QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 09, 11:48)
Tavo 17 vyrų tinka, o va dėl manęs tai lutukė nusiramint negali metų metus, nors net nežino, kiek aš tų vyrų turėjus
ar aš tave moralizavau?
aš nežinau, kodėl ji tave moralizuoja.
taip ji mano draugė, aš jai jaučiu šiltus jausmus, bet ar aš turiu sutikti su visa jos nuomone?
aš gi buvau vegane, ji dar buvo pesco- lakto-ovo vegetare, ir kai sakiau, ar nenorėtum to, ano atsisakyti,ji - sake ne.
ne tai ne, tai jos kelias, jos kitoks laikas, vat dabar jau plant based maitinasi.
ar draugai tai klounai ir klonai?
dar jai rašiau, nu nustok forume taip dažnai būti, 1-3men padaryk pertrauką, ji sake: ne, tai ką man dabar?
aš vėl atsakinga už ją prieš jumis?
montevertes riejimosi forume irgi nesuprantu, bet mes turim kitų bendrų temų per kurias až puikiai pasišnekam.
ir su L turime lb daug bendrų temų. ir jos mintis apie dvasinę meilę, nematerializmą, natūralius šeimos metodus ir kt labai suprantu.
tai, kad aš Monteverte, lutuke esame veganės ir kad mes susiję panašia mąstysena/galvosena, anaiptol neparodo, kad mes ir kitomis temomis susiję, aš skiriuose nuo jų, kaip ir jos nuo manęs.
metodų ir stilių, kuriuose čia jos maudosi, nepalaikau, bet taip pat ir jūsų, nes karo nepradeda vienas žmogus.
nepalaikau visų pirma todėl, kad man keista, kaip žmonės išvis turi rietynėms laiko.
galima pasirieti, bet ne nuolat ir ne kaifą gaudant.
bet yra vienas bet.
tikrai atmenu labai senus laiku. Lutuke dar neturėjo tokio žodyno (kaip dabar, kai vyksta jūsų rietynės), ir ant jos pamažu pradejo varyt. buvo tema alkoholis, abortai, naturali kontracepcija, žmonių santykiai.
aš niekam neužkliūdavau, bet kai su mintimis atsiskiri nuo daugumos, vis tiek imi kliūti, nori nenori.
temos panašios: abortas, kontracepcija, paskui dar gyvūnų temos. forume būdavau labai retai, kai viena narė parašė postą: " ei,
visos čia zino, kad tu esi ta, kuri nusišneka nuolat ir tavo postų niekas neskaito". tai jau buvo prieš 10metų, toks postas, ir toks tonas. toks nuteikimas, nuteikinėjimas. fono sudarymas.
iš kur? aš tos narės visai nepažinojau, su ja net nekonfliktavau. ižeidžiau kokiu postu, bet argi nepasitaiko, kai visi sako "savo nuomones"? beje, niekad nerašydavau po 10postų kasdien.
grįžtu prie Lutukes.
L atsakinėdavo dar normaliai be "durnele" ir kt žodžių, bet kai jos atžvilgiu buvo jie pirmi panaudoti, pasidave ir ji.
aš taip situaciją matau.
L niekad nebuvo tokio tipo, kuri "ei, labas, daune, na..." ji niekad nebvuo agresyvus nikas prieš daugybę metų.
o paskui kai forume mirksi, nusivažiuoji.
bet čia apie visas daugmaž.