Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(given444 @ 2021 02 10, 10:56)
?
gi esmė dvasinė meilė, o ne babkės.
o tėvas sūnui nuostabus.
o nuo 10-20e aš nubiednėsiu?
L baisiai kalba, o jūs atgal ne?
nothing new.

Kuo nuostavus tėvas? Jis prie vaikų auginimo bent kiek prisideda? Kaip? Kuo?
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 02 10, 08:57)
apsimetei, kad nematei mano pacituotos diskusijos su Asaka. smile.gif Nebuvo ka pasakyti, ane?

aš neapsimetu, aš nenoriu reaguoti į dauguma postų.
jie tėra provokacijos. given, žiūrėk. given, žiūrėk.
ką žiūrėt.
o koks gyvenokartbobute žodynas, koks cambalos? ar aš tave audžiu dėl jų žodyno?
tu neskaitai, ką tik rašiau.
aš jau rašiau. taip, kaip Lutuke diskutuoja dabar, nediskutavo pradžioje. tu naujas čia nikas ar ne?
ar žinai, kas dėjosi prieš 7m ar panašiai?
todėl ir rašau, kad sėdėdamos visos čia nusivažiuoja.

kodėl mane, rečiausiai čia esančią, reikia tampyti už Lutukės žodžius.
tik todėl kad mes gyvai 2syk buvom susitikę Airijoje ir man liko nerealiai šiltas įspūdis apie žmogų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 10 vasario 2021 - 11:05
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 10, 10:57)
Zinai ko tu nesupranti, tai kad yra skritumas tarp zmogaus, jo gyvenimo ir bendru gyvenimo tiesu. Pvz vagis gali sneketi, kaip gerai gyventi nevogus, ar manai tai jau klaidingos mintys, nes jis to nesugebejo igyvendinti?

Neprikaisioju, kaip tik ne karta esu sakiusi, net su vienu gyvenant santuokoje vis tiek gali paleistuvauti, kad jus neisgilinat, ka sakau, uzsikabinat uz atskiru fraziu isimtu is konteksto.

ir vel nesupranti, kaip ir kodel santuoka svarbi.

skaičiau iki čia tik.

Ir vėl nesupranti, kad kitiems santuoka nebūtinai yra svarbi.
Jeigu tu esi nepajėgi suprasti tokių elementarių dalykų, tai nėra ką diskutuoti su tavim.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 10, 11:00)
šiaip galima su bet kuo.
kas kita - kaip tai vertinama visuomenėje.
mano ex, su kuriuo barškinausi, nebegyveno ir  nevedė ūkio su žmona.  vaikai atskirai, jis atskirai. iki to laiko vaikų mokykloje visi žinoji kad "ši šeima skiriasi jau 10metų". paskui jau buvo paduoti  ir popieriai į teismą. na ir kas?

jis iki galo neišiskyrė. tiek žinių.

aš išsiskyriau, bet turbūt, anot tavęs turėjau laukti, kad pradėti kitus santykius? kai gavau iš teismo lapelį (nieko nereiškiantį, nes juk santuoka irgi nereiškia), tik tada reikėjo skambinti naujam vyrui ir sakyti, hey, einam pasibarškinti.

Ne apie tai kalba.
Klausimas buvo lutukei, nes ji mylimuke paleistuvina, nieko apie ja nezinodama, o tavo elgesi pateisina, nors kruseisi su vedusiu vuru, ka, beje irgi zinojo visa mokykla. Kaip ir ta fakta, kad jis taip ir neisiskyre, taip ir liko su savo zmona.
Juk keliu dienu diskusija, lutukes postu kelimas tik parodo kokios jus abi esat apgailetinos ir neobjektyvios. Va lutukei mylimuke nepatinka - k* rvavoja, o tu va su ja buterbrodu paedei - tu ne tokia, tu dorovinga, dvasinga ir dar visokia tokia.
Zinok aklu cia nera, mato nariai kaip kas cia yra.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 10, 11:00)
šiaip galima su bet kuo.
kas kita - kaip tai vertinama visuomenėje.
mano ex, su kuriuo barškinausi, nebegyveno ir  nevedė ūkio su žmona.  vaikai atskirai, jis atskirai. iki to laiko vaikų mokykloje visi žinoji kad "ši šeima skiriasi jau 10metų". paskui jau buvo paduoti  ir popieriai į teismą. na ir kas?

jis iki galo neišiskyrė. tiek žinių.

aš išsiskyriau, bet turbūt, anot tavęs turėjau laukti, kad pradėti kitus santykius? kai gavau iš teismo lapelį (nieko nereiškiantį, nes juk santuoka irgi nereiškia), tik tada reikėjo skambinti naujam vyrui ir sakyti, hey, einam pasibarškinti.

Tau, jeigu norėjai kurti rimtus santykius, o ne tik pasibarskint, "skiriasi jau 10 metų" turėjo būt labai rimtas signalas. Tokie skiriasi ir po 20 metų.
Bet jeigu norėjai tik barškintis, tai esi paleistuvė kaip ir aš.
Ar ne? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 10, 09:01)
Netiesa. Kruskis tu nors su 10 iskart. Esme ne tavo triusyko turinys, o smegenu turinys - boba su gyvenimiska patirtim patikejo lakstancio pimpio svaigalais kad " zmona bloga neduoda"🤣🤣. Nu, zmona ji atgal parsivede, o jis tau vel ta pacia giesme gieda. Boze, koks naivumas🤣.

esmė, Cambala, tavo neapykantoje.
bet neapykanta tik parodo, kokia pati esi.
tu apie mane žinai tiek, kiek draugiškai leidžiu forume visoms apie save žinoti.

boze, koks naivumas -jau kartojies.
ar ne per stiprios emocijos vien dėl naivumo.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 10, 10:54)
Ane?
Antrą kartą nekelsiu, ką reiškia - teisti, smerkti.
Labai dažnai tu teisi ir smerki, kas gyvena ne taip, kaip tau atrodo. Gali nesivartyt ir neneigt, tai gana akivaizdu.
Ir juokinga iki absurdo, kai teisiniesi "aš tik norėjau padiskutuot", o tavo diskusijose tau nepritariančios tampa bukomis ir nieko nesuprantančiomis.  rolleyes.gif

o ko preparuoji zinutes, kaip moonte sako??? ko neikeliai pabaigos sakinio?? is kurio viskas aisku biggrin.gif o geriau visas zinutes. Pacios prievartaujat man tuos zodzius parasyti, paskui pacios stebisi biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

NE, NE MAN NEPRITARIANCIOS, o durnai vartancios viska, pritempiancios , kur truksta, issigalvojancios, fantazuojanciso kuriancios nebutus dlaykus, ir t.t. ne as pradedu pulti i asmeniskumus, o jus, jei sakau zodi paleistuvaviams, tuoj atsiranda k*rvos ir paleistuves is jusu puses...Man Monetverte ir Given daznai nepritaria ir ka, ar mes puolam vein akitai i atlapus keiktis? Nepatogi tiesa?

o tave rimtai taip labai uzkabino mano zinutes, nesijauti teisingai daranti? nes zmogui, kuris jauciasi teisus, dizn kitu nuomone, ypac forume... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 10, 09:04)
Kuo nuostavus tėvas? Jis prie vaikų auginimo bent kiek prisideda? Kaip? Kuo?

Kaip kuo?
nu blyn. viskuo. alimentais, bendavimu, bendra veikla, emociniu ryšiu.
kad pasiskolina kartais babkių - čia visas paveikslas manai?
vat idėjau jam aną savaitę maisto konservuoto, augalinio, nes neturi viryklės namie po gaisro.
o visa kita...
nu c'mon. nebuk kaip C. iš vienos linijos visą gyvenimą apie žmogų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 10 vasario 2021 - 11:23
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 10, 11:04)
viskas galima, kas tik nori is vis siais laikais zmones kai kurie gyvena open relationship. mano kalbos yra ne apie tai,kas galima ir kas ne, o kas sveika ir kas nuveda i darnu gyvenima zmoniu, kad paskui nereiktu mediku, psichoterapiautu paslaugu. niekaip neaisku ?

Psk tu nx su savo tiesom. Alkoholiko tapke, gyvenimo nesusitvarkiusi kitus mokina🤣
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 10, 09:09)

Bet jeigu norėjai tik barškintis, tai esi paleistuvė kaip ir aš.
Ar ne? smile.gif

ar tau tikrai rūpi tau skiriama etiketė? nes man tai tikrai ne.
tu žinai, kas tu esi, aš žinau, kas aš. iš kur tokios emocijos etiketėms? juk ji tau nesvarbus nikas...
pažiūrėk, kuo Cambala mane laiko.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 10, 11:01)
nu o paskui skaysi, kodle as tave vsiaip vadinu  biggrin.gif pasakyk saizningai, koki aprasme buvo sios zinutes, ka pajautei ja parasiusi?

Paklausk Montevertės, kokia prasmė jos buvo šios žinutės? smile.gif
Aš jai atrašiau lygiai tą patį ką ji man smile.gif

QUOTE(Monteverte @ 2021 02 10, 10:28)
pridengti tai, kad didžiulė dauguma metų metais jos rašytų žinučių yra iš UMD skyrelio biggrin.gif Ir kiek sykių ji išsiregistruodavo, kad tik niekas per profilį jos žinučių nebesusektų biggrin.gif Bet kvailiukė nesuvokė, kad viskas vis tiek įmanoma biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 10, 11:10)
o ko preparuoji zinutes, kaip moonte sako??? ko neikeliai pabaigos sakinio?? is kurio viskas aisku  biggrin.gif o geriau visas zinutes. Pacios prievartaujat man tuos zodzius parasyti, paskui pacios stebisi  biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

NE, NE MAN NEPRITARIANCIOS,  o durnai vartancios viska, pritempiancios , kur truksta, issigalvojancios, fantazuojanciso kuriancios nebutus dlaykus, ir t.t. ne as pradedu pulti i asmeniskumus, o jus, jei sakau zodi paleistuvaviams, tuoj atsiranda k*rvos ir paleistuves is jusu puses...Man Monetverte ir Given daznai nepritaria ir ka, ar mes puolam vein akitai i atlapus keiktis? Nepatogi tiesa?

o tave rimtai taip labai uzkabino mano zinutes, nesijauti teisingai daranti? nes zmogui, kuris jauciasi teisus, dizn kitu nuomone, ypac forume... biggrin.gif

Tu mane k* rva buvai isvadinusi maziausiai 3 kart. Bet ar man rupi?
Atsakyti