QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 10, 12:40)
O tavo vyras nėra tau draugas? Bankomatas tik? Ar tu ir žodžio "draugas" nežinai reikšmės?
Pasirodo, ne tik rašyti nemoki, bet ir lietuviškus žodžius pamiršti jau.
Aš apie tavo vyrą nieko nekūriau, o tu kūrei.
Bet ne esmė kūryboje. Esmė, kad tu esi veidmainė.
Apie savivertę, net neabejoju, tu labai gerai viską žinai kaip moteris, kuri svarsto gerti testosteroną, kad tik atsirastų noro vyrui duot įkišt )) gerai sakai, mano savivertė iki tiek dar nepakilusi
Pasirodo, ne tik rašyti nemoki, bet ir lietuviškus žodžius pamiršti jau.
Aš apie tavo vyrą nieko nekūriau, o tu kūrei.
Bet ne esmė kūryboje. Esmė, kad tu esi veidmainė.
Apie savivertę, net neabejoju, tu labai gerai viską žinai kaip moteris, kuri svarsto gerti testosteroną, kad tik atsirastų noro vyrui duot įkišt )) gerai sakai, mano savivertė iki tiek dar nepakilusi
kokie isvartymai, ne zinok ne tai pyra. Vyras yra vyras(sutuoktinis)jie nei draugas, nei bankomatas, nei dar kazkas, o jis vyras, kaip ir as zmona, ne sugyventine, ne drauge, ne meiluze.... ir tuo paciu mes ir mylimes i rgyvenam kartu ir draugiskai bendraujam, ir t.t.
oi nekuriai, oi nekuriai ir ka as pirkuriau apie tavo sugyventini, ne pas tave bute gyvenat ar gal susituoket?jei pataisysi mane , butinai pasitaisiu ir sakysiu,kad suklydau darydama tokasi isvadas is tavo zinuciu
o dieve, kas per interpretacija, tai jei pasakyciau, kad noriu su petelne patrankyti vyrui per galva, tai jau buciau zudike recidyviste . na kodel jusu argumentai tokie lievi visada paimam pires 8 m buta tema, iskraipom minti ir pateikiam, ir tu tikrai niekada niekada nieko nekuri