Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 10, 15:44)
nemaciau jos nezinau.
tu vyresne, o kaip elgiesi?tu ritmai galvoji geriau cia atrodai nei monteverte ar as? biggrin.gif

Ai, m8znes neva nematei nezinai, o 8s Sviesos zinai biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 10, 15:47)
Ai, m8znes neva nematei nezinai, o 8s Sviesos zinai biggrin.gif .

taip maciau is sviesos, kodel tau vis kartoti reikia ta pacia informacija? paklausi dar 3 k ir man pasikeis kazkas?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 10, 16:03)
taip maciau is sviesos, kodel tau vis kartoti reikia ta pacia informacija? paklausi dar 3 k ir man pasikeis kazkas?

Aik tu? Matei biggrin.gif . Mazu su monteverte jau Visatoje skraidai?
Atsakyti
Iš Šviesos,
ale ot komplimentą gavai, jaunuole tu mūsų wub.gif biggrin.gif

Montevertė net geriausiai draugei lutukei nesirodo, nuo given irgi padus pasipustė. Die, kaip baisu, kad subliukš jos gražuolės susikurtas portretas, net prieš drauges bijo hihihi.gif
Atsakyti

Iš Šviesos,
ale ot komplimentą gavai, jaunuole tu mūsų wub.gifbiggrin.gif

:D Nu

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 10, 16:19)

Montevertė net geriausiai draugei lutukei nesirodo, nuo given irgi padus pasipustė. Die, kaip baisu, kad subliukš jos gražuolės susikurtas portretas, net prieš drauges bijo hihihi.gif

Bijo kad drauges aparpuolii negautu ja 0akaciusios su trim plaukais ir ispuvusiais dantim biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 10, 16:19)
Iš Šviesos,
ale ot komplimentą gavai, jaunuole tu mūsų  wub.gif   biggrin.gif

Taip grazi mergna tikrai ir figura gera, tiek, kad tikrai jaunai atrodo na ir yra jauna, maniau, tikrai kiek vyresne, net nesmagiai pasijautau del kai kuriu savo astresniu fraziu jai. Tokia pirmune naivi jauna....Visgi geriau bendrauti gyvai ar bent matant su kuo sneki.

cia tu gal draugiu tik ieskai, kiti zmoens cia tik diskutuoja. del to gal ir puoli amzinai i krastutinumus, asmeniskumus...nes diskutuoti nesugebi...tau vis gerieciai blogieciai, drauges, prieses... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 10 vasario 2021 - 17:06
QUOTE(cambala @ 2021 02 10, 10:37)
Tai tu gi gyvunelius myli. Tai pagal tave normalu serganti suni lovoj rist, o ne vetams parodyti? Mizne vartesi, kad veto tais laikais nebuvo. O vetai buvo, valdiski aisku.
O myzancio vaiko i lova daktaram neparodyti, o palikti viska savieigai tipo silpna slapimo pusle - cia irgi normalu?

valdiški siūlydavo tik užmigdyti, kauše.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 10, 10:46)
Tai va kodėl išsireginai Vici vardu, kad nesusektų smile.gif Bet tu kaip ant delno biggrin.gif
Jei būčiau norėjus slėptis, tai bent jau kitu niku ateičiau, kaip tu pvz biggrin.gif o pas mane tas pats nuo pat pradžių smile.gif

ir dabar tą patį padaryčiau, nes ir šis nikas atgyveno savotiškai. Bet niekas neišregistruoja.
Nikas būna nusako tuometinį žmogų. O koks tikslas išsireginti ir vėl tuo pačiu prisireginti, tai nu visiems aišku, ypač kai pagrindas postų UMD biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 02 10, 10:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="given444" data-cid="72780748" data-time="1612946700"><div><p>grįžtu prie Lutukes.
L atsakinėdavo dar normaliai be "durnele" ir kt žodžių, bet kai jos atžvilgiu buvo jie pirmi panaudoti, pasidave ir ji.
aš taip situaciją matau.
L niekad nebuvo tokio tipo, kuri "ei, labas, daune, na..." ji niekad nebvuo agresyvus nikas prieš daugybę metų.
o paskui kai forume mirksi, nusivažiuoji.
bet čia apie visas daugmaž.
</p></div></blockquote><p>Tu esi neteisi. Paskaityk zinutes rasytas pirmuoju nicku. Nebutina vadinti oponentes durnele, kad rodyti nepagarba. Butent Lutuke diskutuodavo taip, kai nare nesutikdavo su jos nuomone nuo pat savo pasirodymo SM. Viena nare pakomentavo "Akivaizdu, kad oponente ji laiko visiska kvaisa", nors nebuvo jokiu epitetu.smile.gif
</p><p>Ir apsimetei, kad nematei mano pacituotos diskusijos su Asaka. smile.gif Nebuvo ka pasakyti, ane?
</p><p></p>

nesąmonės. Aš ne kartą ir ne du diskutavau su sani, nemažai kur nepritariau, nes juk mano pozicija kita. Nei vaikai, nei štampai man nebūtini, man patinka kai moka sugyventi du laisvi žmonės ir t.t. Ir nepaisant to sani manęs niekada neužpuolė ir neįžeidė.
Taigi rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 10, 11:23)
Eik galva persisviesk.
Nu ka tau daugiau galima pasakyt.

ir vėl vaistukų neišgėrei? Mėmekrista, kur tu? Ko nepamaitini savo kalaitės?
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2021 02 10, 11:28)
o tu man esi neutrali? nepastebėjau. nuo kada tiek emocijų mano atžvilgiu?

cambalinei gi "viena narė" pasakė ant tavęs varyt, tai ji ir loja biggrin.gif nu kas čia neaiškaus? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 02 10, 11:39)
kodėl mane, rečiausiai čia esančią, reikia tampyti už Lutukės žodžius.
tik todėl kad mes gyvai 2syk buvom susitikę Airijoje ir man liko nerealiai šiltas įspūdis apie žmogų?</p></div></blockquote><p>Tu gal matei mane kur nors moralizuojancia kitas nares, kad jos puola Cambala ar gyvenokartabobute? smile.gif Kaip manai kodel to nedarau? 
</p><p>Lutuke nuo pat pradziu tarp eiluciu durnindavo oponentes. Kai zmogus susirieja su puse forumo, galgi reikia susimastyti, apie bendravimo buda. As irgi daznai priestarauju, bet kazkodel nestoviu spjaudyniu ratelio centre. Pagalvok, kodel.
</p>

nes tu bijai. Visi bent kiek galvotesni žino kas tu esi smile.gif o realiai norėtum, oi kaip norėtum "pasimušti" smile.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 10, 13:08)
Nuvilsiu tave - dirbau su vyrais. Bet labai keista, kad tu kolegas isskiri i vyrus ir miteris. Kazkoks sutrikimas pas tave. Su kolegom vyrais taip pat vyksta tokie patys pokalbiai kaip ir su kolegom moterim - vyrai zinok ir antras puses turi, vaiku turi, augintiniu, hobiu turi, tv ziuri, i koncertus vaiksto. Zinok tikrai yra apie ja jalbetis.
Nebent tu su vyrais nori padiskutuoti apie savo plaunamus skurlius mmm, tada jo, reikalas ne koks.

santechnike Ukmergėj? Dabojai given "vargšę" močiutę? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 10, 17:04)
, kiti zmoens cia tik diskutuoja. del to gal ir puoli amzinai i krastutinumus, asmeniskumus...nes diskutuoti nesugebi...tau vis gerieciai blogieciai, drauges, prieses...  unsure.gif

Tikrai?

QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 10, 12:56)
visgi tu buka  biggrin.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 10, 13:02)
man taves gaila , kaip tau gyventi reikia su 20 gr smegenu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 10 vasario 2021 - 18:05
QUOTE(cambala @ 2021 02 10, 14:01)
Tai siandien given rase, kad lutukes vyras pries pora isvaziuodavo i reisus. Turbut zmogui furos kabinoj geriau savaiciu savaitem nei namie lesamos smegenys.

priminimas: iš tavo pačios pirštukų išspaudų forume - vyras retai būna namie, o kai grįžta dar bėgi miegot į kitą kambarį, nes knarkia (prieš tai dar jį apspardai, apdaužai) 4u.gif
Turėtum būti geriausia Lutukės draugė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 10, 18:02)

nes tu bijai. Visi bent kiek galvotesni žino kas tu esi smile.gif o realiai norėtum, oi kaip norėtum "pasimušti" smile.gif

Ne visi gi tokie isterikai kaip tu smile.gif
Ir ne visi tokie bailiai kaip tu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 10, 18:06)
priminimas: iš tavo pačios pirštukų išspaudų forume - vyras retai būna namie, o kai grįžta dar bėgi miegot į kitą kambarį, nes knarkia (prieš tai dar jį apspardai, apdaužai) 4u.gif

Taigi pati rašei, kad vyras namie turi PAKLUSTI (tavo žodis). Užtai ir terorizuoji savąjį? O cambalos vyras turbūt ne toks skystakiaušis, jam tik žodžių neužtenka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 10, 18:06)

Nekabink man lutukes alkoholiko ir savo memes elgesio.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 10, 18:02)
valdiški siūlydavo tik užmigdyti, kauše.

Nemeluok , mizne
Augau su sunimis nuo vaikystes, vezdavom pas valdiskus vetus, skiepam, jei sirgdavo.

Jus gi nieko nedaret. Debilu seimynele risot serganti suni lovoj, nevezet pas veta, ko pasekoje 11 metu mazu gabaritu sune nuveze tavo tevai uzmigde. Debilai.
Atsakyti