Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

OMG, nu geras. Idomu ka Given i tai.
Bet dings nuo atsakymu.

Lutuke, Given rase, kad oficialiai turejo du vyrus) ir dar du meiluzius. Ta kur vedes buvo, tai gi buvo pas save namo parsitempusi. Nes rase kad galop jo zmona ragana ji atgal namo 0arsivede. Tai 8s kur parsivede? Ar ne is Given? smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 09, 14:08)
Rašai apie mane, bet ne apie mane? biggrin.gif

Mes esame siame forume tik personazai. Taip remiames savo gyvenimu, bet nereikia tu dalyku suvelti. Cia mes pateikiame savo susiaurinta ivaizdi diskusiju tikslu.
O diskusijos, tai ne apie asmenis, oo apie idejas. Mes atstovaujame panasiems zmonesm kuri gali buti gal yra. Turiu galvoja tuos bruozus kuriuos aptarinejam
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 02 09, 14:35)
Bet dings nuo atsakymu.

Lutuke, Given rase, kad oficialiai turejo du vyrus) ir dar du meiluzius. Ta kur vedes buvo, tai gi buvo pas save namo parsitempusi. Nes rase kad galop jo zmona ragana ji atgal namo 0arsivede. Tai 8s kur parsivede? Ar ne is Given? smile.gif .

Man neįdomu, kas kiek ir su kuo, nes nė vienos nelaikau pasileidėle aš, kaip rašė ta, šl...a. Tiesiog įdomu standartai - ar GIVEN supras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 09, 14:39)
Man neįdomu, kas kiek ir su kuo, nes nė vienos nelaikau pasileidėle aš, kaip rašė ta, šl...a. Tiesiog įdomu standartai - ar GIVEN supras smile.gif

Supranta. Gal.
Bet yra isipareigokljimas pas abiejas del pasisedejimu sodelyje su buterbrodais.

Jau tada, kai Given rase apie ta meiluzi, kur ten vaikai jovala mato, lutuke given santykius laike labai normaliais, neva vienisos sielos susirinko.
O kita, su ta kurio buterbrodu neikaip gyvai neiseitu pavalgyt - visokiais epitetais vadina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 09 vasario 2021 - 14:51
QUOTE(cambala @ 2021 02 09, 14:48)
Supranta. Gal.
Bet yra isipareigokimas pas abiejas del asisedejimui sodelyje su buterbrodais.

Vat ir pamatysime, kiek Lutukės yra joje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 09, 11:48)
Eilinįkart kiši savo niekam neįdomią nuomonę.

o tai ko tiek dienu diskutuojat su mano ta neidomia nuomone? bigsmile.gif biggrin.gif pasakiau ir galejot nereaguoti gi. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2021 02 09, 12:44)
aš pritariu, kam rašai. bet poligamija nėra tiesiog "paleistuvavimas". sunku čia šnekėti, o ir laiko tiek neturiu. read that book. ir šiaip...kada anors.

oi ne tikrai neturejau omenyje, kad paleistuvavimas, taip gyvena ir dabar tam tikrose regionose zmones ir tokia ju seima, toks modelis, bet va kiek domejausi, ziurejau, yra dokumentiniai kinai pvz apie daug zmonu, na nera jos laimingos, ir pyckiai, ir pavydai ir tos pacios skyrybos taip pat. As ten labiau rasiau apie neistikimybe ir toki palaida gyvenima, kad zmogus kai nesivaldo taip ir daro... O poligamine santuoka kilo is trukumo ar tai vyru ar tai moteru konkreciam regione. Pvz musulmonai paskaojo man, ka djei pvz mirsta brolis, tai tradiciskai kitas brolis gali vesti ta zmona, na kad pasiimti ja po savo atsakomybe ir ja globoti isliakyti ir t.t. tai manau duagiau va tokie buo tikslai, o ne su kuo daugiau moteru permiegoti, nes nu su laiku ir tiem vyram daugiau vargo su daug zmonu nei naudos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
daugiau pasigilinau i arrange marage , pasirodo vsiai geri rodikliai suguyvenamumo paskui, na ne pirevartine , su sutikimu jaunuju, bet kai tevai padeda issirinkti, na ne visada vsiaks pavyksta, bet turiu net bendrdarbiu, kurie vsiai laimingi va sitaip susituoke...ir kai panagrineji daug kas make sense kaip sakoma..
Atsakyti
Va taip va, Given, tavo draugė galvoja. biggrin.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 25, 17:29)
Normali moteris is vis nesusides su vedusiu ar jis demonstuorsis ar ne mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Aimejaa @ 2021 02 09, 19:09)
Va taip va, Given, tavo draugė galvoja.  biggrin.gif

Šitas jau apdiskutuotas. Given nebuvo susidėjus su vedusiu, nes jis JAU PLANAVO SKIRTIS smile.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 09, 12:44)

ant kaktos neparašyta, kad nekalta.

as manau jis ir sneka butent ne apie pleve, o tai kas ant kaktos parasyta(aisku netiesiogiai ) t.y. zmogaus budas.

Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 09, 13:40)
O tau normalu,kad čia deklaruoja ir plaukus raunasi, visai kitaip? Juk esmė ne jos požiūryje, o jos veidmainystėse. Tau sakė va viena, o čia tu, jos skaičiavimais ir požiūriu, paleistuvė paskutinė. Ji painiojasi savo požiūriuose, kaip patogu, taip ir teigia. Kaip manai, kodėl?

matai esme yra , kad tu nei nesuvoki, ka as sakau, o tavo fantazija tai ne mano zodziai. Given mane pazytsa gyvai ir zino mano poziuri ir kad as gyvenime toku terminu nevartoju,kiap jus man cia pripiesiat mirksiukas.gif
o kadangi jum ssudetiga priimti paci atiesa, tai ir vis bandot tai ten tai ten mano mintis pakreipti ir paskui painijates biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 09, 13:48)
Tavo 17 vyrų tinka, o va dėl manęs tai lutukė nusiramint negali metų metus, nors net nežino, kiek aš tų vyrų turėjus  biggrin.gif
Ar tau irgi moralizavo tam sodely - KAIP TURI BŪTI, KAIP REIKIA GYVENTI?  biggrin.gif

as tau gi sakiau, ne skacius ir net ne vyrai svarbu rysium su tavinm o tavo charakteris, tu is vis galetum buti skaisti mergele, bet vis tiek esi b*tch,na bent tokia tapai paskutiniu metu...
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 09, 13:58)
O tau skauda kažkaip? Gi ne tau su manim gyvent biggrin.gif

matai ir Idomucia ta pati pastebi, ka as sakau.... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 02 09, 14:29)
GIVEN, klausimas: ar tu esi save gerbianti moteris (Lutukės matavimo matu?)
Papildyta:

GIVEN, ar tu, savo draugės matavimu, esi sl...a?
GIVEN, ar tu, savo draugės matavimu, nevertini savęs visiškai, nes turi sexo su neaišku kuo?
Papildyta:

GIVEN, ar tu, turėdama santykių (sexualinių) kažkur, su kažkuo, savo draugės matavimu, esi geresnė už tą, kuri gyvena su mylimu vyru ne pirmus metus ir kuria šeimą?
GIVEN, ar tu rūpiniesi savo vaikais, turėdama santykių (sexualinių) su kažkuo, kažkur?
Papildyta:
Tai yra klausimai pamąstymui, pačiai sau atsakyk apie Lutukės nuoširdumą. Nebūtina mums atsakinėti, bet jei vartysies-tu tokia pati dviveidė kaip tavo draugelė. 4u.gif

ka tu cia kur tu bandai pritemti, isemusi zinutes is konteksto, istrynusi mylimukes zinuets, ka kur i ka atsakinejau mirksiukas.gif

Ir jau bent pati ikelusi zinutes cia, bent ju neiskraipinek lotuliukas.gif dviveides esat tik jus cia ir daugiau niekas, akivaizdus pries akis melai tavo biggrin.gif Viena cituoji, kita rasai biggrin.gif biggrin.gif
oi kad uzskaudo jums , kad uzskaudo.... vadinasi yra del ko skaudeti, jei moteriai netiktu nei vienas sis mano apibudinimas, ji eitu ir praeitu pro tas zinutes, o va jus kiek jau dienu tasot, jau savaite gal?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 09, 14:35)
Bet dings nuo atsakymu.

na nebuvo taip, kiek zinau, o is kur tu zinai ? lotuliukas.gif bet jos klausk, ko tu manes klausi, as ten nedalyvavau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 09, 14:36)
Mes esame siame forume tik personazai. Taip remiames savo gyvenimu, bet nereikia tu dalyku suvelti. Cia mes pateikiame savo susiaurinta ivaizdi diskusiju tikslu.
O diskusijos, tai ne apie asmenis, oo apie idejas. Mes atstovaujame panasiems zmonesm kuri gali buti gal yra. Turiu galvoja tuos bruozus kuriuos aptarinejam

nesupras biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 02 09, 14:48)
Supranta. Gal.
Bet yra isipareigokljimas pas abiejas del pasisedejimu sodelyje su buterbrodais.

Jau tada, kai Given rase apie ta meiluzi, kur ten vaikai jovala mato, lutuke given santykius laike labai normaliais, neva vienisos sielos susirinko.
O kita, su ta kurio buterbrodu neikaip gyvai neiseitu pavalgyt - visokiais epitetais vadina.

kokie buterbrodai cambala isiblaivyk ar antihaliucinaciniu kokiu vaistu galugale pradek vartoti doh.gif

Ne as nelaikkiau labai normaliais, bet tai gyvenimas, zmones klysta. Teisingiausia butu pasakyti vyrui, na gerai negyveni su zmona, bet pirma issikirk oficialiai ir rtada ateik pas mane, palauksiu bet neilgai. tada yra sansas sukurti seima. Bet dabar ir taip viskas isiro.
mano zinutes buna apie kazkokia tema, vertybes, teisngiausius budus kazka daryti, o ne zmoniu pasmerkimus , etikeciu klijavimas. O kai tavo dvarneska mylimuke nuolat raunasi, issidirbineja, isvercia mano zinutes antraipmna tai ir gauna , ka nori, nagi tu mane supranti ar ne? juk pati taip visada sakai, o va as is taves ir mokausi mano guru lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Aimejaa @ 2021 02 09, 19:09)
Va taip va, Given, tavo draugė galvoja.  biggrin.gif

nu va dar viena isvartytoja atejo, na kaip be taves aimeja, kaip matau hobio nekeiti mano rankrasciai tavo gyevnimas biggrin.gif na bandyk pagauti minti, gal praislausi kada nors biggrin.gif
Jus skirkit toki dalyka, kai zmogus vedes ir gyvena su seima, su zmona miega,ir vaidina gera vyra, zmona nei nezino apie jo nuklydimus, kas ir buvo anoje diskusijoje aprasoma... tai yra moraliskai bjauru su tokiu vyru susitikineti, ne tik meigoti...
jei vyras atskirai gyvena, tik neisiskyres dar, tai visai kitaip, bet vis tiek del ateities , del normaliu santykiu , bent as palaukciau kol vyras issiskirs.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 09, 19:45)
Šitas jau apdiskutuotas. Given nebuvo susidėjus su vedusiu, nes jis JAU PLANAVO SKIRTIS smile.gif

jis jau buvo isskyres separated, tik negavo skyrybu (divorce)

Matai Given, sakai moterys gali issipaskaoti, paminejai vedusi vyra, na dabar dar 10m apie tai kudakuos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 09, 23:23)

as tau gi sakiau, ne skacius ir net ne vyrai svarbu rysium su tavinm o tavo charakteris, tu is vis galetum buti skaisti mergele, bet vis tiek esi b*tch,na bent tokia tapai paskutiniu metu...
Papildyta:

mano  zinutes buna apie kazkokia tema, vertybes, teisngiausius budus kazka daryti, o ne zmoniu pasmerkimus , etikeciu klijavimas.

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 09, 23:23)

Ne as nelaikkiau labai normaliais, bet tai gyvenimas, zmones klysta. Teisingiausia butu pasakyti vyrui, na gerai negyveni su zmona, bet pirma issikirk oficialiai ir rtada ateik pas mane, palauksiu bet neilgai. tada yra sansas sukurti seima. Bet dabar ir taip viskas isiro.

jis jau buvo isskyres separated, tik negavo skyrybu (divorce)

Matai Given, sakai moterys gali issipaskaoti, paminejai vedusi vyra, na dabar dar 10m apie tai kudakuos  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Tai vis tik Given j* baris nebuvo issiskyres. Ar buvo? Ar pati metaisi nezinodama kaip sulisti i sikna Givem del to kad ji su tavim buterbrodu sodelyje paede?
Atsakyti
GIVEN, 986 psl. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 01, 11:35)
o kada iš doros kelio išklydau?
pries 14m, kai su pirmu išsiskyriau?

ex vyrus remiu...

Kai geidei SVETIMO vyro.

O ko tu tokia nesugyvenama? Ar ne per daug reikalavimu kitiems ( pvz vyras turi buti veganas), nors pati nelabai ka gero ir gali pasiulyti.

Jau koktu skaityti apie tavo " remimus". Jau visame forume prisigyrei, kad ex vyrui buta nupirkai. Mors realiai kazkoki gyvenama plota nupirkai tik todel, kad bendro jusu buto netektu dalnt, nes butumet pasidaline ir geriausiu atveju tau tektu 1 k butas.
Tai kad nereil lia lia su tais remimais. Esi dar rasiusi, kad exui skolini pinigu, jis paskui daugiau atiduoda.
Remia ji🤣🤣
Atsakyti