Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai... :)

Prisijuokiau iki ašarų lotuliukas.gif thumbup.gif Tie vaikučiai tokie išradingi.
ir kažkaip prisiminiau vienos SM forumietės pasakojimą (gal jis jau čia buvo anksčiau aprašytas? g.gif )
Jos mama dirbo viename institute. Tai kartą ta jauna moteris važiavo su dukryte pro savo mamos darbovietę ir dukrytė ėmė šaukti: "mama, žiūrėk, čia prostitute močiutė dirba!" blink.gif doh.gif Ar galit įsivaizduot kitų autobuso keleivių reakciją ir mamos savijautą? doh.gif lotuliukas.gif
Kad vaikas galėjo žodžius supainiot, tai tikrai tikiu, nes žinau panašų atvejį nutikusį ne su vaiku, o su sena močiute (mano giminaitė), kuri tarpatautinius žodžius supainiojo...

Mano vaikas jau didelis, labai gaila, kad jo "perliukų" neužrašiau ir pasimiršo verysad.gif Kažkaip atmintyje išliko tik "pakeisti" žodžiai ir tai, kad dažnokai sakydavo "mama, tu mano chebra" arba "o kai mes abu užaugsim, tai prisiminsim, kokie maži žali buvome?" doh.gif blush2.gif (sūnaus susilaukiau labai jauna, 18-os ir dažnai iš aplinkinių susilaukdavom replikų, kad neva sesė su broliuku )
Mes šeimoje jį išmokėm, kad tetą ir dėdę turi po vieną, o svetimi žmonės yra ponai ir ponios. Tad kur nors išėjus vis kildavo tam tikrų nesusipratimų, kadangi prieš 10 ir daugiau metų tai buvo neįprasta biggrin.gif Būdavo, kalbina kas nors "ai, koks gražus berniukas, ar ateisi pas tetą ant kelių?" O sūnus: "nea, ponia, Jūs man ne teta" cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fire: 11 spalio 2009 - 00:32
N tiesa sakant net nepamenu kiek mano suneliui metu buvo...

Viena vakara paziurejas pro langa Matas paklause pas Tete, Teti, ziurek danguj sviesa dega.. O kas menulyje sviesa uzdege?

Arba.... ruosemes i vestuves visi pasipuose.. mamyte grizta is kirpyklos tokia su garbanom tokiom, Matas ir klause pas mane, mamyte kas tau plaukus suglamze....
arba tose paciose vestuvese , teta giria mano suknele o Matas ir sakys, cia ne suknele cia naktiniai, mamyte su tokiais miega...
Na vaikas norejo pasakyti kad as miegu su ilgais silkiniais naktiniais... o pas mane buvo ilga juoda suknele...

Dar vienas... Mama su tete buvo pasake Matui kad vaikucius gandras Atnesa, o mociute kad kopustuose randa. Tai Matas vis galvoja ,kad sese kurios jis taip nori, Gandras atnes ir kopustuose paliks. Viena vasaros diena Matas su Vyru Kieme zaide(na mes gyvename nuosavame name) Vyras pamate gandra skrendanti , sako Matai ziurek gandras, skrenda , o vaikas kaip pradejo rekti... MAMA TETE , kur kopustai Gandras sese atnese , greiciau einam ieskot! Nu taip juokinga buvo ir nuosirdu is vaiko puses, jis taip apsidziauge... wub.gif
Atsakyti
Mano trimetis sūnutis jau seniai klausinėja, kada mes turėsim savo lelių (nes draugas tai jau turi cool.gif ). Kartą atsakiau, kad kada nors nusipirksim ir mes tą leliuką, tai manasis pasižiūrėjo į mane ir taip rimtai paaiškino: "Leliukų niekas neperka, juos iš ligoninės parsiveža" doh.gif Aš taip ir atsisėdau vietoj, o paskui bandžiau pasitaisyti: "Tai kad mūsų leliukas dar turbūt labai mažas, reikia kad jis paaugtų, tada parsivešim iš ligoninės". Bet maniškis atkaklus - pasiima žaislinį telefoną, skambina į ligoninę ir prašo, kad jau atiduotų mums lėliuką - mes patys jį užsiauginsim biggrin.gif
Va taip va biggrin.gif
Atsakyti
O as dabar stoviu vonioj dazaus....priena dukros ir jaunesne klausia... g.gif
MAMA AR KURNORS VAZIUOSI? g.gif
sakau:
I TURGU... 4u.gif
mazoji:
KA? g.gif
Didzioji jai atsako:
NU I TURGU KA NEPRIGIRDI?? doh.gif
mazoji atsako:
NU NE NEPRIGIRDZIU MANO AUSYS LIEVOS!!! blink.gif doh.gif blink.gif
didzioji atsako:
NE NE LIEVOS JOS PAPRASCIAUSIAI NESVARIOS GALI BUT!!!! blink.gif blink.gif doh.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ka tik mazoji (3metai) suskele bajeri smile.gif , sako:
-siandien man labai bloga diena....
as sakau: - kodel? (sededama prie kompo).
Ji sako:
-Nes nieko nevalgiau.... lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nega25 @ 2009 10 25, 13:00)
ka tik mazoji (3metai) suskele bajeri smile.gif , sako:
-siandien man labai bloga diena....
as sakau: - kodel? (sededama prie kompo).
Ji sako:
-Nes nieko nevalgiau.... lotuliukas.gif  biggrin.gif

jau prisijuokiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o mes vakar buvom svečiuose,ir berniukas 3 metu sako atejas
- O aridas nevalge papisiu lotuliukas.gif
jau iškritom visi,o tas papisiu norejo pasakyt pupyčių lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2009 10 13, 14:24)
Mano trimetis sūnutis jau seniai klausinėja, kada mes turėsim savo lelių (nes draugas tai jau turi cool.gif ). Kartą atsakiau, kad kada nors nusipirksim ir mes tą leliuką, tai manasis pasižiūrėjo į mane ir taip rimtai paaiškino: "Leliukų niekas neperka, juos iš ligoninės parsiveža" doh.gif Aš taip ir atsisėdau vietoj

Skaitydama ir aš prisiminiau: sėdim su mažąja (tuoj bus jai 3) virtuvėje, ji sako: "koks langas debesuotas!". Atėjo į virtuvę tėtis, aš jam papasakojau, mes pasijuokėm. O paskui sėdim, pusryčius valgom, girdžiu, kažką sau po nosim kalbasi, įsiklausau, ir štai ką girdžiu: "karštas vandenukas virė, todėl ir langas aprasojo".
Papildyta:
Šiaip mane dar juokina, kaip mažiukams nepavyksta ko nors ištarti, pvz., mūsų mažoji norėdavo pasakyt "pakrapštyk nugarą" (pakasyk), bet jai išeidavo "pakapstyk"

Ir dar: buvo atvažiavusi draugė į svečius, ruošėmės kartu eiti į miestą, pasidėjau savo kasdienius (labai mylimus ir nudėvėtus) džinsus apsiauti. Mažoji atėjo, rado džinsus ir užmatė ten pradilusių skylučių ties siūle. Rodo į kiekvieną skylutę, ir sako: cia supyso (suplyšo), cia supyso, ir cia supyso.

Arba turim tokį draugą žaidimų aikštelėje - bulgarą Liubaną. Mažoji neištaria jo vardo, tai sako "siandien zaidziau su Jubanu".
Atsakyti
Oi kaip smagiai prisijuokiau thumbup.gif lotuliukas.gif
Tuo paciu prisiminiau savo jaunesnes sesutes bajeriuka,ji 12 metu jaunesne uz mane,zodziu buvo ji apie 3-4 metu,parbega is lauko visa uzdusus su buriu vaiku ir saukia mama,sese as pinigu radau,mes su mama,tik prisokom,ko ko pinigu,ji taip taip pinigu,va paklausk draugu,o tie uz duru lauke,as atidariau duris ir klausiu-ar tikrai rado?Ar daug ju yra?Visi galvom lankstom,daug daug,na mes iduodam mazgei kibireli i rankas ir sakom eik surink visus ir parnesk,o pacios laukiam issizioje,parenese,gana greitai,bet vietoj lauktu pinigu,pilnas kibirelis buvo zaliu kirmeliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif Mes fui sakom nesk lauk,o ji sako tai as jum sakiau,kad daug pinigu radau lotuliukas.gif
Atsakyti
Dukra atsigulė savo kambary, aš irgi nuėjau į miegamąjį.. Po kurio laiko sako, mama, aš ateinu pas tave. Aš pradėjau: ne, tu turi viena miegot, tu jau didelė bla bla... (ji tuo metu, atsargiai atėjo su savo pagalve ir minkštinasi ją, taisosi, jau po kaldra sukišo savo varliškas kojas...) sakau, tau jau tuoj 6 metai, o tu dar su mama nori miegot umn.gif: o ji: o kaip tetukas, user posted image jis irgi didelis, ir nori su tavim miegot................... po šio sakinio užtilau swoon.gif biggrin.gif:
Atsakyti
4,5 metų sūnus:
-Mama, genio ir genutės vaikai yra genutis ir genukytė g.gif
-Mama, o kas yra senovė??
-Senovė, sūnau (svajingai), tai kai buvo riteriai, karaliai, princesės, drakonai....
-Mama, mama, tai kai tu buvai maža, tai senovė??
Atsakyti
Prisijuokiau iki asaru ir as:))

Maniskis dar nesneka, bet papasakosiu koki nutikima turejau pries kokius 10-12m. buvau poliklinikoje tikrintis akis , gydytojo kabinete su manin buvo dar koks 3 m berniukas su mama, jam pirma akytes tikrint reikejo. Zodziu gygytoja stovi toliau nuo musu prie sienos ir rodo berniukui piesinukus ir klausia kas nupiesta.. jis vis tiesingai atsako.. tada gydytoja rodo masina ir klausia kas cia, berniukas suburba kazka tyliai, gydytoja sako,- ar nematai? tada jis tyliai sako "pobeda" (kadangi sedejau netoli, as isgirdau i gydytoja ne), Tada gydytoja kad uzriks: "Ne peleda, o masina!" nesusilaikiau nesussijuokus, nors ir pikta ant gydytojos buvo kad nesupranta kur pobeda:))) lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kandina: 14 lapkričio 2009 - 22:38
QUOTE(goreti @ 2009 09 02, 22:39)
sėdi vyresnėlis (4m) virtuvėj, valgo dribsnius su pienu. veidu į langą. Mes su vyru - prie durų virtuvės. pasibučiavom. o jis - neatsisukdamas - baikit išdykaut blink.gif

vėlgi - vyresnėlis (jau 5m) vaikšto su močiute parkelyje, pamato balą ir bėga artyn. močiutė , aišku, puola drausti, nes gi kojos šlapios bus. O jis labai ramiai - tai ko bijai, gi nuo pažiūrėjimo jos nesušlaps..

lotuliukas.gif thumbup.gif

Na maniškis dar nedaug šneka - 2 metai.
Tik visiems juokinga kai jis ant obuolio sako - abybys. Pvz sako: "mama amamam abybys.." (mama valgo obuolį) biggrin.gif
Atsakyti