Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai... :)

mociute vasara vaiksto po kiema su sortais, ant jos koju matosi venos
Tai mano panele ( 2 m.) klausia:
-Motiute, kas cia piese biggrin.gif ?( ir rodo i melynas venas)
Mociute net nespejo sugalvoti ka cia atsakyti, o brolis ir sako:
-taigi ,Ginte, diedukas cia nupiese lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi skaniai prisijuokiau... biggrin.gif

Mano, tai kai buvo 3m. sedim poliklinikoj eilej, eina moteris su kudikiu, maniskis zino, kad vaikai pilvely auga, bet as sakau : ziurek, tetai gandras leliuka atnese, maniskis : nee,pas ja pilve uzaugo. Salia, sedinti moteris: kiek tau metu, kad zinai? Maniskis : 3, bet as jau senai zinau...o mama jau pamirso biggrin.gif
Atsakyti
na mano seses mergaites kalba:
sriuba - sablia
kaspinas - skapinas
garbanoti - barganoti
musmire - kusmeris
kompiuteris - pamputis
krokodilas- kokodrylis
na atrodo viskas butu gerai bet kad sumaiso raides vietomis... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 22, 18:06)
4u.gif parašysiu ir aš  ax.gif Su 3 metų sūnum gulėjom ligoninėj...paskyrė tyrimą,išsiaiškint ar kirminų turi... (ten prideda tokį lyg polietileno gabalėlį) Jis žinoma bijo,ima verkti,seselę stumia...aš sugalvoju,kad ten ji nori jam "tatuiruotę" priklijuoti(panašiai kaip tos iš kramtomosios gumos pakelių būna). Jis nustoja rėkti,pagalvoja ir atsisukęs į seselę išrėžia -Nereikia man šiknoj tos atvyruotės .. blink.gif  blush2.gif

gerai turėjo nuskambėt smile.gif būčiau seselė,jaučiu lūžčiau iš juoko biggrin.gif
Atsakyti
Grizes is darbo persirengineja mano vyras. Nusieme kelnes, ruosiasi kitas uzsideti, tada ibega musu dukryte ( jai tada 2 su trupuciu buvo) pasiziuri i teti, rodo pirsteliu i triusikuose pasislepusi "vyro atributa" ir klausia: Teti, kas cia? Kelnes prikakojai? lotuliukas.gif
Atsakyti
Valgom mes kavinej, o maniskis ketveriu samprotauja garsiai:
- Mama tu turi su manim myletis, buciuoti...... ir dar daryti mylu, mylu.....

unsure.gif unsure.gif unsure.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
atejes i svecius brolio drauges broliukas3 metu,pamate akmenine sirdute,ir sako:
-Kai du zmones myli vienas kita,tada pasidaro sirdis smile.gif)

tai taip graziai pasake,net sirdis apsalo smile.gif) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(samsam @ 2009 06 12, 07:57)
Valgom mes kavinej, o maniskis ketveriu samprotauja garsiai:
- Mama tu turi su manim myletis, buciuoti...... ir dar daryti mylu, mylu.....
unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

doh.gif ojoj kaip būtum raudonavus, jei taip būtų atsitikę Airijoj. Čia neseniai kilo didelis skandalas dėl dešimtmečius trukusio seksualinio tūkstančių vaikų išnaudojimo valstybinėse ir bažnytinėse mokyklose. Net šiom dienom tai ne toks jau retas reiškinys šeimose, kai paskaitai laikraščius blink.gif
Atsakyti
na temute auksine first.gif net balsu zvngti pradejau, suo pabudo paziureti ar viskas man gerai lotuliukas.gif
pati savo auksiuko dar tik laukiu, bet bus malonu po keliu metu uzrasyti jo auksinius zodelius ax.gif
o cia is mano broliuko serijos...
mano mama labai mego degintis, na buvo tokia grazi pieva, tik netoli kapiniu... tai mano brolis: gera mums cia pasedeti, saulute sviecia, jautienos bulka skani lotuliukas.gif o ir muzikyte pagroja (kaip tik laidotuviu marsas ejo) doh.gif unsure.gif
dar tetis karta parnese rukyta triusi, tai susidomejes brolis pasake, kad bezdzioniu tikrai nevalgys schmoll.gif
buvo toks momentas kai i lietuva atvazives buvo popiezius. mano broliukas: kai uzaugsiu, busiu kopiezius lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano kolega IT skyriaus vadovas,

Kaip vaikams ateina metas ir jie visko ima klausimeti. Taip nutiko ir jo dukrelei (4metuku) Ji vis klausinejo , kas? kodel? Kur? I viena is klausimu tetis atsake: Nezinau blink.gif
Tai dukrele baisiai supykusi pareiske.
Teti, jei tu ko nors nezinai,tai paziurek i interneta ! . doh.gif

Stai kokie vaikai siais laikais auga lotuliukas.gif
Atsakyti
MAno Ignas vakar nudžiovė nagų laką paslapčia nusilakavo nykštį ir šaukia

- Aš moteris !! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano pypliai kartu su 2 metuku pussesere Brigita zaide smelio dezeje. Pamaciau, kad mano mazylis eme saujom smeli valgyt. blink.gif Subariau karta - vel i burna kisa, dar karta - susirauke visas, bet vel ta pati daro, vel subariau - "Dovydai, baik smeli valgyt" ir isnesiau ji is smelio dezes. Ir tuo metu kad prades Brigita bliaut balsu! unsure.gif Issigandau, gal kazka praziurejau, gal uzsigavo ar kokia sirse igele, o gal jai pagailo Dovydo, kam baru ir nebeleidziu zaist? Klausiu - kas nutiko mazule? O jinai - Dovydas MANO smeli suvalgys! lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti