Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai... :)

Na vienas is daznu dalyku kas kelia juoka - kalba. Mano abu vaikai linke isradineti naujus zodzius Turbut bus lituanistai biggrin.gif Sunus zalia spalva gana ilgai vadino ZOLYTINE bigsmile.gif , o dukra dvirati vadino - vairaciu biggrin.gif
Atsakyti
Mano vyresnelis sneka nedaug bet pagrinde perdarineja viena zodi mama.Tai vadina mane visaip: mima,meme,bami,papi.Dabar kazkaip ilgesni sugalvojo mamiele lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano dukryte batona vadina tamponu doh.gif
O mazius vabaliuka vadina *** blink.gif jei kas dingsta, sako eme ***(paeme vabaliukas) ohmy.gif pries svetimus zmones tai visai nejuokinga darosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 17 rugsėjo 2008 - 16:31
Mūsų šnekutis:Ka tetukas veikia? - Kala... Ką kala? -Malkas kala... biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 09 17, 17:29)
Mano dukryte batona vadina tamponu  doh.gif
O mazius vabaliuka vadina *** blink.gif jei kas dingsta, sako eme ***(paeme vabaliukas) ohmy.gif pries svetimus zmones tai visai nejuokinga darosi.

nu tikrai nejuokinga suaugusiems.. blink.gif blink.gif bet maziausiai turi rupeti kitu nuomone, juk jie nepiktybiskai mirksiukas.gif
Atsakyti
Maniškis darydamas sysių visada sako: sysiuka bėga. Tada palaukia ir su šypsena didžiausia priduria: sysiuka sportuoja lotuliukas.gif
Atsakyti
Lauras:
- Mama, tu moteris ar nemoteris? g.gif
- Moteris biggrin.gif
- Nu, aišku. Aš, tai šiandien naujas būsiu rolleyes.gif
Atsakyti
Mano vyresnis dar ir dabar geltoną Saulytine vadina blush2.gif o mažiukas dar tik mokosi kalbėti, todėl kartais kaip pasako savaip, tai nors griūk. Pavyzdžiui, pamatęs policijos mašiną ar policininką, rėkia: "pysa, pysa" paskutinį kartą jau musėt nusprendęs daugiau garbės suteikti, pavarė: "pysija" biggrin.gif
Atsakyti
Ievute: - Koks tos mergaites vardas?
-Guoste..
-Kas kosti? smile.gif
-Ne kosti, o Guoste...
-Ka glosto? lotuliukas.gif

Mano seses vaikis iki kokiu 4m. dvirati vadino *****... nu niekaip jam neiseidavo dviratis, vis b... ir b... viena karta as ji paemiau is darzelio ir veziau namo... Truliku vaziuojam sedi jis patenkintas man ant keliu, per langa dairosi, staiga, kad uzriks - Nimne, ziurek ***** vaziuoja doh.gif o ten visa dviratininku komanda varo... vaikas - Oho, kiek daug b.... doh.gif trulike sujudimas, visos bobulytes tik ziuri kreivai i mane, mol, tokia jaunute, su vaiku, o vaikas neisaukletas, jau keikiasi blink.gif pirmoj stotelej nesdinausi lauk is truliko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavazza @ 2008 09 21, 22:51)
Mano seses vaikis iki kokiu 4m. dvirati vadino *****... nu niekaip jam neiseidavo dviratis, vis b... ir b... viena karta as ji paemiau is darzelio ir veziau namo... Truliku vaziuojam sedi jis patenkintas man ant keliu, per langa dairosi, staiga, kad uzriks - Nimne, ziurek ***** vaziuoja  doh.gif  o ten visa dviratininku komanda varo... vaikas - Oho, kiek daug b....  doh.gif  trulike sujudimas, visos bobulytes tik ziuri kreivai i mane, mol, tokia jaunute, su vaiku, o vaikas neisaukletas, jau keikiasi  blink.gif  pirmoj stotelej nesdinausi lauk is truliko  doh.gif

lotuliukas.gif
Prisijuokiau nerealiai lotuliukas.gif
Įsivaizduoju tą situaciją lotuliukas.gif Mirk iš juoko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavazza @ 2008 09 21, 23:51)
Ievute: - Koks tos mergaites vardas?
-Guoste..
-Kas kosti?  smile.gif
-Ne kosti, o Guoste...
-Ka glosto?  lotuliukas.gif

Mano seses vaikis iki kokiu 4m. dvirati vadino *****... nu niekaip jam neiseidavo dviratis, vis b... ir b... viena karta as ji paemiau is darzelio ir veziau namo... Truliku vaziuojam sedi jis patenkintas man ant keliu, per langa dairosi, staiga, kad uzriks - Nimne, ziurek ***** vaziuoja  doh.gif  o ten visa dviratininku komanda varo... vaikas - Oho, kiek daug b....  doh.gif  trulike sujudimas, visos bobulytes tik ziuri kreivai i mane, mol, tokia jaunute, su vaiku, o vaikas neisaukletas, jau keikiasi  blink.gif  pirmoj stotelej nesdinausi lauk is truliko  doh.gif

bet iškur toks žodis unsure.gif reikėjo išgirst kažkur unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2008 09 26, 00:01)
bet iškur toks žodis unsure.gif reikėjo išgirst kažkur unsure.gif

Manau naturaliai vaikui susideliojo raides, juk vaikas dvirati taip vadino, o ne kazka kita. Kaip pavyzdziui vienos drauges sunus motocikla vadino "otium didy".
Atsakyti