Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai... :)

QUOTE(Vilmuutee @ 2009 03 17, 16:55)
Mano didžbernis jau 4tokas tai ruosiames komunijai,baznycioje jam vyksta kiekviena savaite uzisemimai tai aš jau baigiu nupušt nuo jo kalbų apie dievą,o jei dar ir maldas man pradeda sakyti  blush2.gif  man bažnyčia niekada nebuvo prie širdies.  blush2.gif

Visada vaikai besiruošdami komunijai, na budami tokio amžiaus labai gražiai pamaldus tampa, ir reikia džiaugtis tuo...nesvarbu ar tėvai tiki Dievu ar ne, tiesiog vaikai įtikėdami Dievu tampa dievobaimingi ir paprasčiausiai pasidaro gerėsni, aišku kol vėl nesugenda...Liudna kad tas amžiaus tarpas toks trumpas verysad.gif
Bent jau vaidinkite kad jam pritariat arba jei esat prieš tai tai nereikėjo leisti ji į komuniją...

Labai linksmos istorijos...ypač patiko filosofinis samprotavimas šešiametės "kas aš esu?" thumbup.gif labai net protingai pasakė thumbup.gif
Atsakyti
o manio pusbroliukas 4metuku nuvaziavo su mociute i kapines kasparas sako:
-mociute kas cia yra?
-cia kapines cia miega mire zmones
o pro sali ejo kazkoks diedukas kasparelis rekia:
-mociute ziurek dar vienas gyvas vaiksto!!!
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sAuLyTeA;) @ 2009 03 31, 22:58)
o manio pusbroliukas 4metuku nuvaziavo su mociute i kapines kasparas sako:
-mociute kas cia yra?
-cia kapines cia miega mire zmones
o pro sali ejo kazkoks diedukas kasparelis rekia:
-mociute ziurek dar vienas gyvas vaiksto!!!
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Naujausias Lauro: genda TV ir įjungus reikia palaukti kol įkais. Vakar, vaikšto, laukia.
- Mama, ar jau įkaito?
- Ne.
- Tai ką čia dabar daryt? Gal numirt belaukiant kol įkais? g.gif
Atsakyti
perskaiciau visa tema ir taip prisijuokiau, kad dar ilgam C vitamino uzteks lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oj tie gudruciai doh.gif
as irr galiu papasakoti keleta juokingu vaiku kalbeliu lotuliukas.gif bet ne mano bernioko, manasis dar mazutis snekoms.
sunenas 3 metu., kaledu eglute vadino kale, ir viena kart vaiksto po parduotuve su mama, pamato eglute ir visu garsu - mama kale, mama kale doh.gif
mergyte kokiu 4 metuku, ant sienos pamato pakabinta plakata kuriame reklamuojami paketai, ir sako mamai, - mama zek cia tavo pampersai lotuliukas.gif
Atsakyti
Faina tema atradau lotuliukas.gif

Galvoju ka cia nuo saves parasyt, bet staigiai nesumastau. Daugiau is mazojo intonaciju ir mimiku juokiames (nes girdziu ir matau lygiai tas pacias mimikas, tona ir sakinius kuriuos pati jam sakau doh.gif ), bet va cia apie tuos pampersus perskaiciau ir atsiminiau. Manasis reklamistas kaip ir dauguma turbut 2,5 metu vaiku biggrin.gif Tai labai gerai atsimena "always" reklama, kur reklamuoja naujuosius ten kazkokius sparnelius. Tai parduotuvej man besisukant tarp paketu palengvina jis mano apsisprendima: "mama, sparneliai bigsmile.gif imk sparneliai! thumbup.gif
Zodziu jis nebando iskraipyt, dazniausiai taria taip kaip yra ar labai jau panasiai, bet va kazkodel Kaledu seni vadina "senis tetemam" g.gif nors puikiai moka istart Kaledu senis. Ai dar gulbe-bulbe. Ir "du gaideliai" vadina "didi gaga", nors kai juos dainuoja istaria ir pilnai sudainuoja taip kaip reikia, bet ijungt praso "didi gaga" biggrin.gif (mes turim dvd karaoke).
Papildyta:
Dar apie spalvas. Girdziu kaip vaikas su mano mociute zaidzia su spalvotais kamuoliukais: vardina spalvas. Ir girdziu kaip mociute sako: cia lelijava. Veliau mociutei sakau (ne prie vaiko), kad nemokintu vaiko neteisingai ir sakytu ne lelijava, o violetine. Kita diena: mociute sako: cia melyna, vaikas atsako: melyna, cia raudona, vaikas: raudona, mociute: cia violetine, vaikas: lelijava, mociute: VIOLETINE, vaikas supykes: LELIJAVA SAKAU! Mirem abi is juoko lotuliukas.gif kas nereik, tai atsimena doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mažoji saulė: 18 gegužės 2009 - 18:40
4u.gif parašysiu ir aš ax.gif Su 3 metų sūnum gulėjom ligoninėj...paskyrė tyrimą,išsiaiškint ar kirminų turi... (ten prideda tokį lyg polietileno gabalėlį) Jis žinoma bijo,ima verkti,seselę stumia...aš sugalvoju,kad ten ji nori jam "tatuiruotę" priklijuoti(panašiai kaip tos iš kramtomosios gumos pakelių būna). Jis nustoja rėkti,pagalvoja ir atsisukęs į seselę išrėžia -Nereikia man šiknoj tos atvyruotės .. blink.gif blush2.gif
atvyruotė -tatuiruotė
dar keli perliukai: traktorius -kakulė . lėktuvas -lėkutis. snarglys -tieglis. kepurė -pipytė... 4u.gif
P.S. kartą guli ant sofos-tv žiūri,sesė sako tu tingi-tu tinginys,o jis į tai -ne aš žiūrau,tai aš žiūrinys lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano mergina 2m 9 mėn. irgi perliukų pažeria... Tik vat galvoju rašytis reikia...

Laisto su tėčiu jaunas obelaites ir sako: "Palaistysiu, palaistysiu ir užaugs bananas"

Arba padarė kaku: "Padariau bananą".

Abi kepam pyragą. Duodu sumušti kiaušinius. Po to sugalvoju, kad reikia tą procesą pafilmuoti. Filmuoju, filmuoju. jai atsibosta ir šaukia "Mama, užmušk kiaušinį" (atseit įmušk).

O kai buvo 1 ir 5 mėn. keletas žodelių:
Mapu (po kelių mėn. jau buvo mapys) - dramblys
Asiu - asilas
Kapi - kepurė
Netukas - liūtukas.

O vat sūneliui jau 1 ir 6 mėn. nė vieno normalaus žodžio nemoka schmoll.gif
Atsakyti
Oj prisijuokiau smagiai lotuliukas.gif
Na manoji dar visai maza, tai papasakosiu ka mama mano pasakojo:
Parnese mama is parduotuves vista, nupesta, bet neisdarineta, ir su visa galva, idejo i bliuda ir padejo ant stalo, galva nusvirus per bliudo krasta, as pribegu paziuret, su pirsciukais praskleidziu vistos aki, ir saukiu MELYNAKE GRAZUOLE lotuliukas.gif Tai dar iki siol mama kartais mane pavadina melynake grazuole lotuliukas.gif

Arba vaziavom visa seima i Palanga prie juros, tai su galvojom sustot tokioj aikstelej pavalgyt, piknikiuka pasidaryt ant dekucio, aplink daug tokiu poilsiautoju... Susedam visi, valgom, mama kisa broliui agurko gabaliuka (brolis dar visai mazutis buvo, tik tik kalbet pradejes, vos keleta zodziu mokejo), brolis purto galva ir saukia NEEE, mama vel kalbina: nu imk atsikask gabaliuka, gi skanu: O brolis NEEEEE FUUU NAKUI NEEEEEE blink.gif Geda nerealiai pries visus doh.gif ir kur jis ta zodi isgirdo neaisku doh.gif
Atsakyti
g.gif dar prisiminiau kaip atsisėdęs ant puoduko sakydavo -daba dybu (darbą dirbu)
pusryčiams valgydamas sumuštinį prašydavo -patepk pateputę(sviestu duoną)
paklaustas ar kelnytės sausos-pasilenkdavo ir klausdavo -pisisisiojai? bigsmile.gif atsitiesia -sakė NE.... thumbup.gif ,o jei jau šlapia tai taip susilenkęs ''pabėgdavo'' į vonią ir nusimovęs kelnes jas ''paslėpdavo''... lotuliukas.gif
Atsakyti
maniske kai maza visai buvo, nepamenu tik keliu tai graziu zodeliu prikurdavo lotuliukas.gif
kapukapu-vabalas
ganga arba gan gan-vanduo
limpink-lipk
lindink-lysk
kandink-kask lotuliukas.gif
paaugus pati sugalvodavo pavadinimus daiktams, pvz atsuktuvas tai taisykliukas biggrin.gif logiska siaip lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo briga1: 25 gegužės 2009 - 21:57
Jau metai laiko kaip laukiam gandrų doh.gif
4 metų sūnus sako "Mama, gal tu nevalgyk, gal tada leliukas pilvelyje atsiras. O dabar prisivalgai ir netelpa unsure.gif " lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mano dukra seneli vadindavo SISIALIALIA.geria skambedavo kiema kai saukdavo seneli doh.gif
Atsakyti