QUOTE(cambala @ 2021 02 10, 10:37)
Tai tu gi gyvunelius myli. Tai pagal tave normalu serganti suni lovoj rist, o ne vetams parodyti? Mizne vartesi, kad veto tais laikais nebuvo. O vetai buvo, valdiski aisku.
O myzancio vaiko i lova daktaram neparodyti, o palikti viska savieigai tipo silpna slapimo pusle - cia irgi normalu?
valdiški siūlydavo tik užmigdyti, kauše.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 10, 10:46)
Tai va kodėl išsireginai Vici vardu, kad nesusektų
Bet tu kaip ant delno
Jei būčiau norėjus slėptis, tai bent jau kitu niku ateičiau, kaip tu pvz
o pas mane tas pats nuo pat pradžių
ir dabar tą patį padaryčiau, nes ir šis nikas atgyveno savotiškai. Bet niekas neišregistruoja.
Nikas būna nusako tuometinį žmogų. O koks tikslas išsireginti ir vėl tuo pačiu prisireginti, tai nu visiems aišku, ypač kai pagrindas postų UMD
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 02 10, 10:57)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="given444" data-cid="72780748" data-time="1612946700"><div><p>grįžtu prie Lutukes.
L atsakinėdavo dar normaliai be "durnele" ir kt žodžių, bet kai jos atžvilgiu buvo jie pirmi panaudoti, pasidave ir ji.
aš taip situaciją matau.
L niekad nebuvo tokio tipo, kuri "ei, labas, daune, na..." ji niekad nebvuo agresyvus nikas prieš daugybę metų.
o paskui kai forume mirksi, nusivažiuoji.
bet čia apie visas daugmaž.
</p></div></blockquote><p>Tu esi neteisi. Paskaityk zinutes rasytas pirmuoju nicku. Nebutina vadinti oponentes durnele, kad rodyti nepagarba. Butent Lutuke diskutuodavo taip, kai nare nesutikdavo su jos nuomone nuo pat savo pasirodymo SM. Viena nare pakomentavo "Akivaizdu, kad oponente ji laiko visiska kvaisa", nors nebuvo jokiu epitetu.
</p><p>Ir apsimetei, kad nematei mano pacituotos diskusijos su Asaka.
Nebuvo ka pasakyti, ane?
</p><p></p>
nesąmonės. Aš ne kartą ir ne du diskutavau su sani, nemažai kur nepritariau, nes juk mano pozicija kita. Nei vaikai, nei štampai man nebūtini, man patinka kai moka sugyventi du laisvi žmonės ir t.t. Ir nepaisant to sani manęs niekada neužpuolė ir neįžeidė.
Taigi
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 10, 11:23)
Eik galva persisviesk.
Nu ka tau daugiau galima pasakyt.
ir vėl vaistukų neišgėrei? Mėmekrista, kur tu? Ko nepamaitini savo kalaitės?
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2021 02 10, 11:28)
o tu man esi neutrali? nepastebėjau. nuo kada tiek emocijų mano atžvilgiu?
cambalinei gi "viena narė" pasakė ant tavęs varyt, tai ji ir loja
nu kas čia neaiškaus?
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 02 10, 11:39)
kodėl mane, rečiausiai čia esančią, reikia tampyti už Lutukės žodžius.
tik todėl kad mes gyvai 2syk buvom susitikę Airijoje ir man liko nerealiai šiltas įspūdis apie žmogų?</p></div></blockquote><p>Tu gal matei mane kur nors moralizuojancia kitas nares, kad jos puola Cambala ar gyvenokartabobute?
Kaip manai kodel to nedarau?
</p><p>Lutuke nuo pat pradziu tarp eiluciu durnindavo oponentes. Kai zmogus susirieja su puse forumo, galgi reikia susimastyti, apie bendravimo buda. As irgi daznai priestarauju, bet kazkodel nestoviu spjaudyniu ratelio centre. Pagalvok, kodel.
</p>
nes tu bijai. Visi bent kiek galvotesni žino kas tu esi
o realiai norėtum, oi kaip norėtum "pasimušti"
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 10, 13:08)
Nuvilsiu tave - dirbau su vyrais. Bet labai keista, kad tu kolegas isskiri i vyrus ir miteris. Kazkoks sutrikimas pas tave. Su kolegom vyrais taip pat vyksta tokie patys pokalbiai kaip ir su kolegom moterim - vyrai zinok ir antras puses turi, vaiku turi, augintiniu, hobiu turi, tv ziuri, i koncertus vaiksto. Zinok tikrai yra apie ja jalbetis.
Nebent tu su vyrais nori padiskutuoti apie savo plaunamus skurlius mmm, tada jo, reikalas ne koks.
santechnike Ukmergėj? Dabojai given "vargšę" močiutę?