Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Moonte @ 2021 02 10, 13:45)
Is Sviesos niekada nemeluoja.

Kai tamsta buvai ir dar busi prigauta meluojant ne karta.
Negrazu tepti savo meslu padoru zmogu. Bet, bandyk, svaresne po to nebusi.

Given, na matai  mirksiukas.gif
Sakai nezinojai, dabar zinai.
Sakai tai neva jos gynyba, kai ja puola? Is Sviesos ja puole? Tu tikrai tuo tiki?

o sventoji is_sviesos, matyt ir nikas tai rodo lotuliukas.gif tik deja toje zinuteje ji pamelavo. biggrin.gif

apeik ka mano postus, tu labai nuobodi ir didele melage-veidmaine, neidomu su tavim 4u.gif

Given, buk gera, geriau manes neminek, maziau bus tokiu idiotisku litaniju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 10, 13:39)
Itariu, su ja nebuvai susitikusi, ji nera vegane-vegetare, todel ir pakatumo jos fintams nera  mirksiukas.gif

Pries pora metu rase kad noretu su manim susitikt. As parasiau kad man nera apie ka su ja kalbetis, ji man biski keista( bandau issireikst graziai smile.gif ) atrodo.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 10, 13:30)
na va ir kaip manai, kaip man atskayti i tavo toki brieda, pasakysiu, kad buka verksi, o tai paciai kaip tavo zinute atrodo? adekvati? ismintinga? izvalgi?

NUOMOJAMAMA KARTU, kaip tau tai aiskiau parasyti, kur koks issisukinejimas?????
man gali nieko neatsakyti,bent nepamirs, ka parasiau po 3 sekundziu  biggrin.gif  biggrin.gif

Tai ar ne tiesą aš rašau? Apsikeitė paviršutiniškom frazėm iš mandagumo, nes su tokia buka savo tiesų kišėja nornakūs žmonės nenori turėti jokių diskusijų. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 10, 13:44)
Ir taip aisku, kad pirma pasibarskinai, o tik paskui issinuomavot.
Tai kaip cia taip, a, dorovingoji? Ko ne po sliubo baznycioje?
Ir dar mat per puse nuomavot. Tai ko ne vyras isnuomavo?
Cia kitas badai kad kazkas pas jazka i buta atejo, bet savo susmirdusiu triusyku neprasiuostai, tik kitus moralizuji issijuosusi.

Nesk8rstau darbu. Tiesiog keista kad restorane kur dirbai niekas indu neplove .

vyras mokejo nuoma, jis dirbo, as studijavau tuo metu mirksiukas.gif Gaudavau stipendija, bet tai buvo mizeris biggrin.gif
tu nebandyk kazka susieti, nes labai nusisneki. Tu cia tik badai, ens kitipa nemoki...

kodle neplove???is kru cia tokiiso sivados, tipo jei as neploviau reikisa niekas neplove??? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
plove, ten kur igliausiai dirbau, plove kelios aires moterys. O kitur ivairiai, buvo lenku moteru ir vyru, airiu.
Atsakyti
Lutuke ant 8s Sviesos yra negrazou dalyku 0rirasius jau vien del to, kad oponuojamos mintys buvo. Tai ji is Sviesos prirase kad ji nepastos, vaiku netures...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 10, 13:50)
Tai ar ne tiesą aš rašau? Apsikeitė paviršutiniškom frazėm iš mandagumo, nes su tokia buka savo tiesų kišėja nornakūs žmonės  nenori turėti jokių diskusijų.  mirksiukas.gif

ne, ne tiesa, toks bendravimas ju yra su visais, ir kitom keliom moterim. Akademine aplinka, ten niekas diskusijom apie gyvenima neuzsiima, iskyrus msu uzsieniecius, mes laisvesni tame...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 10, 13:51)
vyras mokejo nuoma, jis dirbo, as studijavau tuo metu mirksiukas.gif Gaudavau stipendija, bet tai buvo mizeris  biggrin.gif
tu nebandyk kazka susieti, nes labai nusisneki. Tu cia tik badai, ens kitipa nemoki...

kodle neplove???is kru cia tokiiso sivados, tipo jei as neploviau reikisa niekas neplove???  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif 
plove, ten kur igliausiai dirbau, plove kelios aires moterys. O kitur ivairiai, buvo lenku moteru ir vyru, airiu.

Bet tokia doroves guru esi, visas k*rvini, aiskini iaip gyvent, o pati pries sliuba barskinaisi🤣.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 10 vasario 2021 - 13:55
QUOTE(cambala @ 2021 02 10, 13:51)
Lutuke ant 8s Sviesos yra negrazou dalyku 0rirasius jau vien del to, kad oponuojamos mintys buvo. Tai ji is Sviesos prirase kad ji nepastos, vaiku netures...

ir vel meluoji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 10, 13:54)
ir vel meluoji  biggrin.gif

Nu jei as meluoju, gal ji pati parasys.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 10, 13:53)
Bet tokua doroves gurubesi, visas k*rvini, aiskini iaip gyvent, o pati pries sliuba barskinaisi🤣.

pati supranti , ka rasai?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 10, 13:55)
pati supranti , ka rasai?

Pataisiau savo rasliava.
Tai ko barskinaisi su vyru pries sliuba?
Matai, nesi uz kitas sventesne, dorovingesne, bet visas k* rvini.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 10, 13:51)
vyras mokejo nuoma, jis dirbo, as studijavau tuo metu

Sakiau, kad tavo vyras juodadarbis, nes tik po vidurinės dirbt pradėjo ir visą laiką tik dirbo. Užtai ir neturit apie ką pasikalbėt, įdomiau tau čia su mumis, išsilavinusiomis moterimis 4u.gif
Atsakyti