,mano suneliui 3,5m karta klausia;is kur atsiradau,sakau mama su teciu padare,o is ko mane padaret?sakau,is kraujo,odos,kaulu...o tai kur gi ta kaula kisot kai mane daret?tai jau zvengem su vyru!!!
Atsakyti
QUOTE(Meškinija @ 2009 08 06, 23:31)
Kai mano mergyte buvo 5m., pamate mano rankinuke metines gumos pakeli. Ant pakelio - metos lapelis nupiestas. Ji: "Mama, nusipirkai lapu skonio gumos?"  lotuliukas.gif

QUOTE(fenia @ 2009 08 12, 21:23)
sveikos ,mano suneliui 3,5m karta klausia;is kur atsiradau,sakau mama su teciu padare,o is ko mane padaret?sakau,is kraujo,odos,kaulu...o tai kur gi ta kaula kisot kai mane daret?tai jau zvengem su vyru!!!

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Mano penkiametis:
- Mama, ar aš jau paaugau?
- Tu kiekvieną dieną po biški paaugi, - atsakiau.
- Aš, gal nenoriu didelis užaugti.
- Kodėl? g.gif
- Man atrodo, aš didelis ant kojų nepastovėsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti