vilius (3m) ziuri i melyna dangu ir sako :' dangus melynas melynas.ir ten melyna,o va ten suplyses dangus
(pamate balta debeseli)

dukrai lovoj daviau atsigert vandenuko ir palikau multikus ziuret, ateina po penkiu min apsipylus ir sako "mama, as sukarštau labai..." (suprakaitavo
)

Pareina mano vyresnėlis ir prašo:
-Mama, duok man valgyt tos nekeptos sriubos (šaltibarščių).
-Mama, mes su broliu norim paklausyt "Krepšinio Lietuva", įjunk (prašė įjungt naująjį krepšinio himną).
-Mama, duok man valgyt tos nekeptos sriubos (šaltibarščių).
-Mama, mes su broliu norim paklausyt "Krepšinio Lietuva", įjunk (prašė įjungt naująjį krepšinio himną).
As griztu is atostogu. O kadangi ta krize ir atostogu metu mumis pavaduoja musu padejejos. Moteriske visa isijautusi i vaidmeni, mane tik aukleja, kaip reikia su jais elgtis, kad jie butu, "kaip peles po sluota". As leidziu sveikai jiem ir palakstyti ir uzsiimti atskirai ta veikla, kuri yra pagal vaiko pomegius. na dirbti yra tikrai sunkiau, bet uztat vaikai mane myli. na nepykstu ant savo padejejos, ji pensininke, kitaip i viska ziuri.
Man pirma diena, ateina i grupe direktore. Pries tai su vaikais zaidem "Alias". Na atejo valdzia, nuejau i aukletoju kambari. Mes pabendraujam del iv. pokyciu, ir popieriuku. Mano padejeja sedi su vaikais zaidimu kambaryje. Grupeje tylu, atrodo, kad vaiku net nera cia. Koridoriumi is baimes ispustomis akimis, pasieniais, praeina mano Jolanta i tuoleta. Mergyte nera auksto intelekto, bet labai fainute ir ja myli ne tik suauge, bet ir vaikai. Ji po tuoleto ateina i kabineta (durys atidarytos) ir sako direktorei:"tai kada jus jau eisit, mums jau nusibodo sedet tame kambaryje, mes norim zaist, man aukletoja sake, kad tik tada galesim, kai jus iseisit". Mano padejeja visa raudona pasidare...
Po sios istorijos moteriske manes nebeaukleja, kaip vaikus priziureti
Man pirma diena, ateina i grupe direktore. Pries tai su vaikais zaidem "Alias". Na atejo valdzia, nuejau i aukletoju kambari. Mes pabendraujam del iv. pokyciu, ir popieriuku. Mano padejeja sedi su vaikais zaidimu kambaryje. Grupeje tylu, atrodo, kad vaiku net nera cia. Koridoriumi is baimes ispustomis akimis, pasieniais, praeina mano Jolanta i tuoleta. Mergyte nera auksto intelekto, bet labai fainute ir ja myli ne tik suauge, bet ir vaikai. Ji po tuoleto ateina i kabineta (durys atidarytos) ir sako direktorei:"tai kada jus jau eisit, mums jau nusibodo sedet tame kambaryje, mes norim zaist, man aukletoja sake, kad tik tada galesim, kai jus iseisit". Mano padejeja visa raudona pasidare...
Po sios istorijos moteriske manes nebeaukleja, kaip vaikus priziureti

o mano dukryte kai buvo jai 1,5metuku. sako noriu gerti minenalinio (mineralinio vandens) o kai atsigere babezdejo, ir sako ''gazuotas gazuotas!!'' nu zinokit gal jum pasirodys nejuokinga, bet as tada luzau is juoko

sia savaite pas mus senelio mirties metines ir sunus istisai girdejo 'isejo' , 'danguj' , 'paliko' ir t.t. na ir sedim prie pietu stalo visi ir viliaus kriksto tetis jau gerokai pliktelejes. vilius ir klausia:
-tu plikas?
kriksto tetis: -'taip,plikas..."
v:-"isejo plaukai?"
-isejo...
-ech,tai isejo i dangu?
-tu plikas?
kriksto tetis: -'taip,plikas..."
v:-"isejo plaukai?"
-isejo...
-ech,tai isejo i dangu?

Grybaujam kartu su dukra ir šuniu. Juokauju, kad mūsų Rožė (šuo
) seka šerno pėdsakais. Dukra atsako:
-Manau, kad Rožė labai nustebs susitikus tą ginkluotą mėsą...

-Manau, kad Rožė labai nustebs susitikus tą ginkluotą mėsą...
Važiuojam į kaimą, pakelėje ganosi pora arklių. Aš aktyviai plečiu savo miesčioniukų akiratį
, todėl garsiai paskelbiu:
- Greit visi pasižiūrit pro langą - koks gražus baltas arklys ganosi.
Mano penkiametis tik žvilgt, ir:
- Mama, o aš negrą arklį matau

- Greit visi pasižiūrit pro langą - koks gražus baltas arklys ganosi.
Mano penkiametis tik žvilgt, ir:
- Mama, o aš negrą arklį matau

atvaziavom prie statomo musu namo ir salia metosi plytos,vilius pasisuko ir klausia:
-mama,o cia namo detales?
-mama,o cia namo detales?

QUOTE(azen @ 2011 08 04, 01:51)
oi prisijuokiau beskaitydama
ta proga papasakosiu ir as
Vyksta namie kazkokia sneka apie buozgalvius, mociute pamate kad klausosi anuke 7m. ir klausia: Emilija ar zinai kas tas buozgalvis?
Emilija : na taigi cia tas... kaip ten ji... na gi Kubilius!!

ta proga papasakosiu ir as
Vyksta namie kazkokia sneka apie buozgalvius, mociute pamate kad klausosi anuke 7m. ir klausia: Emilija ar zinai kas tas buozgalvis?
Emilija : na taigi cia tas... kaip ten ji... na gi Kubilius!!

QUOTE(shaja @ 2011 08 05, 16:35)
Mano zuikute, jai 2m9men ryte atsibunda ir mato teti su trumpikemis. Girdziu rekia:
Mama, mama tetis prikakavo, paziujek pilni tliusikai kaku
Visa diena juokiaus
ak, musu mazuciai, stebukleliai praskaidrina mums gyvenima

Mama, mama tetis prikakavo, paziujek pilni tliusikai kaku

Visa diena juokiaus

nu sakes, taip juoktis pradejau, kad mergaite net prikeliau

suprask, nieko gero

isviriau manu koses. kvieciu i virtuve,kad eitu valgyt :
-Viliau,ziurek,kokia skani manu kose!
-cia mano,o ne tavo kose!!!
-Viliau,ziurek,kokia skani manu kose!
-cia mano,o ne tavo kose!!!