Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(given444 @ 2021 02 10, 10:49)
Montekrista, kas ne, ar taip? aš atsakiau: nežinau.
aš tik tiek žinau, kad ji neturi teisimo dvasios savyje, nes ją gyvai pažįstu.
ji tiki santuoka, ir jai gyvenimas susimetus yra nerimtas.
bet gi pati parašė, jei vaikai būtų užauginti, nežino kaip elgtųsi.

jūs atseit labiau liberalesnės, bet Cambalai taip neatrodo. ji mane labiausiai teisia iš visų.
Cambalai rūpi labai mano ženota meilė prieš tris metus. nebuvo jis popieruose išsiskyręs. situacija buvo aptarta nesyk.
bet ir aš nebuvau išsiskyrusi ant popieriaus, kai kitus santykius pradėjau. ar čia nusikaltimas? Cambala galėtų viduramžių caru rūriku būti. nereiktų nė kuokos.

Geras pastebejimas. 4u.gif
Gal kad jos pacios linkusios teisti, mano zinutes tik per tokia prizme ir supranta? hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 10, 11:14)

pažiūrėk, kuo Cambala mane laiko.

Mdaa😃.
Ne, nu nebereikalo kai tik prisojungiau viena nate rase" kad su Given viskas aisku, pagarsejusi forume"...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 10, 11:04)
viskas galima, kas tik nori is vis siais laikais zmones kai kurie gyvena open relationship. mano kalbos yra ne apie tai,kas galima ir kas ne, o kas sveika ir kas nuveda i darnu gyvenima zmoniu, kad paskui nereiktu mediku, psichoterapiautu paslaugu. niekaip neaisku ?

O kai mane ku rva išvadinai, ar paleistuve, tai čia kalbos apie tai, kas nesveika ir nedarnu? smile.gif tu nekalbi APSKRITAI paie dalykus tu rašai ASMENIŠKAI.
Juk ir dabar šaršalaa prasidėjo TIK todėl, kad tu MAN ASMENIŠKAI parašei apie mano draugą. O ne užvedei bendrą diskusiją apie alfonsus.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 10, 09:08)
Juk keliu dienu diskusija, lutukes postu kelimas tik parodo kokios jus abi esat apgailetinos ir neobjektyvios.

aš jau parašiau apie savo poziciją. aš nesitapatinu ne su vien nare čia, ir už jų žodžius neatsakau.
yra mintys, kur mes sutinkame su Lutuke, yra mąstymai, kurie persipjauna.
o jūsų noras yra į vieną gardą suvaryti visus priešus arba draugus.
bet iš esmės, aš niekur ir negalėčiau būti su niekuo. nes net pradėjusi L nekęsti, kaip tu nori, netapsiu tavo drauge, nes esu veganė, iškrypus gyvūnų mylėtoja, senų bobulių žudikė. leisk man būti ten kur aš noriu. nė prie nieko.
bet taip, man L, visad bus artima, vien todėl kad ją gyvai mačiau. taip būtų jei ir su kita nare būčiau susitikusi ir ji man būtų patikusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 10 vasario 2021 - 11:20
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 10, 11:10)
o ko preparuoji zinutes, kaip moonte sako??? ko neikeliai pabaigos sakinio?? is kurio viskas aisku  biggrin.gif o geriau visas zinutes. Pacios prievartaujat man tuos zodzius parasyti, paskui pacios stebisi  biggrin.gif

Tai tu esi kaip marionetė valdoma kitų žmonių, nesuvoki ka ir kaip rašai, tave kiti prievartauja ?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 10, 11:10)
esmė, Cambala, tavo neapykantoje.
bet neapykanta tik parodo, kokia pati esi.
tu apie mane žinai tiek, kiek draugiškai leidžiu forume visoms apie save žinoti.

boze, koks naivumas -jau kartojies.
ar ne per stiprios emocijos vien dėl naivumo.

Nespresk pagal save.
Atsakyti
Given, viskas aišku man.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 10, 11:18)
nes net pradėjusi L nekęsti, kaip tu nori,

Eik galva persisviesk.
Nu ka tau daugiau galima pasakyt.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 02 10, 10:57)
Tu esi neteisi. Paskaityk zinutes rasytas pirmuoju nicku. Nebutina vadinti oponentes durnele, kad rodyti nepagarba. Butent Lutuke diskutuodavo taip, kai nare nesutikdavo su jos nuomone nuo pat savo pasirodymo SM. Viena nare pakomentavo "Akivaizdu, kad oponente ji laiko visiska kvaisa", nors nebuvo jokiu epitetu.smile.gif
Ir apsimetei, kad nematei mano pacituotos diskusijos su Asaka. smile.gif Nebuvo ka pasakyti, ane?

sakai zmogus negali tureti savo nomones ir poziuri i tai, ka skaito, tir tu paaiskinsi? biggrin.gif biggrin.gif

O tu vadinai asaka kulturinga nare, pas ja sito nematai?ji sitaip nesielgia? sazinigai?

O cia melas. Jum patogiau sis melas? Kodel Monteverte taip nesijaucia, o kiek mes daug nesutikom pvz dievu temoje. Gal pas jsu probelmos, o ne mano zodziose, ka djus taip jauciates? biggrin.gif

o tu matei,kaip ji per kelis kartus vare i sona?as apie ratus, ji apie batus ir po keliu kartu mano pataisymo vis tiek vare toliau apie batus, tai cia kas isminties virsune? bigsmile.gif ar nebuvo ka paskayti, kai jau klausiau apie tai irgi kelis kartus taves? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 10 vasario 2021 - 11:26
QUOTE(cambala @ 2021 02 10, 09:17)
Mdaa😃.
viena nare rase" kad su Given viskas aisku, pagarsejusi forume"...

bet matai, kaip smagu.
forumas laikosi tik ant to, ką žmonės su nuolankumu leidžia forumui apie juos žinoti.
tai kur dabar intriga?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 10 vasario 2021 - 11:26
QUOTE(given444 @ 2021 02 10, 11:18)
. leisk man būti ten kur aš noriu. nė prie nieko.

Tai ir buk neutrali. Ko tada cia tiesiogiai neparasai lutukei kad ji labai negraziai ant mylimukes pavare?
Menkysta tu su savo sutve.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2021 02 10, 11:24)
bet matai, kaip smagu.
forumas laikosi tik ant to, ką žmonės su nuolankumu leidžia forumui apie juos žinoti.
tai kur dabar intriga?

Siuo metu tai temoje " kur rasti vyra" kur bobute ikele🤣.
Atsakyti
o kuom aš neneutrali? kad nepradėjau rėkti: L nustok varyt ant Mylimukes?
ar neužteko, kad aš tiesiog neantrinau jos postų?

o kiek sykių ant manęs varė (kad ir tu), ar Mylimukė mane gynė?
brandus žmogus pats prisiima gynybą už save.

o tu man esi neutrali? nepastebėjau. nuo kada tiek emocijų mano atžvilgiu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 10 vasario 2021 - 11:29