Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 10, 10:44)
tai, kad tu metaisi, as tai viska aiskiai issakiau, kas tau neaisku? tu tokia nuoskauda turi, kad tavo vyras ejo i kaire , kad tik paminejus vedes vyras ir kita moteris plaukai pasistoja ant viso kuno???
as zinok supratingesne nei tu, suprantu, kad zmones isimyli, kyla aistros ir t.t. tik aisku yra tam tikros taisykles, kaip vsytyti santykius, kad jie turetu ateiti ir tiek.
O kad jus prisigalvojat smerkimu mano, teisimu, tai tik jusu fantazija..

A tai jau pagal tave galima barskintis su vedusiais/ istekejusiom? Tik given galima, nes ji su tavim iartu buterbrodus ede.
Mes jau matom kaip tu su savo drauge vartotes. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 10, 10:44)
O kad jus prisigalvojat smerkimu mano, teisimu, tai tik jusu fantazija..

Ane?

QUOTE(lutuke123 @ 2020 07 31, 13:00)
tu tai tikrai kur** pati didziausia  mirksiukas.gif

Antrą kartą nekelsiu, ką reiškia - teisti, smerkti.
Labai dažnai tu teisi ir smerki, kas gyvena ne taip, kaip tau atrodo. Gali nesivartyt ir neneigt, tai gana akivaizdu.

Ir juokinga iki absurdo, kai teisiniesi "aš tik norėjau padiskutuot", o tavo diskusijose tau nepritariančios tampa bukomis ir nieko nesuprantančiomis. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 09, 11:40)
Tau sakė va viena, o čia tu, jos skaičiavimais ir požiūriu, paleistuvė paskutinė.

na bet man nuo to neskauda. biggrin.gif
ar mylimukei skauda? netikiu. jūs visos čia ją ginat? irgi netikiu.
juk ne gynybioje esmė, esmė - jūs norit prigauti L jos žodžiuose.
bet gi visos čia pasakot krūvas prieštarų.
L atrodo prieštaravimų rinkinys, o jūs ne?
Iš Šviesos ir tu sakot, kad vyrui turi karūna nenukristi, jei moteris pastoviai uždirbs daugiau, tai ko aš negaliu vaiko tėvo paremti? paskolindama?
gi esmė dvasinė meilė, o ne babkės.
o tėvas sūnui nuostabus.
o nuo 10-20e aš nubiednėsiu?
L baisiai kalba, o jūs atgal ne?
nothing new.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 10, 09:14)
Aha, Įdomučia tikrai rodiklis šiuo klausimu. 2 santuokos ir dar n nesantuokinių ryšių, kekšinas kaip reikiant - pasakoja apie sielos tyrumą biggrin.gif

Jeigu ne esmė partnerių kiekis, tai kam nuolat tai prikaišioji?
Kam tada išvis mini vyrus, jų skaičių, jų statusą?  bigsmile.gif
Jau ant tiek susipainiojai norėdama apdergt, kad nebesueina pas tave galai.

Kodėl kai tau patogu, tu santuoką sureikšmini, o kai patogu, laikai nereikšminga?

Blogai būt kartu nesusituokus.
Bet labai gerai būt su diedu, kuris VIS DAR susituokęs su kita boba?  bigsmile.gif

Zinai ko tu nesupranti, tai kad yra skritumas tarp zmogaus, jo gyvenimo ir bendru gyvenimo tiesu. Pvz vagis gali sneketi, kaip gerai gyventi nevogus, ar manai tai jau klaidingos mintys, nes jis to nesugebejo igyvendinti?

Neprikaisioju, kaip tik ne karta esu sakiusi, net su vienu gyvenant santuokoje vis tiek gali paleistuvauti, kad jus neisgilinat, ka sakau, uzsikabinat uz atskiru fraziu isimtu is konteksto.

ir vel nesupranti, kaip ir kodel santuoka svarbi.

Kur sakiau, kad gerai buti su vedusiu vyru? Kaip ir buti nesusituokus, taip ir pradeti santykius su vedusiu, tiek apalmai pradeti seksualinius santykius per anksti, bet tas nera gera jus nesuprantat ka reiskia, jum vaidenasi kazkokie moralizavimai ar smerkimai. O as sneku TIK is poziciju pirmiausia santykiu kurimo perspektyvos, tokie keliai dazniausiai nuveda i nusivylima, skyrybas , skausma. Buna retu isimciu, TA tau irgi rasiau, praignoravai.

pvz sakau , jei kepat pyraga i tesla yr anegerai deti pvz sugedusius kiausinius, tai enra, kad as smerkiu jus ar tesla, as konstatuoju fakta, kad sudukas gausis si tokio pyrago ir tiek biggrin.gif

Taigi, santuoka svarbi, jei nori sukurti seima, tvaria, darnia visam gyvenimui, prie to pacio svarbios kitos salygos, kad zmones nebutu kituose santykiuose, kad zmones nepultu per anksti seksu uzsiimineti, kad nepultu kartu gyventi ir t.t. dar svarbiau vienas kita gerai pazinti, pasitikrinti ar atitinka vertybes, tikslai, poziuris i gyvenima, o kad tai butu imanoma ir reikai susilaikyti nuo sekso, nes seksas pririsa ir kartais iskreipia aiskesni matyma.
nezinau kiek kartu jau tai kartojau ir vsi tiek nesupratot ir vis tiek jauciu nesuprasit... biggrin.gif
Atsakyti

grįžtu prie Lutukes.
L atsakinėdavo dar normaliai be "durnele" ir kt žodžių, bet kai jos atžvilgiu buvo jie pirmi panaudoti, pasidave ir ji.
aš taip situaciją matau.
L niekad nebuvo tokio tipo, kuri "ei, labas, daune, na..." ji niekad nebvuo agresyvus nikas prieš daugybę metų.
o paskui kai forume mirksi, nusivažiuoji.
bet čia apie visas daugmaž.

Tu esi neteisi. Paskaityk zinutes rasytas pirmuoju nicku. Nebutina vadinti oponentes durnele, kad rodyti nepagarba. Butent Lutuke diskutuodavo taip, kai nare nesutikdavo su jos nuomone nuo pat savo pasirodymo SM. Viena nare pakomentavo "Akivaizdu, kad oponente ji laiko visiska kvaisa", nors nebuvo jokiu epitetu.:)

Ir apsimetei, kad nematei mano pacituotos diskusijos su Asaka. :) Nebuvo ka pasakyti, ane?

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 10, 08:53)
A tai jau pagal tave galima barskintis su vedusiais/ istekejusiom?

šiaip galima su bet kuo.
kas kita - kaip tai vertinama visuomenėje.

mano ex, su kuriuo barškinausi, nebegyveno ir nevedė ūkio su žmona. vaikai atskirai, jis atskirai. iki to laiko vaikų mokykloje visi žinoji kad "ši šeima skiriasi jau 10metų". paskui jau buvo paduoti ir popieriai į teismą. na ir kas?

jis iki galo neišiskyrė. tiek žinių.

aš išsiskyriau, bet turbūt, anot tavęs turėjau laukti, kad pradėti kitus santykius? kai gavau iš teismo lapelį (nieko nereiškiantį, nes juk santuoka irgi nereiškia), tik tada reikėjo skambinti naujam vyrui ir sakyti, hey, einam pasibarškinti.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 10, 10:49)

Cambalai rūpi labai mano ženota meilė prieš tris metus. nebuvo jis popieruose išsiskyręs. situacija buvo aptarta nesyk.

Netiesa. Kruskis tu nors su 10 iskart. Esme ne tavo triusyko turinys, o smegenu turinys - boba su gyvenimiska patirtim patikejo lakstancio pimpio svaigalais kad " zmona bloga neduoda"🤣🤣. Nu, zmona ji atgal parsivede, o jis tau vel ta pacia giesme gieda. Boze, koks naivumas🤣.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 10, 10:45)
ar aš tave moralizavau?
aš nežinau, kodėl ji tave moralizuoja.

taip ji mano draugė, aš jai jaučiu šiltus jausmus, bet ar aš turiu sutikti su visa jos nuomone? .

.......

o paskui kai forume mirksi, nusivažiuoji.
bet čia apie visas daugmaž.

Nežinai ar apsimeti, kad nežinai? Gal todėl, kad viena kita laikot draugėmis, o į draugių š gi lengva užsimerkt. Jei ne tau, tai jai ypatingai lengva.
Tavęs juk nėra nei koliojus, nei paleistuve vadinus, nei dar kažkaip? Nes tu draugė. O draugių ji neturi, tai įsikibo bent i tave.

Tu i savo diedą daug pinigų sukišai, o aš nė cento, bet pas mane alfonsas gyvena biggrin.gif
Tu kūrei santykius su vedusiu, prieš dievą pasižadėjusiu turbūt, aš su laisvu ir neįsipareigojusiu, bet kurwa tai ne tu.
Ir tt. smile.gif

Pas tave irgi tokios slidžios moralinės normos? Jei tu būtum L, rašytum tą patį?
Nors nesitikiu, kad atsakysi sąžiningai.

Dėl koliojimosi. Nėra čia geresnių. Jeigu žmogui užtenka, kad ji pavadina durnu, ir jam nesustojaimai pasipila srutos, tai jis negeresnis niekuo už tą, kuris jį durnu pavadino.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 10, 10:46)
Tai va kodėl išsireginai Vici vardu, kad nesusektų smile.gif Bet tu kaip ant delno biggrin.gif
Jei būčiau norėjus slėptis, tai bent jau kitu niku ateičiau, kaip tu pvz biggrin.gif o pas mane tas pats nuo pat pradžių smile.gif

nu o paskui skaysi, kodle as tave vsiaip vadinu biggrin.gif pasakyk saizningai, koki aprasme buvo sios zinutes, ka pajautei ja parasiusi?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 10, 10:49)
Montekrista, kas ne, ar taip? aš atsakiau: nežinau.
aš tik tiek žinau, kad ji neturi teisimo dvasios savyje, nes ją gyvai pažįstu.
.

Iš kur tu žinai, kad kitos turi, jeigu jų net nepažįsti? Klijuoji etiketes net nežinodama?
Atsakyti

na bet man nuo to neskauda. biggrin.gif
ar mylimukei skauda? netikiu. jūs visos čia ją ginat? irgi netikiu.
juk ne gynybioje esmė, esmė - jūs norit prigauti L jos žodžiuose.
bet gi visos čia pasakot krūvas prieštarų.
L atrodo prieštaravimų rinkinys, o jūs ne?
Iš Šviesos ir tu sakot, kad vyrui turi karūna nenukristi, jei moteris pastoviai uždirbs daugiau, tai ko aš negaliu vaiko tėvo paremti? paskolindama?
L baisiai kalba, o jūs atgal ne?
nothing new.

As tau paskutini karta sakau :SKOLINK. Tik kai kalba pasisuka apie vyro gyvenima pas moteri, konkreciai Mylimukes gyvenimo narstyma, tavo komentarai neatrodo adekvaciai.

As labai liberaliai ziuriu. Manes isvis nejaudina kaip kas ka kodel kam skolina, kur gyvena, man uzkliuvo TAVO HIPOKRITISKUMAS. As tikiuosi pagaliau supratai, nes atsibodo man ta pati rasyti jau koki 5a karta.

Ir beje, ne visos mes baisiai kalbam. Pacituok, prasau, kur as linkejau sirgt, vadinau epitetais ir t.t. Nerasi. Nors pati "esu" ir tupa, ir buka, ir neaisku kaip mokslus baigiau, ir kaip dirbu, ir vaiku nesusilauksiu, pamatysiu. :)

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 10, 10:53)
A tai jau pagal tave galima barskintis su vedusiais/ istekejusiom? Tik given galima, nes ji su tavim iartu buterbrodus ede.
Mes jau matom kaip tu su savo drauge vartotes. biggrin.gif

viskas galima, kas tik nori is vis siais laikais zmones kai kurie gyvena open relationship. mano kalbos yra ne apie tai,kas galima ir kas ne, o kas sveika ir kas nuveda i darnu gyvenima zmoniu, kad paskui nereiktu mediku, psichoterapiautu paslaugu. niekaip neaisku ?
Atsakyti