Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai... :)

Manoji prieš keletą dienų sako: mama, noriu į parduotuvę. Ne, sakau, dukrele, jau vakaras ir parduotuvė nedirba. Tada ji: o tai pardavėja sėdi ant kėdės parduotuvėje ir miega? biggrin.gif
Atsakyti
Mano mazoji vakar (2m beveik 1 menuo): nukirpau tutes galiuka, susiranda ji ta tute ir stebi, varto, kisa i burnyte, traukia atgal ir sako: " ah, tute sugedo"
Paskui pradeda raustis po lovos patalus, kalusiu kas yra, o ji man pelytes nukando.

Cia tipo pelyciu lovoj ieksojo.

Paskui sedim, raminu, kad va tute sugedus, ji jau didele, ir per Tv pamato, kaip saldziai buciuojasi, akys tik isvirto, ziuri ir ne nejudedama sako " KANDA?"

Nors i tevu bucinius ne nekreipia demesio blush2.gif
Atsakyti
o as avo maziukui nukirpau tiute kad atprastu o jis ziuri ir sako man sulauzei tiute biggrin.gif
Atsakyti
sėdi vyresnėlis (4m) virtuvėj, valgo dribsnius su pienu. veidu į langą. Mes su vyru - prie durų virtuvės. pasibučiavom. o jis - neatsisukdamas - baikit išdykaut blink.gif

vėlgi - vyresnėlis (jau 5m) vaikšto su močiute parkelyje, pamato balą ir bėga artyn. močiutė , aišku, puola drausti, nes gi kojos šlapios bus. O jis labai ramiai - tai ko bijai, gi nuo pažiūrėjimo jos nesušlaps..

Nekvaili tie vaikuciai biggrin.gif Uz suaugusius protingesni bigsmile.gif Prisijuokiau iki nukritimo lotuliukas.gif Super thumbup.gif
Atsakyti
Kai naujagimį sūnelį susiruošiau maitinti, Austėja 2m 6mėn pažiūrėjo ir susirūpinus pasakė: papis kanda biggrin.gif
Papildyta:
Austėjai 3m
Žaidžia su lėlytėm ir kalba: mama tėtė bučkį daro - meilė tongue.gif
Atsakyti
4,5 metų sūnus varto obuolį. Rado vietą, kur obuolys krisdamas susidaužė ir paliko tokia ruda dėmė, ir klausia "čia obuolio mėlynė g.gif " mirksiukas.gif
Atsakyti
siandien vedu maze (3m.) i darzeli kaip ir visada tuo paciu keliu...kazkada dar pries vasaros atostogas ant pievos gulejo padvesus varna, tai sisik ji atsimine ir sako:
- tada cia buvo paukstelis numires, bet jei dar syk numirs nebeatsigaus.... doh.gif lotuliukas.gif

ai dar paskaiciau apie naujagimiu maitinimus ir prisiminiau...kai buvom lankyt drauge su leliuku ir ji ruoses ji maitint, tai mazoji broliui (8m.) sako:
- zinai, neik ten (kur maitina ta leliuka) labai ziauru..... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nega25: 04 rugsėjo 2009 - 09:35
Nuejome i ligonine aplankyti tik ka gimusio drauges leliuko,tas pradejo naujagimis verkti o maniskis 2.3m sako:mesytes reikia duoti. smile.gif
Atsakyti
Oi tie mažučiai šnekučiai lotuliukas.gif wub.gif
Urtė 3m.
Šukuoju plaukus ir sakau :dukryte,tavo plaukučiai labai slenka.O ji susirūpinusi sako: o kai man nukris tu atiduosi savo?
Grįžau iš kirpyklos,dukra sako tėtei: mama plaukus pasikeitė biggrin.gif
Benukas 2,2 mėn.
Nupirkau mašinyte ir vakare jau ji buvo sulaužyta.Klausiu sūnelio,na ar galima tau ką nupirkt?Atsako taip.Klausiu ką?Atsako:valgyt biggrin.gif
Vakar knapso atsisėdęs lovoje,sakau gulk sūnuti miegot,atsako ne,žiūriu žinias.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Braškutė 74: 11 rugsėjo 2009 - 18:41
Vakar su sūnum (4 metai) vaikštinėjom parke, o pro šalį praėjo vyras vedinas dideliu raumeningu šunimi, kurio labai trumpas plaukas. Tai to šuns (patino) šikna buvo tokia labai išvaizdi biggrin.gif . Mano vaikas žiūrėjo žiūrėjo į tą užpakalį (nes ėjom iš paskos kurį laiką) ir garsiai kaip visada klausia "Mama? O kas jam ten prikabinta?" biggrin.gif .
Nu tiesa pasakius taip užėjo juoko spazmas man, kad gal tik po gerų 5 minučių sugebėjau paaiškint, kas tai tokio.
Atsakyti
Sveikos mamytės,ir pas mus dar būna bajeriukų,kai kažka pasako tai lotuliukas.gif ir jūsų vaikiukai thumbup.gif tai va,einam ryte į darželį,ir buvo didelis rūkas,tai vyrelis sako mama kiek daug dūmų,turbut kažkoks dėdė rūko didelę cigaretę lotuliukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carevna: 08 lapkričio 2009 - 19:10
Mano dukros 4 metu ,darželyje klausia ,į kokia šalį tavo mama išvažiavo ,o ji užpykus sako ne į šali ,o į užsienį lotuliukas.gif
tai auklėtojos ,net ant specialios lentos rašydavo vaikų juokingus pasisakymus ...
arba dukra sakydavo ,jei dantukas skauda ,reiškia tuoj iškris tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carevna: 08 lapkričio 2009 - 19:09