Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(cambala @ 2021 02 10, 11:37)
Taip taip. Mes jau supratom kad niekas, apart Given , buterbrodu su tavim nevalgytu.

kodel? Montevertei dar buterbrodus duociau, o tu manai visas vaisinciau? bigsmile.gif optimiste biggrin.gif
ai dar su uarda butu idomu gyvai pabendrauti, atrodo mastantis zmogus.

Zinai , kas idomiausia? Bendrauti su zmogum, kurio pasauleziura visai kitokia, bet kuris sugeba argumentais pagristi savo nuomone, nepulti i asmeniskumus, isizeidineti ir t.t. va taip pvz Monteverte man atskleide visai kita poziuri i kitus dalykus, ka seniau neigiau visiskai.
Labiausiai ir gerbiu tokius zmones, kurie sugeba argumentuotai kalbeti, kurie isiskaito i tai, ka rasai, kurie neisvarto kito zinuciu, neprikuria, nemeluoja, kad nors taip prakist savo tiesas. Patinka apsiskaite zmones, issilavine, tobulejantys ir mastantys... deja, tokiu visada mazuma. Idomucia is tos mazumos, jei pastebejai niekad nereguoja asmeniskai, argumentuotai kalba, ir turi labai unikalu pasaulio matyma. Va su tokiais idomu ir buterbrodus valgyti... o su jumis kas butu, vien pletkai biggrin.gif net sio posto nesuprasi... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 10, 11:38)
Tavęs ji neperspjauna.

Rimtai meluoti, keikti, prisigalvoti nesamoniu, net smeisti mirusi zmogu tau kaip suprantu visiskai normalu ar ne? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 02 10, 11:39)
Lutuke nuo pat pradziu tarp eiluciu durnindavo oponentes. Kai zmogus susirieja su puse forumo, galgi reikia susimastyti, apie bendravimo buda. As irgi daznai priestarauju, bet kazkodel nestoviu spjaudyniu ratelio centre. Pagalvok, kodel.
</p>

be melu niekaip? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 10, 11:58)
kodel? Montevertei dar buterbrodus duociau, o tu manai visas vaisinciau?  bigsmile.gif optimiste  biggrin.gif
ai dar su uarda butu idomu gyvai pabendrauti, atrodo mastantis zmogus.

Zinai , kas idomiausia? Bendrauti su zmogum, kurio  pasauleziura visai kitokia, bet kuris sugeba argumentais pagristi savo nuomone, nepulti i asmeniskumus, isizeidineti ir t.t. va taip pvz Monteverte man atskleide visai kita poziuri i kitus dalykus, ka seniau neigiau visiskai.
Labiausiai ir gerbiu tokius zmones, kurie sugeba argumentuotai kalbeti,  kurie isiskaito i tai, ka rasai, kurie neisvarto kito zinuciu, neprikuria, nemeluoja, kad nors taip prakist savo tiesas. Patinka apsiskaite zmones, issilavine, tobulejantys ir mastantys... deja, tokiu visada mazuma. Idomucia is tos mazumos, jei pastebejai niekad nereguoja asmeniskai, argumentuotai kalba, ir turi labai unikalu pasaulio matyma. Va su tokiais idomu ir buterbrodus valgyti... o su jumis kas butu, vien pletkai  biggrin.gif net sio posto nesuprasi... biggrin.gif

Klausyk, visiems aisku kad tu vienisa, neturi realybej jokiu draugiu, tai nors sm atrandi sau kokius nuskriaustus asmenis, kurie tave " palaiko" - na ta pati Given, mizne, uarda. Dar maja di . Ir su visom tu jom valgytum tuos buterbrodus, kad nors kiek jos su tavim sutinka ir nrsiuncia taves nx.
Tu esi apgailetina.
Prie manes kazkada bandei plaktis( ten jums paliktoj temoj dar 0radzioj kazkur ulyra tavo rasliava), tipo tu zinai kodel as taves nemegstu, bet va tau mano vertybes patinka ir jei kes susitiktumem gyvai - mes turetumem apie ka kalbetis. Na kazkas panasaus. As tave iskart pasiunciau , niekada man su tavim nebus apie ja kalbetis, nes tu viena sakai, kita galvoji, trecia deklaruoji, nemoki priimt koto nuomones, iskart pradedi durnint opobenta. Todel ir neturi nei draugu nei pazistamu.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 10, 11:12)
Kaip kuo?
nu blyn. viskuo. alimentais, bendavimu, bendra veikla, emociniu ryšiu.
kad pasiskolina kartais babkių - čia visas paveikslas manai?
vat idėjau jam aną savaitę maisto konservuoto, augalinio, nes neturi viryklės namie po gaisro.
o visa kita...
nu c'mon. nebuk kaip C. iš vienos linijos visą gyvenimą apie žmogų.

Tai vieną kartą skolinosi, kaip neseniai rašei, ar KARTAIS paskolini? Jau pradedi painiotis savo žodziuose kaip L?

Iš ko jis moka alimentus, jei nuolat skolinasi? Ok ok, kartais...
Bepigu mokėti, kai tu jam butą nupirkai ir nereikia savo užpakaliu rūpintis smile.gif

O tai vaikais tik vienas tėvas rūpinasi, kitas ne?
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2021 02 10, 11:14)
ar tau tikrai rūpi tau skiriama etiketė? nes man tai tikrai ne.
tu žinai, kas tu esi, aš žinau, kas aš. iš kur tokios emocijos etiketėms? juk ji tau nesvarbus nikas...
pažiūrėk, kuo Cambala mane laiko.

Kodėl neatsakinėji nepatogių klausimų? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 10, 11:24)

O cia melas. Jum patogiau sis melas? Kodel Monteverte taip nesijaucia, o kiek mes daug nesutikom pvz dievu temoje. Gal pas jsu probelmos, o ne mano zodziose, ka djus taip jauciates? biggrin.gif

Aš su mergom esu iki mėlynumo diskutavus irgi, visgi kiek laiko jau sm, bet niekada neišbukinom viena kitos. Tai gal tavo problemos, kad nesugebi žmoniškai diskutuoti?
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2021 02 10, 11:28)
o kuom aš neneutrali? kad nepradėjau rėkti: L nustok varyt ant Mylimukes?
ar neužteko, kad aš tiesiog neantrinau jos postų?
o kiek sykių ant manęs varė (kad ir tu), ar Mylimukė mane gynė?
brandus žmogus pats prisiima gynybą už save.

o tu man esi neutrali? nepastebėjau. nuo kada tiek emocijų mano atžvilgiu?

Bet L tai juk gynei nuo mūsų stovyklos.
Tai kuo tu neutrali?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 10, 11:35)
tai, ka tu nori suprasti, jei skaitai dalim? o paskui akis vartai

AS TO NENEIGIU  biggrin.gif tu pajegi tai suprasti ir kokiu formatu as aiskinu, kodel santuoka svarbi?
yra zmoniu kuriem niekas nesvarbu, net gyvybe, kaip tai risasi su tuo, ka as rasau?

Rišasi taip, kad santuoka svarbi TAU ASMENIŠKAI ir dar daliai žmonijos, o ne visiems. Tu šito nepajėgi suprasti. Tik moki pripaišyt sutrikimus ir ligas, kai tau nepritariama.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 10, 11:38)
na kaip bus su tokiom zinutem mylimuke, monterkista, na ka jus galvojat? kaip si leksika? jum gi nekliuna ar ne?  biggrin.gif

O tau tavo leksika nekliūna?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 10, 11:47)
as taves klausiu, tai visgi sakai nesi geresne uz Monteverte ir uz mane ar ne? biggrin.gif
Papildyta:
Per paskutines kelias dienas jau n kartu parasiau kodel , arba skaityk vsiak arba neklausinek 10 k

Jau senaiai baigesi neasmeniskumu era  biggrin.gif ale uzkliuvo tau tas alfonasas, ziurek, jei jis alfonsas, tai ko tu pyksti ant manes, o jei ne, tai vel zinai, akd ne ko pykti , sakyk as klystu ir tiek. Kam cia savaite putotis?
Mano zinute buvo ne apie tavo "drauga ", o tave, tavo poziuri i save, tavo vertybes....

Draugam, ziurek tu nei nezinai kaip ji vadinti, nei jis tau draugas nei ka, sugyventinis, ko taip nepatinka tikri vardai? biggrin.gif

Tai pripažįsti, kad judvi su M esat tokios pat bi*ch kaip ir aš? smile.gif

Taip, man užkliuvo tavo nusišnekėjimai, kaip ir tau kliūna mūsų. Tai? smile.gif
Bet tu apie mano draugą pirma prabilai, įkišai visai ne į temą, nes buvo kalba apie vakcinas. Norėjai pašiept, gali nesivartyt kaip kirmėlė dabar. Juk given vyro nevadini alfonsu, nors JI PIRKO JAM BUTĄ. Ir šelpia dar.

Iš kur ištraukei, kad aš nežinau, kaip vadinti? Būni tarp mano draugų, giminių? Niekada gyvenime neturėjau dėl to problemų. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 10, 12:06)
Klausyk, visiems aisku kad tu vienisa, neturi realybej jokiu draugiu, tai nors sm atrandi sau kokius nuskriaustus asmenis, kurie tave " palaiko" - na ta pati Given, mizne, uarda. Dar maja di . Ir su visom tu jom valgytum tuos buterbrodus, kad nors kiek jos su tavim sutinka ir nrsiuncia taves nx.
Tu esi apgailetina.
Prie manes kazkada bandei plaktis( ten jums paliktoj temoj dar 0radzioj kazkur ulyra tavo rasliava), tipo tu zinai kodel as taves nemegstu, bet va tau mano vertybes patinka ir jei kes susitiktumem gyvai - mes turetumem apie ka kalbetis. Na kazkas panasaus. As tave iskart pasiunciau , niekada man su tavim nebus apie ja kalbetis, nes tu viena sakai, kita galvoji, trecia deklaruoji, nemoki priimt koto nuomones, iskart pradedi durnint opobenta. Todel ir neturi nei draugu nei pazistamu.

jei visiem jau aisku, kam vis 4 metus tai kartoji? bigsmile.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 10, 11:49)
juoku nesupranti, na visai neikerti kitu zmoniu zinuciu, na visai.. lotuliukas.gif
klausyk, mylimuke, tu nesedi ant hromonu sintetiniu netycia? tai paaiskintu tavo neadekvatuma paskutinius metus...

Aš labiau manyčiau, kad tu sėdi. Juk pas tave sutrikimai buvo.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 10, 12:24)
jei visiem jau aisku, kam vis 4 metus tai kartoji? bigsmile.gif

lotuliukas.gif

Visiems tai aisku, tik tau paciai neaisku kodel draugiu realybej neturi. Tu bendraut nemoki, o paskui verki kad tave skriaudzia.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 10, 12:23)
Aš su mergom esu iki mėlynumo diskutavus irgi, visgi kiek laiko jau sm, bet niekada neišbukinom viena kitos. Tai gal tavo problemos, kad nesugebi žmoniškai diskutuoti?

Rišasi taip, kad santuoka svarbi TAU ASMENIŠKAI ir dar daliai žmonijos, o ne visiems. Tu šito nepajėgi suprasti. Tik moki pripaišyt sutrikimus ir ligas, kai tau nepritariama.

tai kodel to nedarai diskutuodama su manim, Monteverte, ko kuri ar tampai cambalos prikurtas nesamones?

kaba vsiai ne apie tai buvo biggrin.gif
ir vel nesamone biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 10 vasario 2021 - 12:29
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 10, 12:29)
tai kodel to nedarai diskutuodama su manim, Monteverte, ko kuri ar tampai cambalos prikurtas nesamones?

kaba vsiai ne apie tai buvo  biggrin.gif
ir vel nesamone biggrin.gif

Kodėl aš turiu meluoti ir sakyt, kad jūs protingos, jeigu jūs bukos? Aš tik įvardiju faktus smile.gif

Va ir vėl bukas galvos daužymas pas tave, nesugebi suvokti elementarių dalykų. Nėra prasmės diskutuoti.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 10, 12:23)
O tau tavo leksika nekliūna?
Papildyta:

Tai pripažįsti, kad judvi su M esat tokios pat bi*ch kaip ir aš? smile.gif

Taip, man užkliuvo tavo nusišnekėjimai, kaip ir tau kliūna mūsų. Tai? smile.gif
Bet tu apie mano draugą pirma prabilai, įkišai visai ne į temą, nes buvo kalba apie vakcinas. Norėjai pašiept, gali nesivartyt kaip kirmėlė dabar. Juk given vyro nevadini alfonsu, nors JI PIRKO JAM BUTĄ. Ir šelpia dar.

Iš kur ištraukei, kad aš nežinau, kaip vadinti? Būni tarp mano draugų, giminių? Niekada gyvenime neturėjau dėl to problemų.  mirksiukas.gif

Klausimu i klausima atsakai, ko suki tema nuo cambalos, bijai jos ar jau tavo guru patapo ji? biggrin.gif

Bendravimo, kalbos lygiu cia forume taip. Tiek, kad yra vienas svarbus skirtumas, as apie jus nieko nekuriu, nemeluoju, neiskraipau jusu zinuciu. Bet mano teisybe gali buti pasirodo daug skaudesne, jusu melai nelabai veikia biggrin.gif Bet jo suprantu, kad kai kurios mano zinutes yra tikrai bjaurios, tiek, kad teisingos biggrin.gif

O tu apie mano vyra tai gyvenime nesi snekejusi? lotuliukas.gif o as tik pirma kart prabilau mirksiukas.gif
kalba buvo butent apie saviverte, nes tu nesupratai, kodel reikia kompnesacijos uz suleistas 5 vakcinas, tai buvo tik pastebejiams, kad neturi tu tos savivertes, o gyevnimas su sugyventiniu tavo bute, buvo tik ktam argumentas.

O tai cia ko nevadini, draugas ale, paslaptis kokia biggrin.gif Juk sugyventinis, o ne draugas, su draugais nemiegama biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 10, 12:26)
Aš labiau manyčiau, kad tu sėdi. Juk pas tave sutrikimai buvo.

tai neatsakysi? nesmagu?

kokie? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 10, 12:29)
Visiems tai aisku, tik tau paciai neaisku kodel draugiu realybej neturi. Tu bendraut nemoki, o paskui verki kad tave skriaudzia.

tu manai dar 4 m tai kartosi ir mane itikinsi? ar koks tavo zinuciu motyvas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 10, 12:36)
Klausimu i klausima atsakai, ko suki tema nuo cambalos, bijai jos ar jau tavo guru patapo ji?  biggrin.gif

Bendravimo, kalbos lygiu cia forume taip. Tiek, kad yra vienas svarbus skirtumas, as apie jus nieko nekuriu, nemeluoju, neiskraipau jusu zinuciu. Bet mano teisybe gali buti pasirodo daug skaudesne, jusu melai nelabai veikia  biggrin.gif Bet jo suprantu, kad kai kurios mano zinutes yra tikrai bjaurios, tiek, kad teisingos  biggrin.gif

O tu apie mano vyra tai gyvenime nesi snekejusi? lotuliukas.gif o as tik pirma kart prabilau  mirksiukas.gif
kalba buvo butent apie saviverte, nes tu nesupratai, kodel reikia kompnesacijos uz suleistas 5 vakcinas, tai buvo tik pastebejiams, kad neturi tu tos savivertes, o gyevnimas su sugyventiniu tavo bute, buvo tik ktam argumentas.

O tai cia ko nevadini, draugas ale, paslaptis kokia  biggrin.gif Juk sugyventinis, o ne draugas, su draugais nemiegama  biggrin.gif

O tavo vyras nėra tau draugas? Bankomatas tik? Ar tu ir žodžio "draugas" nežinai reikšmės?
Pasirodo, ne tik rašyti nemoki, bet ir lietuviškus žodžius pamiršti jau.
Aš apie tavo vyrą nieko nekūriau, o tu kūrei.
Bet ne esmė kūryboje. Esmė, kad tu esi veidmainė.
Apie savivertę, net neabejoju, tu labai gerai viską žinai smile.gif kaip moteris, kuri svarsto gerti testosteroną, kad tik atsirastų noro vyrui duot įkišt smile.gif)) gerai sakai, mano savivertė iki tiek dar nepakilusi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 10 vasario 2021 - 12:41
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 10, 12:35)
Kodėl aš turiu meluoti ir sakyt, kad jūs protingos, jeigu jūs bukos? Aš tik įvardiju faktus smile.gif

Va ir vėl bukas galvos daužymas pas tave, nesugebi suvokti elementarių dalykų. Nėra prasmės diskutuoti.

tai kodel tu stebiesi, kad as darau ta pati? bigsmile.gif

tai ko diskutuoji?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 10, 12:39)
tai neatsakysi? nesmagu?

kokie? blink.gif

Dvi operacijos "be reikalo" ir negalėjai pastoti ilgą laiką.
Sveikuolės požymiai 👍

Neatsakysiu, nes ne tavo reikalas smile.gif

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 10, 12:41)
tai kodel tu stebiesi, kad as darau ta pati?  bigsmile.gif

tai ko diskutuoji?

O kodėl tu su bukom diskutuoji?
Atsakyti