Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(cambala @ 2021 02 10, 13:55)
Nu jei as meluoju, gal ji pati parasys.

tegu raso, ka nori, as zinau, ka kam rasau. Kad sunkiau pastoti su endometrioze, manau, niekam ne paslaptis, o kiek kas tures vaiku niekas nezino.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 10, 13:58)
Sakiau, kad tavo vyras juodadarbis, nes tik po vidurinės dirbt pradėjo ir visą laiką tik dirbo. Užtai ir neturit apie ką pasikalbėt, įdomiau tau čia su mumis, išsilavinusiomis  moterimis  4u.gif

Tai siandien given rase, kad lutukes vyras pries pora isvaziuodavo i reisus. Turbut zmogui furos kabinoj geriau savaiciu savaitem nei namie lesamos smegenys.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 10, 13:53)
ne, ne tiesa, toks bendravimas ju yra su visais, ir kitom keliom moterim. Akademine aplinka, ten niekas diskusijom apie gyvenima neuzsiima, iskyrus msu uzsieniecius, mes laisvesni tame...

Žinoma, guosk save, kas tau belieka. Su tavim tik mes mielai diskutuojam, daugiau niekas nenori prasidėt console.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 10, 13:58)
Pataisiau savo rasliava.
Tai ko barskinaisi su vyru pries sliuba?
Matai, nesi uz kitas sventesne, dorovingesne, bet visas k* rvini.

As nei apie dorovinguma, nei sventuma nerasiau mirksiukas.gif
visas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 10, 14:48)
o sventoji is_sviesos, matyt ir nikas tai rodo lotuliukas.gif tik deja toje zinuteje ji pamelavo.  biggrin.gif

apeik ka mano postus, tu labai nuobodi ir didele melage-veidmaine, neidomu su tavim 4u.gif

Given, buk gera, geriau manes neminek, maziau bus tokiu idiotisku litaniju  4u.gif

Ne ne nikas, o zmugus, nekrato nesumelaves. Tamstai nesuprasti, nes paciai meluoti it vendens stikline sigerti. Kad ir dabar akivaidus melas apie Is Sviesos.

GEra mintis, isties, gal ir reikia apeiti postus, kaip meslo kruva. Bet beda, kad pati siki ir smirdi, ant padoriu zmoniu.

O patarimas Given geras, nes keldama sarsala, lygiai taip pat vartydamasi, vyniodama pacios mesla i spalvota popireiuka, sukelia didesne paciai antipatija. Gerais norasi pragaro kelias gristas. Na bet ji to dar nesupranta.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 10, 14:00)
tegu raso, ka nori, as zinau, ka kam rasau. Kad sunkiau pastoti su endometrioze, manau, niekam ne paslaptis, o kiek kas tures vaiku niekas nezino.

O koks tavo s****tas reikalas kas pas ja yra? Tiesiog jauti jai pagieza ir bandai igelti siuo klausimu. Esi apgailetina kaip menkaverte.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 10, 13:54)
ir vel meluoji  biggrin.gif

Nemeluoja.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 10, 14:03)
As nei apie dorovinguma, nei sventuma nerasiau mirksiukas.gif
visas? bigsmile.gif

Taip, visas. Net nariu vaikus.
Tik ne mizne ur ne given. Uardos dar su maha di. Nes jos randa su tavim bendra kalba.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 10, 14:01)
Tai siandien given rase, kad lutukes vyras pries pora isvaziuodavo i reisus. Turbut zmogui furos kabinoj geriau savaiciu savaitem nei namie lesamos smegenys.

100 proc smile.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 19, 23:37)
Mano vyrui tereikia, kad as jam smegenu neknisciau daznai lotuliukas.gif ,
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 10, 14:51)
Lutuke ant 8s Sviesos yra negrazou dalyku 0rirasius jau vien del to, kad oponuojamos mintys buvo. Tai ji is Sviesos prirase kad ji nepastos, vaiku netures...

QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 10, 14:54)
ir vel meluoji  biggrin.gif

QUOTE(cambala @ 2021 02 10, 14:55)
Nu jei as meluoju, gal ji pati parasys.

Nereikia i tai vleti Is Svisos. Visos cia esancios zinome, kas ir kaip buvo. O tos kurios linkusios neigti, vartytis, ar tai esme...

Cambala, tai puikiausiai pamenu, ir pamenu kas pirmas pradejo, o Lutuke su Monteverte pereme estafete mirksiukas.gif

Siaip, varymo ant mylimukes, Montekristos pradininkas zinomas. Given, kaip tokia nera anom moraliniu vertybiu pvz.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 10, 13:58)
Sakiau, kad tavo vyras juodadarbis, nes tik po vidurinės dirbt pradėjo ir visą laiką tik dirbo. Užtai ir neturit apie ką pasikalbėt, įdomiau tau čia su mumis, išsilavinusiomis  moterimis  4u.gif

Mes nebuvom klasiokai, jis uz mane vyresnis, nepasiseke biggrin.gif
o taip tu ir nepatikslinai,kas yra judoadarbis,as buvau juodadarbe, kai dirbau padaveja? bet ziuriu tau rasizmas nesvetimas.... unsure.gif

tu rimtai taip galvoji apie zmones, kurie nebaige aukstosios? blink.gif ziurek cambala nebaigus, bobute, bet irgi su jom bendrauju biggrin.gif
asmeniskai man tai nera skirtumo,ka zmogus baiges, visiskai esu sutikusi visiskai buku doktorantu ir labai idomiu zmoniu is vis i mokykla nejusiu mirksiukas.gif issilaviniams tera apmokymas tam tirka profesijai, mzogaus gilumui, idomumui, jis itakos nedaro mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 10, 14:03)
O koks tavo s****tas reikalas kas pas ja yra? Tiesiog jauti jai pagieza ir bandai igelti siuo klausimu. Esi apgailetina kaip menkaverte.

man jokio apie tai ji pati rase.

kokios dar pagiezos, ji kaip vaikas vos ne pagal amziu man, kokie igelimai, ja dar augti, bresti ir daug koses valgyti biggrin.gif tu nespresk pagal save apie kitus.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 10, 14:05)
Taip, visas. Net nariu vaikus.
Tik ne mizne ur ne given. Uardos dar su maha di. Nes jos randa su tavim bendra kalba.

na ne tik tave ir mylimuke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 10, 14:09)
Mes nebuvom klasiokai, jis uz mane vyresnis, nepasiseke  biggrin.gif
o taip tu ir nepatikslinai,kas yra judoadarbis,as buvau juodadarbe, kai dirbau padaveja? bet ziuriu tau rasizmas nesvetimas.... unsure.gif

tu rimtai taip galvoji apie zmones, kurie nebaige aukstosios?  blink.gif  ziurek cambala nebaigus, bobute, bet irgi su jom bendrauju  biggrin.gif
asmeniskai man tai nera skirtumo,ka zmogus baiges, visiskai esu sutikusi visiskai bukuz doktorantu ir labai idomiu zmoniu is vis i mokykla nejusiu  mirksiukas.gif issilaviniams tera apmokymas tam tirka profesijai, mzogaus gilumui, idomumui, jis itakos nedaro  mirksiukas.gif

Tu baigei aukstaja taip pat kaip ir nama" nusipirkai".
Teko bendrauti su paaugliu is globos namu, maciau jo sasiuvini - vaikinukas mintis risliau uz tave reiskia, tau dar pas ji gramatikos mokytis reiktu.
Atsakyti