QUOTE(given444 @ 2021 02 10, 11:12)
Kaip kuo?
nu blyn. viskuo. alimentais, bendavimu, bendra veikla, emociniu ryšiu.
kad pasiskolina kartais babkių - čia visas paveikslas manai?
vat idėjau jam aną savaitę maisto konservuoto, augalinio, nes neturi viryklės namie po gaisro.
o visa kita...
nu c'mon. nebuk kaip C. iš vienos linijos visą gyvenimą apie žmogų.
Tai vieną kartą skolinosi, kaip neseniai rašei, ar KARTAIS paskolini? Jau pradedi painiotis savo žodziuose kaip L?
Iš ko jis moka alimentus, jei nuolat skolinasi? Ok ok, kartais...
Bepigu mokėti, kai tu jam butą nupirkai ir nereikia savo užpakaliu rūpintis
O tai vaikais tik vienas tėvas rūpinasi, kitas ne?
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2021 02 10, 11:14)
ar tau tikrai rūpi tau skiriama etiketė? nes man tai tikrai ne.
tu žinai, kas tu esi, aš žinau, kas aš. iš kur tokios emocijos etiketėms? juk ji tau nesvarbus nikas...
pažiūrėk, kuo Cambala mane laiko.
Kodėl neatsakinėji nepatogių klausimų?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 10, 11:24)
O cia melas. Jum patogiau sis melas? Kodel Monteverte taip nesijaucia, o kiek mes daug nesutikom pvz dievu temoje. Gal pas jsu probelmos, o ne mano zodziose, ka djus taip jauciates?
Aš su mergom esu iki mėlynumo diskutavus irgi, visgi kiek laiko jau sm, bet niekada neišbukinom viena kitos. Tai gal tavo problemos, kad nesugebi žmoniškai diskutuoti?
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2021 02 10, 11:28)
o kuom aš neneutrali? kad nepradėjau rėkti: L nustok varyt ant Mylimukes?
ar neužteko, kad aš tiesiog neantrinau jos postų?
o kiek sykių ant manęs varė (kad ir tu), ar Mylimukė mane gynė?
brandus žmogus pats prisiima gynybą už save.
o tu man esi neutrali? nepastebėjau. nuo kada tiek emocijų mano atžvilgiu?
Bet L tai juk gynei nuo mūsų stovyklos.
Tai kuo tu neutrali?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 10, 11:35)
tai, ka tu nori suprasti, jei skaitai dalim? o paskui akis vartai
AS TO NENEIGIU
tu pajegi tai suprasti ir kokiu formatu as aiskinu, kodel santuoka svarbi?
yra zmoniu kuriem niekas nesvarbu, net gyvybe, kaip tai risasi su tuo, ka as rasau?
Rišasi taip, kad santuoka svarbi TAU ASMENIŠKAI ir dar daliai žmonijos, o ne visiems. Tu šito nepajėgi suprasti. Tik moki pripaišyt sutrikimus ir ligas, kai tau nepritariama.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 10, 11:38)
na kaip bus su tokiom zinutem mylimuke, monterkista, na ka jus galvojat? kaip si leksika? jum gi nekliuna ar ne?
O tau tavo leksika nekliūna?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 10, 11:47)
as taves klausiu, tai visgi sakai nesi geresne uz Monteverte ir uz mane ar ne?
Papildyta:
Per paskutines kelias dienas jau n kartu parasiau kodel , arba skaityk vsiak arba neklausinek 10 k
Jau senaiai baigesi neasmeniskumu era
ale uzkliuvo tau tas alfonasas, ziurek, jei jis alfonsas, tai ko tu pyksti ant manes, o jei ne, tai vel zinai, akd ne ko pykti , sakyk as klystu ir tiek. Kam cia savaite putotis?
Mano zinute buvo ne apie tavo "drauga ", o tave, tavo poziuri i save, tavo vertybes....
Draugam, ziurek tu nei nezinai kaip ji vadinti, nei jis tau draugas nei ka, sugyventinis, ko taip nepatinka tikri vardai?
Tai pripažįsti, kad judvi su M esat tokios pat bi*ch kaip ir aš?
Taip, man užkliuvo tavo nusišnekėjimai, kaip ir tau kliūna mūsų. Tai?
Bet tu apie mano draugą pirma prabilai, įkišai visai ne į temą, nes buvo kalba apie vakcinas. Norėjai pašiept, gali nesivartyt kaip kirmėlė dabar. Juk given vyro nevadini alfonsu, nors JI PIRKO JAM BUTĄ. Ir šelpia dar.
Iš kur ištraukei, kad aš nežinau, kaip vadinti? Būni tarp mano draugų, giminių? Niekada gyvenime neturėjau dėl to problemų.