Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai... :)

! 

Tiems, kurie nepasivarginat perskaityti šio skyrelio taisyklių, noriu priminti vieną iš forumo taisyklių:

4. Šiukšlinti - talpinti forume brukalus, šlamštlaiškius ("spamą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ):
· rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos), nes tai yra besaikis forumo šiukšlinimas;
· rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos tai pat laikomos šiukšlėmis.

Taigi, visi Jūsų pasisakymai tik šypsenėlėmis, arba tik žodžiais "geras", "man patiko" ir panašiai trinami be jokio perspėjimo.

Tikiuosi malonaus bendravimo ir Jūsų supratimo.  
Pagarbiai,  
moderatorė Carevna

Atsakyti
šiandien vaikas (4m. 7 mėn.) man sako:

- aš matau, kad Kalėdų Senelis man ne tą dovaną deda. žiūriu į tave (t.y. mane, mamą) ir matau.
Atsakyti
Aha, prisipažink, mama, ar tą dovaną dedi lotuliukas.gif

Mano sūnus 2,8 metų kaulija manęs razinų.
-Ne,- sakau,- pats žinai, kad vakarienės nevalgei ir razinų negausi. O be to, tu vakar be leidimo įlindai į spintelę ir visas jau suvalgei. Nėra razinų.
Po poros savaičių baba išvyko atostogauti. Mažasis atsikėlė iš ryto ir jos neberado. Sakau:
-Baba išskrido į Afriką, nėra babos.
Sūnus pareiškė:
-Baba išskrido į Afriką razinų pirkti!
Taip ir prajuokino nuo pat ryto biggrin.gif O gerajai babai, paguodusiai anūkėlį, teko rašyt žinutę, kad neužmirštų, ko prisižadėjo, nes mažis tai neužmiršo smile.gif
Atsakyti
Gera tema. lotuliukas.gif Mano mažius dar tik mama išmoko sakyt, bet papasakosiu savo istoriją.
Buvau dar maža, kokių penkių metukų ir išgirdau kaip mama su drauge kalbasi apie orą, koks bjaurus, lijundra.... ir t.t.
Ooo, lijundra, apsidžiaugiau išmokusi naują žodį. Kitą dieną vėl draugė pas mamą ir oras toks pat. Na aš aišku apsidžiaugiau, kad galiu pasirodyti, nes kalbos apie orą dar nepradėjo ir kad surikau:
-Mama, žiūrėk, lauke šliundra!!!!
Toliau ir taip aišku kas buvo doh.gif lotuliukas.gif iki šiol juokiasi prisiminusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2009 11 08, 21:59)
Dukra atsigulė savo kambary, aš irgi nuėjau į miegamąjį.. Po kurio laiko sako, mama, aš ateinu pas tave. Aš pradėjau: ne, tu turi viena miegot, tu jau didelė bla bla... (ji tuo metu, atsargiai atėjo su savo pagalve ir minkštinasi ją, taisosi, jau po kaldra sukišo savo varliškas kojas...) sakau, tau jau tuoj 6 metai, o tu dar su mama nori miegot umn.gif: o ji: o kaip tetukas, user posted image jis irgi didelis, ir nori su tavim miegot...................  po šio sakinio užtilau swoon.gif biggrin.gif:

thumbup.gif viskas logiska, laimei maniskis tiek nesumaste
mano sunus jau didelis, bet dar buna bajeriu.
Nupirkom sesei laivinimo kilimeli, o ten reikia ideti elementus, kad grotu muzikyte. Vaikis surinko viska ir rado tik du Duracell elemntus, o reikia trecio. Skambina teciui i darba ir sako:
-Teti, nupirk tu, na apvaliu Durex doh.gif kitaip mamai ir sesei ilgai negros muzika doh.gif

dar labai megsta tyrineti oru pavadinimus. krito slapias sniegas, o jis sako:
-Kai susales debesis verkia - krenta slapdriba wub.gif

Papildyta:
Dar prisiminiau. maitinu maze, o sunus ziuri ir sako:
-Tu mama ir sese - zinduoliai, o mes su teciu ne..nes pieno neturim. biggrin.gif
Atsakyti
Penkemecio pasisakymai- isvedziojimai ax.gif
Kavine kurioje nera picu -Kotletine
Pastas- Laiskine
Lakunas, pilotas (ji tai zeidziantys zodziai doh.gif )- Skraidunas
Atsakyti
Mano dukrytei 2,5 m. Pasibuciavom su vyru, o ji, kad pradejo barti : "Tėti, ar tu baigsi valgyt mamytės burnytę" blush2.gif

arba važiuojam namo iš svečių, o ji taip lyg tarp kitko sako: "gal važiuojam į kiniečius, pasėdėsim..." doh.gif
Atsakyti
Sakau: - sūnau, kas padarė sysių į kelnes?
Sako: - pempė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paukšte @ 2009 11 24, 09:45)
Sakau: - sūnau, kas padarė sysių į kelnes?
Sako:  - pempė  biggrin.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif vaikų išradingumui ribų nėra thumbup.gif

Anąkart su vyru mirėm juokais, kai įeidami į parduotuvę išgirdome 3-4 metų pyplį rėkiant "Mamyte, čia juk per brangu" doh.gif lotuliukas.gif Už dviejų žingsnių tokia pati pyplė jau tėčiui rėkia: :Tėveli, tėveli, ateik, parodysiu kaiką" lotuliukas.gif Turbūt viskas dėl to, kad vaikai pamėgdžioja tėvus ax.gif
Atsakyti

Mazoji mano3,5 metuku, trikalbe pupa , tai visko buna, ypac kai pazodziui is vienos kalbos i kita vercia.. tongue.gif

Perliuku yra nemazai, tik taip staigiai neatsiminsiu visu, zinau tik, kad labai ilga laika sakydavo:

Uzpakaliukas- Uzkepaliukas
Antakis- Ankatis
Mociute-ciuciute
pusbrolis Azuoliukas- bolis ziolas blush2.gif
Tresnes-nieskes

budama 3 metuku,nuejo su mociute i turgu ir saukia, mociute man tu NIESKIU (tresniu) nupirk !!! Mano mama klausia, ko tu nori? Nesuprantu taves .dukra: nu tu raudonu ugyciu su medinem kojytem biggrin.gif

Paskutine musu "diskusija" rimta tema tongue.gif , praita savaite..dukrai 3,5 metu.

-Mamyte, tu turi putyte?
-Taip, as turiu putyte blush2.gif
-Ir as turiu! biggrin.gif
-Taip dukryte turi ir tu..
-o kodel?
-nes visos moterys ir mergaites turi..
-mama, ir tevelis putyte turi ? bigsmile.gif
-ne sakau, tevelis putytes neturi lotuliukas.gif
- o kodel?
- nes vyrai neturi putyciu, tik moterys ir mergaites ax.gif
-mama, o tai ka tevelis tada TURI? bigsmile.gif
-Nezinau dukryte, ka jis turi blush2.gif lotuliukas.gif
-aaaa...sakai nezinai...manau biski meluoji doh.gif ..Reikes tetes paciai pasiklausti! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Kai saukiu dukra , Katukai, nu cia man nuo katinelio, ji man pastoviai saukia atgal- Mama, as DUKRYTE, koks as tau TETUKAS doh.gif lotuliukas.gif O tu mane vis Tetukai tektukai sauki, tetis darbe! lotuliukas.gif
Atsakyti
Ateinu į kambarį ir randu didelę balą. (vaikas prisysiojo). Vyras pamatęs, pasiėmė skudurą, atsiklaupė ant kelių ir ruošiasi valyti. O aš garsiai klausiu: kas čia taip padarė? O vaikas prieina prie tėtės ir čiupt už klyno (patikrino ar nešlapia) ir sakys: tėtė lotuliukas.gif

Tada jam buvo beveik 2 metai.
Atsakyti
[B] Mano kriksto dukra,kai buvo mazyte,labai norejo i mokykla eiti,tai visiems sakydavo : "elsiuosi an pentiu ir aptintu eisiu i liau liau" biggrin.gif vertimas-kelsiuosi ant penkiu ir septintu eisiu i mokykla biggrin.gif dzukiskai cia mirksiukas.gif
Karta parduotuvej pati issirinko,kad valgys kivi. Namuose nulupau,supjausciau riekelem,o ji ir sakys : "isimk situs visus pipirus" lotuliukas.gif seklytes matai jei nepatinka.
Atsakyti