Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 09, 23:23)

matai ir Idomucia ta pati pastebi, ka as sakau.... unsure.gif

Aha, Įdomučia tikrai rodiklis šiuo klausimu. 2 santuokos ir dar n nesantuokinių ryšių, kekšinas kaip reikiant - pasakoja apie sielos tyrumą biggrin.gif

Jeigu ne esmė partnerių kiekis, tai kam nuolat tai prikaišioji?
Kam tada išvis mini vyrus, jų skaičių, jų statusą? bigsmile.gif
Jau ant tiek susipainiojai norėdama apdergt, kad nebesueina pas tave galai.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 10, 08:47)
". Jau visame forume prisigyrei, kad ex vyrui buta nupirkai.

blink.gif blink.gif blink.gif
Ir dar drįsta mane aptarinėti, kad pas mane draugas gyvena, kuris namie viską daro, viską perka, taiso ir tt. blink.gif
O čia perka butus, šelpia eurais, turbūt vaikų net nepadeda islaikyt - ir viskas ok blink.gif
Papildyta:

jis jau buvo isskyres separated, tik negavo skyrybu (divorce)

Kodėl kai tau patogu, tu santuoką sureikšmini, o kai patogu, laikai nereikšminga?

Blogai būt kartu nesusituokus.
Bet labai gerai būt su diedu, kuris VIS DAR susituokęs su kita boba? bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 08, 18:09)

Mylimuke, tu tuoktis nematai prasmės, ar ir taviškis?
jis tau piršosi bent sykį?
turiu draugę, kuri jau turi du vaikus, gyvena su jaunesniu. ji nenori vaikų, jis išvis nieko neturi, nebuvo nei vedęs, nei išsiskyręs, nei vaikų, nieko.
o jeigu jis užsinorės, klausiau. na, sako, tai jis turi pasirinkimą visad. mane palikti.

QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 08, 18:58)
Ispirkineju kaltes kaip sugebu...

kaip?

pas patį jaučiasi sušvelnėjimas kai kuriose nuostatose...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 08, 18:58)
Ubuntiene zinok GELBEJA savo seima kiek gali...

kodėl gelbėja? jau dabar pas ją viskas daugiau mažiau normalu. parašė kakada kad vyras geria pries 10m, kad reisuose prieš kelis metus, tai forumas iki dabar krizes lipina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 10 vasario 2021 - 10:20
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 09, 13:40)
O tau normalu,kad čia deklaruoja ir plaukus raunasi, visai kitaip? Juk esmė ne jos požiūryje, o jos veidmainystėse. Tau sakė va viena, o čia tu, jos skaičiavimais ir požiūriu, paleistuvė paskutinė. Ji painiojasi savo požiūriuose, kaip patogu, taip ir teigia. Kaip manai, kodėl?

Tavo skaičiavimais cambalinė pilnatinė kvadratu, bet tu tyli biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 09, 14:29)
Tai yra klausimai pamąstymui, pačiai sau atsakyk apie Lutukės nuoširdumą. Nebūtina mums atsakinėti, bet jei vartysies-tu tokia pati dviveidė kaip tavo draugelė. 4u.gif

Klausyk, tu mėmele paskutine, tu savų dviveidiškumų žiūrėk ir juos skaičiuok biggrin.gif skaičiukai jau pamesti..
Papildyta:
Ir jau bent pati ikelusi zinutes cia, bent ju neiskraipinek lotuliukas.gif dviveides esat tik jus cia ir daugiau niekas, akivaizdus pries akis melai tavo  biggrin.gif Viena cituoji, kita rasai  biggrin.gif  biggrin.gif
oi kad uzskaudo jums , kad uzskaudo.... vadinasi yra del ko skaudeti, jei moteriai netiktu nei vienas sis mano apibudinimas, ji eitu ir praeitu pro tas zinutes, o va jus kiek jau dienu tasot, jau savaite gal?

juk taip reikia pridengti birkas rodančią mergaitei mylimukę. O ką tu galvoji? biggrin.gif Ir pridengti tai, kad didžiulė dauguma metų metais jos rašytų žinučių yra iš UMD skyrelio biggrin.gif Ir kiek sykių ji išsiregistruodavo, kad tik niekas per profilį jos žinučių nebesusektų biggrin.gif Bet kvailiukė nesuvokė, kad viskas vis tiek įmanoma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 09, 11:40)
O tau normalu,kad čia deklaruoja ir plaukus raunasi, visai kitaip? Juk esmė ne jos požiūryje, o jos veidmainystėse. Tau sakė va viena, o čia tu, jos skaičiavimais ir požiūriu, paleistuvė paskutinė. Ji painiojasi savo požiūriuose, kaip patogu, taip ir teigia. Kaip manai, kodėl?

Nežinau, kodėl. galbūt todėl, kad žmogaus nuomonė kinta, aspektai, kontekstai. gal baimė, kad dukra mergaitė, o vyrų visokių būna.
bet L neturi savy teisimo gyvai.
pati įsitikintum.
ir visos čia gyvos turbūt perpus nėra tokios aršios ir netrykšta heitu, kaip čia dedasi.
ir tas 17 vyrų buvo išreikštas kitokiam kontekste. aš taip spėju.
gal kai ieškai dar savo. nežinau.
kodėl turiu atsakyti už kito mintis?
man graudus tas: "va, žkiūrėk, tavo draugė..."
ar aš valdau kitus žmones?
dabar turiu barti ją.... o jūsų ne?
aš sakius/rašius esu jai, ir ji tą žino, kad būnant forume, visų žodynas nusivažiuoja.

anksčiau žmonės veiksmažodžiais forume bendravo (daugiau vyravo, "netiesa, melas, nusišneki"), dabar jau būdvardžiais: durnele,. debile. daune, aktore sudegusio teatro.
jei L bloga, tai gyvenokartobobute spindi, ar kaip?
bet ir jūs visos tokios - juokiatės iš durnumo,
bet jūsų žodynas toks pat atgalios.
bobutė, cambala,burbanti, Monteverte karaliauja su žodynu. bet ir Mylimukes ir tavo žodynas pakritęs. visi varo juodai ir tiek.
ir koks skirtumas,kaip Cambala sako, kas pradejo?
jei jūs vedat šį visą cirką, ir jis nesibaigia, tai kalta tik viena kažkuri pusė?
dabar Cambala tampo postus apie lovą ir šunį, 6 kart jau cituoja. dergiasi tik iš savęs.
jei ji dorai teisi, ko nepatylėt? gi Mylimuke tiek citavo apie tylą, tylėjimas - auksas, vadinasi jokios citatos homo sapiens ego neveikia.
Atsakyti
GIVEN, taip, ne. Trumpai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 10, 10:30)

dabar Cambala tampo postus apie lovą ir šunį, 6 kart jau cituoja.

Tai tu gi gyvunelius myli. Tai pagal tave normalu serganti suni lovoj rist, o ne vetams parodyti? Mizne vartesi, kad veto tais laikais nebuvo. O vetai buvo, valdiski aisku.
O myzancio vaiko i lova daktaram neparodyti, o palikti viska savieigai tipo silpna slapimo pusle - cia irgi normalu?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 10, 10:20)

MB nera lengvo charakterio. Tiesiog pas mane nuostata rupintis jos laime... Kitu atveju prarasiu prasme gyvent.

Noriu, kad ji nepatirtu tokiu dalyku, ka as patyriau ir issaugotu ta kazkiek idealistini poziuri kuri atsinese is jaunystes.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 10, 07:56)
Tai vis tik Given j* baris  nebuvo issiskyres. Ar buvo? Ar pati metaisi nezinodama kaip sulisti i sikna Givem del to kad ji su tavim buterbrodu sodelyje paede?

tai, kad tu metaisi, as tai viska aiskiai issakiau, kas tau neaisku? tu tokia nuoskauda turi, kad tavo vyras ejo i kaire , kad tik paminejus vedes vyras ir kita moteris plaukai pasistoja ant viso kuno???
as zinok supratingesne nei tu, suprantu, kad zmones isimyli, kyla aistros ir t.t. tik aisku yra tam tikros taisykles, kaip vsytyti santykius, kad jie turetu ateiti ir tiek.
O kad jus prisigalvojat smerkimu mano, teisimu, tai tik jusu fantazija..
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 09, 11:48)
Tavo 17 vyrų tinka, o va dėl manęs tai lutukė nusiramint negali metų metus, nors net nežino, kiek aš tų vyrų turėjus  biggrin.gif

ar aš tave moralizavau?
aš nežinau, kodėl ji tave moralizuoja.

taip ji mano draugė, aš jai jaučiu šiltus jausmus, bet ar aš turiu sutikti su visa jos nuomone?
aš gi buvau vegane, ji dar buvo pesco- lakto-ovo vegetare, ir kai sakiau, ar nenorėtum to, ano atsisakyti,ji - sake ne.
ne tai ne, tai jos kelias, jos kitoks laikas, vat dabar jau plant based maitinasi.

ar draugai tai klounai ir klonai?
dar jai rašiau, nu nustok forume taip dažnai būti, 1-3men padaryk pertrauką, ji sake: ne, tai ką man dabar?
aš vėl atsakinga už ją prieš jumis?
montevertes riejimosi forume irgi nesuprantu, bet mes turim kitų bendrų temų per kurias až puikiai pasišnekam.
ir su L turime lb daug bendrų temų. ir jos mintis apie dvasinę meilę, nematerializmą, natūralius šeimos metodus ir kt labai suprantu.
tai, kad aš Monteverte, lutuke esame veganės ir kad mes susiję panašia mąstysena/galvosena, anaiptol neparodo, kad mes ir kitomis temomis susiję, aš skiriuose nuo jų, kaip ir jos nuo manęs.
metodų ir stilių, kuriuose čia jos maudosi, nepalaikau, bet taip pat ir jūsų, nes karo nepradeda vienas žmogus.
nepalaikau visų pirma todėl, kad man keista, kaip žmonės išvis turi rietynėms laiko.
galima pasirieti, bet ne nuolat ir ne kaifą gaudant.

bet yra vienas bet.
tikrai atmenu labai senus laiku. Lutuke dar neturėjo tokio žodyno (kaip dabar, kai vyksta jūsų rietynės), ir ant jos pamažu pradejo varyt. buvo tema alkoholis, abortai, naturali kontracepcija, žmonių santykiai.
aš niekam neužkliūdavau, bet kai su mintimis atsiskiri nuo daugumos, vis tiek imi kliūti, nori nenori.
temos panašios: abortas, kontracepcija, paskui dar gyvūnų temos. forume būdavau labai retai, kai viena narė parašė postą: " ei, visos čia zino, kad tu esi ta, kuri nusišneka nuolat ir tavo postų niekas neskaito". tai jau buvo prieš 10metų, toks postas, ir toks tonas. toks nuteikimas, nuteikinėjimas. fono sudarymas.
iš kur? aš tos narės visai nepažinojau, su ja net nekonfliktavau. ižeidžiau kokiu postu, bet argi nepasitaiko, kai visi sako "savo nuomones"? beje, niekad nerašydavau po 10postų kasdien.

grįžtu prie Lutukes.
L atsakinėdavo dar normaliai be "durnele" ir kt žodžių, bet kai jos atžvilgiu buvo jie pirmi panaudoti, pasidave ir ji.
aš taip situaciją matau.
L niekad nebuvo tokio tipo, kuri "ei, labas, daune, na..." ji niekad nebvuo agresyvus nikas prieš daugybę metų.
o paskui kai forume mirksi, nusivažiuoji.
bet čia apie visas daugmaž.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 10 vasario 2021 - 10:47
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 10, 10:28)
Ir kiek sykių ji išsiregistruodavo, kad tik niekas per profilį jos žinučių nebesusektų biggrin.gif Bet kvailiukė nesuvokė, kad viskas vis tiek įmanoma biggrin.gif

Tai va kodėl išsireginai Vici vardu, kad nesusektų smile.gif Bet tu kaip ant delno biggrin.gif
Jei būčiau norėjus slėptis, tai bent jau kitu niku ateičiau, kaip tu pvz biggrin.gif o pas mane tas pats nuo pat pradžių smile.gif
Atsakyti
Montekrista, kas ne, ar taip? aš atsakiau: nežinau.
aš tik tiek žinau, kad ji neturi teisimo dvasios savyje, nes ją gyvai pažįstu.
ji tiki santuoka, ir jai gyvenimas susimetus yra nerimtas.
bet gi pati parašė, jei vaikai būtų užauginti, nežino kaip elgtųsi.

jūs atseit labiau liberalesnės, bet Cambalai taip neatrodo. ji mane labiausiai teisia iš visų.

Cambalai rūpi labai mano ženota meilė prieš tris metus. nebuvo jis popieruose išsiskyręs. situacija buvo aptarta nesyk.
bet ir aš nebuvau išsiskyrusi ant popieriaus, kai kitus santykius pradėjau. ar čia nusikaltimas? Cambala galėtų viduramžių caru rūriku būti. nereiktų nė kuokos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 10 vasario 2021 - 10:52
QUOTE(given444 @ 2021 02 10, 10:49)
Montekrista, kas ne, ar taip? aš atsakiau: nežinau.
aš tik tiek žinau, kad ji neturi teisimo dvasios savyje, nes ją gyvai pažįstu.
ji tiki santuoka, ir jai gyvenimas susimetus yra nerimtas.
bet gi pati parašė, jei vaikai būtų užauginti, nežino kaip elgtųsi.

jūs atseit labiau liberalesnės, bet Cambalai taip neatrodo. ji mane labiausiai teisia iš visų.
Cambalai rūpi labai mano ženota meilė prieš tris metus. nebuvo jis popieruose išsiskyręs. situacija buvo aptarta nesyk.
bet ir aš nebuvau išsiskyrusi ant popieriaus, kai kitus santykius pradėjau. ar čia nusikaltimas? Cambala galėtų viduramžių caru rūriku būti. nereiktų nė kuokos.

Tu skaitei jos skirstymus į neatsakingas? Pasileidusias?
Atsakyti