Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 10, 11:07)
skaičiau iki čia tik.

Ir vėl nesupranti, kad kitiems santuoka nebūtinai yra svarbi.
Jeigu tu esi nepajėgi suprasti tokių elementarių dalykų, tai nėra ką diskutuoti su tavim.

tai, ka tu nori suprasti, jei skaitai dalim? o paskui akis vartai

AS TO NENEIGIU biggrin.gif tu pajegi tai suprasti ir kokiu formatu as aiskinu, kodel santuoka svarbi?
yra zmoniu kuriem niekas nesvarbu, net gyvybe, kaip tai risasi su tuo, ka as rasau?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 10, 11:08)
Ne apie tai kalba.
Klausimas buvo lutukei, nes ji mylimuke paleistuvina, nieko apie ja nezinodama, o tavo elgesi pateisina, nors kruseisi su vedusiu vuru, ka, beje irgi zinojo visa mokykla. Kaip ir ta fakta, kad jis taip ir neisiskyre, taip ir liko su savo zmona.
Juk keliu dienu diskusija, lutukes postu kelimas tik parodo kokios jus abi esat apgailetinos ir neobjektyvios. Va lutukei mylimuke nepatinka - k* rvavoja, o tu va su ja buterbrodu paedei - tu ne tokia, tu dorovinga, dvasinga ir dar visokia tokia.
Zinok aklu cia nera, mato nariai kaip kas cia yra.

Todel, kad esme, ne vyru skaicius ir ne seksas su jais, NEDASYLA ?
Given is tikro dorovinga, dvasinga ir visokia kitokia, palamai labai geras zmogus, ko JUM DEL TO LABAI PAVYDU? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 10, 11:28)
o kuom aš neneutrali? kad nepradėjau rėkti: L nustok varyt ant Mylimukes?
ar neužteko, kad aš tiesiog neantrinau jos postų?
o kiek sykių ant manęs varė (kad ir tu), ar Mylimukė mane gynė?
brandus žmogus pats prisiima gynybą už save.

o tu man esi neutrali? nepastebėjau. nuo kada tiek emocijų mano atžvilgiu?

O ko atejusi iskart kimbi moontei i atlapus su skundais kad lutuke visos skriaudzia?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 10, 11:12)
Kaip kuo?
nu blyn. viskuo. alimentais, bendavimu, bendra veikla, emociniu ryšiu.
kad pasiskolina kartais babkių - čia visas paveikslas manai?
vat idėjau jam aną savaitę maisto konservuoto, augalinio, nes neturi viryklės namie po gaisro.
o visa kita...
nu c'mon. nebuk kaip C. iš vienos linijos visą gyvenimą apie žmogų.

va tame ir esme, kad ji jau virto cambala... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 10, 11:35)

Given is tikro dorovinga, dvasinga ir visokia kitokia, palamai labai geras zmogus, ko JUM DEL TO LABAI PAVYDU? bigsmile.gif

Taip taip. Mes jau supratom kad niekas, apart Given , buterbrodu su tavim nevalgytu.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 10, 11:13)
Psk tu nx su savo tiesom. Alkoholiko tapke, gyvenimo nesusitvarkiusi kitus mokina🤣

na kaip bus su tokiom zinutem mylimuke, monterkista, na ka jus galvojat? kaip si leksika? jum gi nekliuna ar ne? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 10, 11:38)
na kaip bus su tokiom zinutem mylimuke, monterkista, na ka jus galvojat? kaip si leksika? jum gi nekliuna ar ne?  biggrin.gif

Tavęs ji neperspjauna.
Atsakyti

aš neapsimetu, aš nenoriu reaguoti į dauguma postų.
jie tėra provokacijos. given, žiūrėk. given, žiūrėk.
ką žiūrėt.
o koks gyvenokartbobute žodynas, koks cambalos? ar aš tave audžiu dėl jų žodyno?
tu neskaitai, ką tik rašiau.
aš jau rašiau. taip, kaip Lutuke diskutuoja dabar, nediskutavo pradžioje. tu naujas čia nikas ar ne?
ar žinai, kas dėjosi prieš 7m ar panašiai?
todėl ir rašau, kad sėdėdamos visos čia nusivažiuoja.

kodėl mane, rečiausiai čia esančią, reikia tampyti už Lutukės žodžius.
tik todėl kad mes gyvai 2syk buvom susitikę Airijoje ir man liko nerealiai šiltas įspūdis apie žmogų?

Tu gal matei mane kur nors moralizuojancia kitas nares, kad jos puola Cambala ar gyvenokartabobute? :) Kaip manai kodel to nedarau? 

Lutuke nuo pat pradziu tarp eiluciu durnindavo oponentes. Kai zmogus susirieja su puse forumo, galgi reikia susimastyti, apie bendravimo buda. As irgi daznai priestarauju, bet kazkodel nestoviu spjaudyniu ratelio centre. Pagalvok, kodel.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 10, 11:38)
na kaip bus su tokiom zinutem mylimuke, monterkista, na ka jus galvojat? kaip si leksika? jum gi nekliuna ar ne?  biggrin.gif

O tu i savo adresa tikiesi kazkokios pagarbos?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 10, 11:14)
ar tau tikrai rūpi tau skiriama etiketė? nes man tai tikrai ne.
tu žinai, kas tu esi, aš žinau, kas aš. iš kur tokios emocijos etiketėms? juk ji tau nesvarbus nikas...
pažiūrėk, kuo Cambala mane laiko.

BUTENT , super Given 4u.gif

va ka ir sakau, kas nori supranta, pas ka nera kompleksu sau nesimauna jokiu veiksmazodziu... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 10, 11:14)
Paklausk Montevertės, kokia prasmė jos buvo šios žinutės? smile.gif
Aš jai atrašiau lygiai tą patį ką ji man smile.gif

as taves klausiu, tai visgi sakai nesi geresne uz Monteverte ir uz mane ar ne? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 10, 11:14)
Tu mane k* rva buvai isvadinusi maziausiai 3 kart. Bet ar man rupi?

o tu mane kiek kartu maziausiai 30, ir man tai nerupi, taigi paaiskink tai mylimukei, ne man, pas ja trauma nuo to matyt, kad tempia senus postus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 10, 11:17)
O kai mane ku rva išvadinai, ar paleistuve, tai čia kalbos apie tai, kas nesveika ir nedarnu?  smile.gif  tu nekalbi APSKRITAI paie dalykus tu rašai ASMENIŠKAI.
Juk ir dabar šaršalaa prasidėjo TIK todėl, kad tu MAN ASMENIŠKAI parašei apie mano draugą. O ne užvedei bendrą diskusiją apie alfonsus.

Per paskutines kelias dienas jau n kartu parasiau kodel , arba skaityk vsiak arba neklausinek 10 k

Jau senaiai baigesi neasmeniskumu era biggrin.gif ale uzkliuvo tau tas alfonasas, ziurek, jei jis alfonsas, tai ko tu pyksti ant manes, o jei ne, tai vel zinai, akd ne ko pykti , sakyk as klystu ir tiek. Kam cia savaite putotis?
Mano zinute buvo ne apie tavo "drauga ", o tave, tavo poziuri i save, tavo vertybes....

Draugam, ziurek tu nei nezinai kaip ji vadinti, nei jis tau draugas nei ka, sugyventinis, ko taip nepatinka tikri vardai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 10, 11:47)

o tu mane kiek kartu maziausiai 30,

Iskrypele tave vadinau. Dar gluse. Nes tu tokia esi.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 10, 11:19)
Tai tu esi kaip marionetė valdoma kitų žmonių, nesuvoki ka ir kaip rašai, tave kiti prievartauja  ?

juoku nesupranti, na visai neikerti kitu zmoniu zinuciu, na visai.. lotuliukas.gif
klausyk, mylimuke, tu nesedi ant hromonu sintetiniu netycia? tai paaiskintu tavo neadekvatuma paskutinius metus...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 10, 11:49)

klausyk, mylimuke, tu nesedi ant hromonu sintetiniu netycia?

Nu va, vel klulynus uostai biggrin.gif .
Atsakyti