Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(cambala @ 2021 02 10, 13:03)
Kur su vyru po vestuviu apsigyvenot? Pas tavo mama atejo juk vyras. Ar ne?
O barskinotes kur pries vestuves?

o varge, juk jau sakiau, net pasijuokei, kad iki vestuviujau kartu gyvenom lotuliukas.gif pamirsai? vos pora dienu atgal bigsmile.gif

ne mano mama po skyrybu negyveno ir negyvena su jokiu kitu vyru.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 10, 12:56)
Aaa, o given sakė, kad savo bukumą tyrinėji čia.
Nors aš manau, kad esi tiesiog addicted  4u.gif

matau issisemei, na susikaupk, ka nors idomaus sukurk, pasnekesim veliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 10, 13:02)
na ne tas pats bendrauti su moterim ir vyrais, aisku, randam bendru pokalbiu, bet nera ka lyginti  mirksiukas.gif nedirbus tu gi su vyrais ir apalmai kolegom, ka tu is  vis zinai biggrin.gif

Aš esu dirbus ir moterų, ir tik vyrų, ir mišriam kolektyve. Su vyrais dažnai net įdomiau, daugiau, įvairesnių temų. Ne tokių bukų - turbūt šito tau labiausiai trūksta biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 10, 13:09)
matau issisemei, na susikaupk, ka nors idomaus sukurk, pasnekesim veliau  4u.gif

Kaip nebėr ką atsakyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 10, 13:09)
o varge, juk jau sakiau, net pasijuokei, kad iki vestuviujau kartu gyvenom lotuliukas.gif pamirsai? vos pora dienu atgal  bigsmile.gif

ne mano mama po skyrybu negyveno ir negyvena su jokiu kitu vyru.
Papildyta:

matau issisemei, na susikaupk, ka nors idomaus sukurk, pasnekesim veliau  4u.gif

As taves klausiu kur gyvenot ir barskinotes? Pas tavo mama?

Raportuoja ji kaip jos mama gyvena🤣, nors nei kas klause nei ka🤣

Tavo vyras lutuke, tavo. Pas jus gyvent atejo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 10 vasario 2021 - 13:14
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 10, 13:10)
Aš esu dirbus ir moterų, ir tik vyrų, ir mišriam kolektyve. Su vyrais dažnai net įdomiau, daugiau, įvairesnių temų. Ne tokių bukų - turbūt šito tau labiausiai trūksta  biggrin.gif

as irgi dirbus ivairiuose darbuose ir kolektyvuose, ir taip su vyrais tikrai gali buti labia idomu ir gali buti labai daug idomiu temu, ne kart aminejau buvusius kolegas musulmonus is restorano darbu. tik as kalbejau apie konkrecius dabartinius kolegas, su kuriais dirbau prie vieno prjekto 3 m, tai airiai ir su jais buvo gana nuobodu, labai poliktorektiski, na siek tiek pasnekedavom, bet tik apie ora, vaikus , futbola, hurlinga ir siek tiek politika na viskas mandagiom pavirsutinem frazem, jie sau daugiau neleidzia.... biggrin.gif pries tai dirbau kelis menesius su pakistanieciu, indu, airiu, tai labai fainai dirbom ir priplepejom daug, dabar vel naujas etapas metai beveik visi namie ir is vis beveik nebebendraujam, tik susirinkimai kartais. Pastebejau jaunesni airiai laisvesni, uzsienieciai laisvesni vyresni ariai labai isitempia bendravimo klausimasi, yapc tokisoe istaigose kaip musu, kur labai daug to politkorektiskumo..

dar klausimu bus apie mano kolegas? kaip tai is vis risasi su gyvenimu ir draugmis gyvenime?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 10, 13:12)
As taves klausiu kur gyvenot ir barskinotes? Pas tavo mama?

Raportuoja ji kaip jos mama gyvena🤣, nors nei kas klause nei ka🤣

Tavo vyras lutuke, tavo. Pas jus gyvent atejo?

As jau rasiau,kad nuomavomes buta,kur gyvenom kartu, tu i tai pasijuokei, ir va jau pasirodo pamirsai... nesijaudini del savo atminties...? unsure.gif

Ne, mes su tevais niekad negyvenom nei mano, nei vyro. Niekad nenoreciau gyenti su tevais...O kur tu su vyru pasigyvenai pas tavo mama po vestuviu?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 10, 13:21)
as irgi dirbus ivairiuose darbuose ir kolektyvuose, ir taip  su vyrais tikrai gali buti labia idomu ir gali buti labai daug idomiu temu, ne kart aminejau buvusius kolegas musulmonus is restorano darbu. tik as kalbejau apie konkrecius dabartinius kolegas, su kuriais dirbau prie vieno prjekto 3 m, tai airiai ir su jais buvo gana nuobodu, labai poliktorektiski, na siek tiek pasnekedavom, bet tik apie ora, vaikus , futbola, hurlinga ir siek tiek politika na viskas mandagiom pavirsutinem frazem,  jie sau daugiau neleidzia....  biggrin.gif pries tai dirbau kelis menesius su pakistanieciu, indu, airiu, tai labai fainai dirbom ir priplepejom daug, dabar vel naujas etapas metai beveik visi namie ir is vis beveik nebebendraujam, tik susirinkimai kartais. Pastebejau jaunesni airiai laisvesni, uzsienieciai laisvesni vyresni ariai labai isitempia bendravimo klausimasi, yapc tokisoe istaigose kaip musu,  kur labai daug to politkorektiskumo..

dar klausimu bus apie mano kolegas? kaip tai is vis risasi su gyvenimu ir draugmis gyvenime?

Taip ir sakyk, kad sutari tik su babajais indus plaunančiais, o normalūs žmonės su tavim nelabai nori bendraut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 10, 13:21)

As jau rasiau,kad nuomavomes buta,kur gyvenom kartu, tu i tai pasijuokei, ir va jau pasirodo pamirsai... nesijaudini del savo atminties...?  unsure.gif

Ne, mes su tevais niekad negyvenom nei mano, nei vyro. Niekad nenoreciau gyenti su tevais...O kur tu su vyru pasigyvenai pas tavo mama po vestuviu?

Neissisukinek nuo klausimo, puikiausiai supranti ko klausiu. Kur barskinotes pries vestuves? Kieno bute? Tik nesakyk kad draugavot draugavot nuo mokyklis laiku 5 metus, po 5 ar kiek metu issinuomavot buta , pradejot barskintis ir po 2 ju men apsivedet.

I tavo klausima atsakysiu iai i sita atsakysi. Be to esu rasiusi.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 10, 13:24)
Taip ir sakyk, kad sutari tik su babajais indus plaunančiais, o normalūs žmonės su tavim nelabai nori bendraut smile.gif

na va ir kaip manai, kaip man atskayti i tavo toki brieda, pasakysiu, kad buka verksi, o tai paciai kaip tavo zinute atrodo? adekvati? ismintinga? izvalgi?

musu darbe niekas indu neplauna...nebent savo po pietu mirksiukas.gif

bet va kas kliuna man tai tavo rasizmas ir noras paniekinti zmones, pagal ju tautybe, kodel tau taip?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 10, 13:27)
Neissisukinek nuo klausimo, puikiausiai supranti ko klausiu. Kur barskinotes pries vestuves? Kieno bute? Tik nesakyk kad draugavot draugavot nuo mokyklis laiku 5 metus, po 5 ar kiek metu issinuomavot buta , pradejot barskintis ir po 2 ju men apsivedet.

I tavo klausima atsakysiu iai i sita atsakysi. Be to esu rasiusi.

NUOMOJAMAMA KARTU, kaip tau tai aiskiau parasyti, kur koks issisukinejimas?????
man gali nieko neatsakyti,bent nepamirs, ka parasiau po 3 sekundziu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 10, 13:30)

NUOMOJAMAMA KARTU, kaip tau tai aiskiau parasyti, kur koks issisukinejimas?????
man gali nieko neatsakyti,bent nepamirs, ka parasiau po 3 sekundziu  biggrin.gif  biggrin.gif

Tai jus susitare buvot, kad pirma issinuomosit buta ir til ten barskinsites? Nemeluok.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 10, 13:30)

musu darbe niekas indu neplauna...

Tai kokiam cia restorane dirbai, kur indu neplove?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 10, 13:35)
Tai jus susitare buvot, kad pirma issinuomosit buta ir til ten barskinsites? Nemeluok.
Papildyta:

Tai kokiam cia restorane dirbai, kur indu neplove?

tu rimtai manai as tau parasysiu dabar savo intymia patirti, pirmos nakties ispudzius, kur ir kaip taibuvo? ritmai tikiesi? bigsmile.gif
Beja, mano vyras buvo pasipirses, kai mes apsigyvenom kartu tongue.gif

biggrin.gif kodel tu taip skirstai darbus? manai mane taip kazkaip pazeminsi? net jei buciau dirbusi, nieko nematyciau blogo tame. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 10, 11:30)
Nežinau, kodėl. galbūt todėl, kad žmogaus nuomonė kinta, aspektai, kontekstai. gal baimė, kad dukra mergaitė, o vyrų visokių būna.
...

Na taip, idomiai, nuomone pakito vejeliui paputus. Kad ir tavo ir mylimukes gvildenami sitauciju panasumai. Kaip tau nemalonu, kai panos priespastato, apipildamos tavaji gyvenima lutukes "padazeliu", kuri ji pilsto ant mylimukes... Sunku kazkaip "nuryti", o va kitoms privalu, nes ji netokia, ji kitokia, nes tu su ja buvai susitikusi, puda druskos suvalgei, taip gerai ja pazinai, kad duodi keprue prisikti del jos.

Ai tiek, to. Bent jau as pabaksnojau tave i tavo pacios ir tavo draugikes alogiskumus. Nesupranti, neizvelgi, nereikia. Problemos su sazine. Negebjimas suvokti pustoniu. Ar man del to skauda, jau ne. Juokinga stebeti tavaji vartymasi, ir kaip tu falsyvai, del to atrodai.

O siaip, eilini karta lygioje vietoje keli sarsala.
Siaip, kur tavasis draugiskumas, va pastoviai bandai igelti cambalai, rasydama negatyva apie ja. Itariu, su ja nebuvai susitikusi, ji nera vegane-vegetare, todel ir pakatumo jos fintams nera mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 10, 13:37)
tu rimtai manai as tau parasysiu dabar savo intymia patirti, pirmos nakties ispudzius, kur ir kaip taibuvo? ritmai tikiesi?  bigsmile.gif
Beja, mano vyras buvo pasipirses, kai mes apsigyvenom kartu  tongue.gif
biggrin.gif  kodel tu taip skirstai darbus? manai mane taip kazkaip pazeminsi? net jei buciau dirbusi, nieko nematyciau blogo tame. mirksiukas.gif

Ir taip aisku, kad pirma pasibarskinai, o tik paskui issinuomavot.
Tai kaip cia taip, a, dorovingoji? Ko ne po sliubo baznycioje?
Ir dar mat per puse nuomavot. Tai ko ne vyras isnuomavo?
Cia kitas badai kad kazkas pas jazka i buta atejo, bet savo susmirdusiu triusyku neprasiuostai, tik kitus moralizuji issijuosusi.

Nesk8rstau darbu. Tiesiog keista kad restorane kur dirbai niekas indu neplove .
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 10, 13:00)

be melu niekaip?  biggrin.gif

Is Sviesos niekada nemeluoja.

Kai tamsta buvai ir dar busi prigauta meluojant ne karta.
Negrazu tepti savo meslu padoru zmogu. Bet, bandyk, svaresne po to nebusi.

Given, na matai mirksiukas.gif
Sakai nezinojai, dabar zinai.
Sakai tai neva jos gynyba, kai ja puola? Is Sviesos ja puole? Tu tikrai tuo tiki?
Atsakyti