Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai... :)

QUOTE(#vėja# @ 2008 09 20, 19:23)
Pavyzdžiui, pamatęs policijos mašiną ar policininką, rėkia: "pysa, pysa" paskutinį kartą jau musėt nusprendęs daugiau garbės suteikti, pavarė: "pysija"  biggrin.gif

Maniskis lygiai taip pat policija vadina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2008 09 25, 23:01)
bet iškur toks žodis unsure.gif reikėjo išgirst kažkur unsure.gif

manau, nebūtina kažkur išgirst ar net tą reikšmę žinot, vaikui taip gaunasi ištart ir tiek. Pvz., maniškiui neina pasakyt grybukai, ir gaunasi bybukai mirksiukas.gif
Atsakyti
Kajus klausia - mama, kada brolis bus?,
sakau, kai bus ziema,
o kada ziema bus?
kai medziai bus be lapu,
tai tada siandien as paimsiu zirkles nukarpysiu lapus ir bus ziema smile.gif
Atsakyti
Vaziuojam autobusu, sunus sako "ar galim islipt toj stotelej prie spalvotu lempu". Permasciau, nu niekur prie namu jokiu spalvotu lempu nera g.gif . Privaziavom sviesofora, sako "tai ar lipam?"

Dar pareinant is mokyklos sako "mokytoja liepe paklaust ar koks zmogus galetu mus lydet i baseina". Sakau "gaila bet as negaliu, nes neturesiu, kur broli palikt". O jisai taip rimtai "tai tau ir negalima, sakau zmogus koks turi eiti". Klausiu, "o tai as kas?". Sako "tu moteris" bigsmile.gif

P.S. mano sunus ne maziukas, tik dvikalbis, tai vistiek anekdotu pripasakoja.
Atsakyti
QUOTE(tiekto @ 2008 10 10, 20:17)
Vaziuojam autobusu, sunus sako "ar galim islipt toj stotelej prie spalvotu lempu". Permasciau, nu niekur prie namu jokiu spalvotu lempu nera  g.gif . Privaziavom sviesofora, sako "tai ar lipam?"

Dar pareinant is mokyklos sako "mokytoja liepe paklaust ar koks zmogus galetu mus lydet i baseina". Sakau "gaila bet as negaliu, nes neturesiu, kur broli palikt". O jisai taip rimtai "tai tau ir negalima, sakau zmogus koks turi eiti". Klausiu, "o tai as kas?". Sako "tu moteris"  bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Mano, dar kai buvo maža pussesere, panašų bajerį yra suskėlusi. Grįžo brolis atostogų iš armijos. Nuvažiavom visi pas močiutę, brolis su kareiviška uniforma. Na, ta pussesere, apie penkių metukų tada, vis lipa ir lipa jam ant galvos, žaidžia, siutina. Močiutė sako: "Baik tu lipt žmogui ant galvos", o pusseserė, taip rimtai, akis išpūtusi: "čia ne žmogus, čia kareivis" lotuliukas.gif
Atsakyti
Perliukai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Belieka tik žavėtis vaikučių fantzijomis, mintimis, saviraiška thumbup.gif

Maniškei jau 4 m. tai nesenai ji klausia mūsų, kada turėsim leliuką. aiškinam, kad kai pavasaris ateis, gal gandras atneš, toji bėgte į balkną ir rėkt ant viso rajono

Gangrai grangrai, atskrisk greičiau, tekėk už manęs kol pavasaris ateis, nes kitaip aš būsiu nuskriausta, be brolio, garngrai gangrai lotuliukas.gif
Atsakyti
kazkada supermamoj sedejau ir maniskis gandra ten nupiesta uzmate, sako " ar tikrai jie vaikus atnesa". Paaiskinau, kad ne juk zino is kur broliukas atsirado, tai vaikas net susinervino, sako: "tai ko sakei prasyk to paukscio, prasyk to paukscio"
Atsakyti
QUOTE(tiekto @ 2008 10 10, 20:17)
Vaziuojam autobusu, sunus sako "ar galim islipt toj stotelej prie spalvotu lempu". Permasciau, nu niekur prie namu jokiu spalvotu lempu nera  g.gif . Privaziavom sviesofora, sako "tai ar lipam?"

Dar pareinant is mokyklos sako "mokytoja liepe paklaust ar koks zmogus galetu mus lydet i baseina". Sakau "gaila bet as negaliu, nes neturesiu, kur broli palikt". O jisai taip rimtai "tai tau ir negalima, sakau zmogus koks turi eiti". Klausiu, "o tai as kas?". Sako "tu moteris"  bigsmile.gif

QUOTE(Limcamca @ 2008 10 11, 13:38)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Mano, dar kai buvo maža pussesere, panašų bajerį yra suskėlusi. Grįžo brolis atostogų iš armijos. Nuvažiavom visi pas močiutę, brolis su kareiviška uniforma. Na, ta pussesere, apie penkių metukų tada, vis lipa ir lipa jam ant galvos, žaidžia, siutina. Močiutė sako: "Baik tu lipt žmogui ant galvos", o pusseserė, taip rimtai, akis išpūtusi: "čia ne žmogus, čia kareivis"  lotuliukas.gif

biggrin.gif įdomu ką vaikai laiko žmogumi g.gif
Atsakyti
Mūsų dvimetuko perliukai:
"Kai užaugsiu, piksiu muliusą (malūnsparnį) i skisiu i Tukiją"

Išvažiavo vyras į komadiruotę. Jo sesuo klausia: "kur tetukas išvažiavo?"
Atsako: "Į Tukiją"
Perklausia: "Ar tikrai?"
Atsako: "Nea, i kaiję pusę"
Atsakyti
mnano sunus kaskaip neprigalvodavo nauju zodziu g.gif , bet zinau kad mes su vyru buvom isradingi, pvz: saslikine vadindavau sikine blink.gif arba senelis pasakojo kaip as karta pamacius varna pradejau saukti: varniuks varniuks paimk gabali(pagali) duok per galva desam i srubyti. gerai kad seneliai kaime gyveno. smile.gif o mano vyras pvz: zele vadindavo bijotiniu, nes si visada drebedavo, o mano sunus rauginta namini piena, vadina pienu su kalniukais biggrin.gif , arba kaip dabar jisai serga vejaraupiais tai jam visur niezti ir sako jis kada cia man baigs nysti . viskas kas su skylutem ira skyliai, na kiek pamenu atrodo viska surasiau biggrin.gif
Atsakyti
labai gera temelė,nes dažnai vaikai suaugusiems pasako tokių komentarų,kad priverčia ir susigėsti bigsmile.gif
va mano vaikas darželyje auklėtojas gerai pamokė,jos man paskui pasakojo,kad mažius nusičiaudėjo,o jos nieko ir nesako,tai priėjo prie jų ir sako: tai į sveikatą-ačiū.auklėtojos prisipažino labai susigėdusios cool.gif
dabar mašinoje nuolat auklėja jei pamato kad diržo neprisisegę,tai visad primena-saugos diržai saugo gyvybę (čia iš reklamos matyt nukopijavo), dar labai nesmagiai MB draugai pasijunta,jei svečiuose kokio alaus išgeria,tai vaikas visad rėkia,kad nevairuokit-avariją padarysit,negalima gert alaus schmoll.gif
dar neblogas komentaras buvo,na ne itin pamokantis,bet labai juokingas,kai svečių turėjom ir buvom užsidegę žvakę,o kai aptemo įjungėm šviesą,tai jis paprašė užgesint,tai draugė sako,jei užgesinsit aš bijosiu,o vaikas kaip niekur nieko sako: nebijok,Dievas mus apsaugos biggrin.gif Dievas saugo gerus,o piktų nemyli ir juos baudžia
Atsakyti
O man tai krikšto sūnus 7 m. gerai suskėlė, taip iš tolo kalbą užveda, sako paklausk manęs koks mano vardas, pavardė ir kiek man metų, klausiu:
-koks tavo vardas?
-auksinis kardas.
-kokia pavardė?
-auksinė raidė (na pakolkas viskas lyg ir gerai ax.gif ), po to klausiu
-kiek tau metų?
-kiek tu turi auksinių kardų thumbup.gif

Sakau ačiū, kad nepasakei taip kaip turėtų būti lotuliukas.gif, sako nea, tau taip ir nepasakyčiau ax.gif

P.S. kas nežino šito posakio, tai padėsiu: atsakymas turėjo būti "kiek turi šiknoj granatų" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti