QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 10, 13:10)
Aš esu dirbus ir moterų, ir tik vyrų, ir mišriam kolektyve. Su vyrais dažnai net įdomiau, daugiau, įvairesnių temų. Ne tokių bukų - turbūt šito tau labiausiai trūksta
as irgi dirbus ivairiuose darbuose ir kolektyvuose, ir taip su vyrais tikrai gali buti labia idomu ir gali buti labai daug idomiu temu, ne kart aminejau buvusius kolegas musulmonus is restorano darbu. tik as kalbejau apie konkrecius dabartinius kolegas, su kuriais dirbau prie vieno prjekto 3 m, tai airiai ir su jais buvo gana nuobodu, labai poliktorektiski, na siek tiek pasnekedavom, bet tik apie ora, vaikus , futbola, hurlinga ir siek tiek politika na viskas mandagiom pavirsutinem frazem, jie sau daugiau neleidzia....
pries tai dirbau kelis menesius su pakistanieciu, indu, airiu, tai labai fainai dirbom ir priplepejom daug, dabar vel naujas etapas metai beveik visi namie ir is vis beveik nebebendraujam, tik susirinkimai kartais. Pastebejau jaunesni airiai laisvesni, uzsienieciai laisvesni vyresni ariai labai isitempia bendravimo klausimasi, yapc tokisoe istaigose kaip musu, kur labai daug to politkorektiskumo..
dar klausimu bus apie mano kolegas? kaip tai is vis risasi su gyvenimu ir draugmis gyvenime?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 10, 13:12)
As taves klausiu kur gyvenot ir barskinotes? Pas tavo mama?
Raportuoja ji kaip jos mama gyvena🤣, nors nei kas klause nei ka🤣
Tavo vyras lutuke, tavo. Pas jus gyvent atejo?
As jau rasiau,kad nuomavomes buta,kur gyvenom kartu, tu i tai pasijuokei, ir va jau pasirodo pamirsai... nesijaudini del savo atminties...?
Ne, mes su tevais niekad negyvenom nei mano, nei vyro. Niekad nenoreciau gyenti su tevais...O kur tu su vyru pasigyvenai pas tavo mama po vestuviu?