Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai... :)

QUOTE(Stebukle @ 2008 09 17, 16:29)
Mano dukryte batona vadina tamponu  doh.gif
O mazius vabaliuka vadina *** blink.gif jei kas dingsta, sako eme ***(paeme vabaliukas) ohmy.gif pries svetimus zmones tai visai nejuokinga darosi.

biggrin.gif
O mano šešiametis sūnus, sužinojęs, kad vokiečių aviganę nuvežiau pas dėdę sukergt, suabejojo ,, ją turbūt kergs ne dėdė, o didelis šuo?" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo medasta: 10 rugsėjo 2011 - 10:36
viliukas(3metai):kriste,kas cia pas tave?
as:kur cia?
viliukas:ausyse
as:cia auskarai
viliukas:ar,kad ausys tau nenukristu? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Atsimenu, kai skaiciau vaikams pasaka apie karveli, bet kazkaip keistai pastebejau, kad penkiametis sunelis labai susidomejo ta pasaka, nes ji buvo tikrai neidomi, ten apie skraidanti karveli...tada sunelio paklausiau, ar tu zinai kas yra tas karvelis, o jis ryztingai atsake:-Zinau, karves vyras lotuliukas.gif

Todel jam ir buvo idomi pasaka apie skraidancia karve lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(medasta @ 2011 09 10, 10:34)
biggrin.gif
O mano šešiametis sūnus, sužinojęs, kad vokiečių aviganę nuvežiau pas dėdę sukergt, suabejojo ,, ją turbūt kergs ne dėdė, o didelis šuo?" biggrin.gif

Gerai cia sove lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Į temą , bet ne anekdotas 4u.gif
Vyresnėlis vis pakraupina senelius kalbomis apie tai, kad jam reikia dar vienos sesutės ir broliuko.
Šiandien vėl sako: "Mama, aš labai noriu dar vienos sesutės ir dar vieno broliuko. Būk gera, paprašyk fėjos kad atneštų tėčiui dvi sėklytes iš žvaiždutės. Vieną sėklytę - broliuką, kitą sėklytę - sesę. Ir užteks. Reikia ir kitiems vaikučiams palikti sėklyčių, nes jie irgi nori broliukų ir sesyčių." 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kirkė: 18 rugsėjo 2011 - 14:29
Šiandien anekdotinė situacija teatre. Gertrūda - o tas dėdė pas kurį atėjom vaidina ŠUNSNUKĮ? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Spektaklis vaikams, grybų karas, vaidino pažįstamas aktorius šungrybį. wub.gif
Atsakyti
dukryte 2,8m.ryta atsibunda pas mus lovoj, tevelis knarkia, jinai sako: -tete, neknark. o atsisukus i mane: -nesamone cia biggrin.gif
Atsakyti
neseniai pradėjau dirbti darželyje, tai žinokit juokiuosi kasdien lotuliukas.gif tik tiek, kad kai kurie juokeliai skamba daug geriau, kai pažįsti vaiką, ir ne visus į lietuvių kalbą eina išversti g.gif unsure.gif
porą labiausiai įsimintinų biggrin.gif

auklėtojas keičia vienam vaikui pamperį, kita sėdi ant tualeto..auklėtojas jau baigęs su pamperiu, ir rankas nusiplovęs, ir su manim pora žodžių persimetęs, klausia - na, ar baigei? į ką sulaukia papiktinto atsakymo - ne! aš sėdžiu ir šiku! lotuliukas.gif

kitas - išvyka miške. auklėtoja aptarinėja slieką su kitais vaikais, leidžia per rankas. vienas manęs klausia - ar galiu palaikyti ten tą, gyvatę?? doh.gif lotuliukas.gif

dar vienas - diskutuojam apie metus, kaip keli jau dideli, eis greit į darželio grupę iš lopšelio, tada paklausia kiek man metų..auklėtoja viena klausia vaiko, o kaip manai, kiek marijai (klausiančios auklėtojos vardas) metų? vaikas nesuabejojęs - penkiasdešimt!!
kai jai tik 29 lotuliukas.gif doh.gif

buvo ir daugiau, bet neatsimenu dabar unsure.gif kiba reiks užrašų knygutę nešiotis rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėjų_pieva: 23 rugsėjo 2011 - 20:32
vyresnioji nekantraudama laukia kada pamaitinsiu mazaja, as jai sakau: "palukek, turiu sumaisyt misinuka", o ji man pasiulo greitesni varianta: "gal tu jai ta is liemenuko geriau duok?"
smile.gif
Atsakyti
Dukryte (4metai) vardina pirstukus nuo mazojo: Mazylis, bevardis, didysis, smilius, nieksas... hihihi.gif
Atsakyti
vaziuojam ryta i darzeli, dukryte aiskina teveliui, kad neitu i darba, o as jai aiskinu, kad reikia eiti i darba, kad uzdirbtu pnigeliu ir galetu jai saldainiu nupirkti, nutila gale sededama ir po pauzes pareikskia, teveli, eik dirbti, as pinigu neduosiu, man reikia broliui taupyti thumbup.gif tiek prisijuokem su vyru.
o siandien kalbejau su jos mociute, baigus kalbet sakau; mociute tau linkejimus perduoda, o ji man: o kur linkejimai? smile.gif
Atsakyti
Gediminas (2metai 2 mėnesiai), kalba su manim telefonu, prieš tai apsipylęs maikę pomidorų sultimis:
Gediminas: mama
Aš: ką?
Gediminas: nu nepyk

(ir kaip tu pyksi ant vaiko? smile.gif )
Atsakyti
Dukrytė (6m) įėjo į dušą norėdama pasižiūrėt į veidrodį, o prieš tai vyras prausėsi ir veidrodis apgaravo, dukrytė sako- eeiiii, tėtis nudulkino!
Atsakyti